7 Manieren Waarop Een Man Laat Merken Dat Hij Van Je Houdt

Posted by: liefde expert - Posted on:

Houdt hij van me? Sommige mannen uiten hun gevoelens makkelijk en anderen hebben daar veel moeite mee.

Zo heb je mannen die regelmatig zeggen dat ze van je houden maar er zijn ook mannen die dit bijna nooit zeggen of zelfs helemaal niet. Zelfs niet als je het ”eruit” probeert te trekken.

En dat is natuurlijk erg frustrerend. Zeker als jij het juist nodig hebt om echt te horen dat je partner van je houd.Erg jammer dus maar goed, gelukkig laten de meeste mannen op andere manieren merken dat ze van je houden. Hieronder vind je 7 van die manieren.

1. Hij wilt je vaak kussen

Wie houd er niet van een heerlijke kus? Bijna iedereen wel, toch? Zeker als het zo’n hele intieme en gepassioneerde kus is.Het is niet alleen lekker maar het geeft ook een prettig gevoel. Het is dan ook niet gek dat mannen die echt veel van een vrouw houden vaak willen kussen.

2. Hij is graag bij jou

Als je echt dol bent op iemand wil je voortdurend bij diegene zijn en alles met hem of haar delen en als dat niet lukt voel je een enorm gemis.Het voelt dan niet ”compleet” en je denkt voortdurend aan hem of haar. Je hoopt dat de ander jou net zo erg mist als jij hem of haar. Als hij dus voortdurend bij je wilt zijn is de kans groot dat hij echt van je houd.

3. Hij geeft je veel aandacht

Als jullie samen zijn geeft hij je enorm veel aandacht. Hij is eigenlijk voortdurend met jou bezig en probeert er alles aan te doen om jou gelukkig te maken. De gesprekken die jullie hebben gaan vaak diep en je merkt dat hij anders is. Dat hij echt naar je luistert, je probeert te begrijpen en er gewoon voor je is.Hij geeft jou het gevoel dat je op hem kunt steunen en dat alles wat je zegt belangrijk is voor hem. Hij of zij beseft maar al te goed dat je in een oprechte relatie: van 2 personen moet houden van de ander en van jezelf.

4. Hij raakt je erg vaak aan

Als jullie samen zijn geeft hij je niet alleen veel aandacht maar hij raakt je ook veel aan. Zodra jullie bijvoorbeeld samen op de bank zitten en een filmpje kijken pakt hij jou voortdurend bij zich en begint hij je langzaam te kriebelen of met je haren te spelen. Of hij legt jouw benen bijvoorbeeld over hem heen en pakt je vast. Je merkt dat hij het gewoon nodig heeft om je voortdurend te ”voelen”.

5. Hij laat regelmatig iets van zich horen

Op de momenten dat jullie niet bij elkaar kunnen zijn laat hij toch even iets van zich horen. Of via een tekstberichtje of via een telefonisch gesprek.Gewoon omdat hij je heel erg mist en jou wilt laten weten dat hij veel aan je denkt. En jou deelachtig wilt maken van zijn leven. Het kan een simpel berichtje zijn met de tekst; ik denk aan je xxx of een simpele vraag zoals; en, hoe is jouw dag?

6. Hij blijft het liefste bij je

Jullie hebben het samen zo leuk dat hij niet zonder je wilt.Als jullie samen skypen komt er maar geen einde aan en wanneer jullie samen zijn wilt hij ook het liefste zo lang mogelijk blijven. Eerst is het; nog een half uurtje langer, dan wordt het opeens een uurtje, dan twee uurtjes en voordat je het weet zijn er zo 4 uurtjes voorbij.

7. Je krijgt leuke cadeautjes

Hij zegt misschien niet vaak dat hij van je houd maar doet zijn best om zijn liefde voor jou te tonen door je regelmatig leuke cadeautjes te geven.Met leuke cadeautjes bedoel ik overigens niet perse dure of luxueuze cadeautjes. Ik heb het meer over de cadeautjes waar iemand goed over nagedacht heeft en enige moeite voor gedaan heeft. Het is namelijk leuk om een mooi sieraad te krijgen maar het is veel unieker als een man iets ”niet” willekeurigs koopt. Iets wat echt bij zijn vrouw past.Denk bijvoorbeeld aan een aandenken dat hij laat opsturen uit het dorp waar zijn vrouw oorspronkelijk vandaan komt. Iets speciaals.

Als je wilt weten of een man en of vrouw van je houd vergeet dan het HVW niet. Ik heb deze afkorting zelf verzonnen, om als kompas te kunnen gebruiken. De H staat voor horen, de V staat voor voelen, de W staat voor waarnemen. Een voorbeeld als iemand tegen je zegt: ik hou van je, dan wil je dat niet alleen horen, maar ook voelen en waarnemen. Kortom de daad die op het woord aansluit en dan zit het goed.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *