Aantrekkingskracht vergroten

Posted by: liefde expert - Posted on:

Hoe kun je als vrouw jouw aantrekkingskracht vergroten? Hoe kan het toch dat sommige vrouwen de aandacht naar zich toe trekken en weten te behouden? Het lijkt heel natuurlijk te gaan.

Lees hieronder hoe jij ook de aandacht naar je toe kan trekken en de aandacht van je ideale man vast kan houden. Vergroot jouw aantrekkingskracht.

Aantrekkingskracht vergroten door niet al je troeven op tafel te leggen

Als je bijvoorbeeld bij de 1e date een vijfgangendiner klaarmaakt in te provocerende kleding ben je aan het overcompenseren. Hij kan dan denken, dat je wanhopig bent of meteen met alle mannen in bed duikt, of allebei. De relatie is nieuw en jullie band relatief oppervlakkig. Deze band moet nog opgebouwd worden en geef hem iets om naar uit te kijken. Kook bijvoorbeeld een paar maanden later wel een complete maaltijd voor hem. Hij denkt dan: “wat heb ik het toch getroffen.” Waarom? Hij heeft tijd en moeite geïnvesteerd en heeft er daarom meer waardering voor.

Overcompensatie is een doodsteek voor jouw aantrekkingskracht

Overcompensatie of de bereidheid een man altijd zijn zin te geven, ondermijnt zijn respect en is een doodsteek voor je aantrekkingskracht. De meeste mannen beschouwen een vrouw die alles doet wat haar gevraagd wordt niet als een mentale uitdaging. Hij zal gaan testen in hoeverre hij je kan uitmelken. Hij denkt dan dat je wanhopig bent. Je wilt hem laten zien dat je een gelijkwaardige partner bent in een relatie. Je wilt gerespecteerd worden en een gelijkwaardige partner zijn. Een fout die vrouwen vaker maken is dat ze altijd beschikbaar zijn en alles laten vallen voor een man.

De boodschap die je wilt afgeven is: “ik ben goed genoeg zoals ik ben en het is graag of helemaal niet.” Reageer met waardigheid en zelfvertrouwen. In het begin zal hij je gaan testen om te kijken hoever hij kan gaan en hoeveel er voor jou van de relatie afhangt. Wees dus niet voorspelbaar.

Geef hem bewegingsvrijheid en vergroot jouw aantrekkingskracht

Het ligt in de natuur van de man om te onderzoeken hoever hij kan gaan en wat hij kan doen. Als een man zich terug trekt, wacht hij jouw reactie af. Als je emotioneel reageert geeft hem dat een gevoel van macht en als je geregeld zo emotioneel reageert, beschouwt hij je op den duur steeds minder als een mentale uitdaging. Wil je weten waarom? Omdat je hem het gevoel geeft dat je volledig tot zijn beschikking staat.

Zelfvertrouwen vergroot jouw aantrekkingskracht

Zit lekker in je vel en laat je geen complexen aanpraten. Het gaat niet om uiterlijk of om je intelligentie. Elke dag worden de knapste en slimste vrouwen gedumpt. Het gaat om de mystiek en je charme. Je hebt wel eens een super knappe man gezien met een minder mooie vrouw.

Als een man vindt dat hij het neusje van de zalm heeft, heeft dat niets te maken met haar uiterlijk. Stel je eens voor dat een man je onzeker probeert te maken en je reageert daarop met zelfvertrouwen en waardigheid. Daarmee verander je de hele dynamiek. Hij gaat wellicht fantaseren dat je voor hem kookt of zijn ondergoed wast. Stel je je afhankelijk op,  dan waardeert hij diezelfde dingen totaal niet.

Je houding bepaalt jouw aantrekkingskracht

Vertel jezelf niet dat je niet aantrekkelijk genoeg bent voor een man. We hebben allemaal een andere smaak. En wat de ene man heel mooi vind, vind de ander weer saai of lelijk. Eerste dates hebben met het uiterlijk te maken, maar als hij verliefd wordt heeft het met je houding te maken. Een mooie vrouw kan zichzelf dus in de ogen van een man lelijk maken als ze heel onzeker is over zichzelf. Hij wil met je daten, dus hij vind je aantrekkelijk genoeg.

Ben niet bang om hem te verliezen

Neem geen beslissingen die gebaseerd zijn op de angst om een man te verliezen. Angst is de slechtste raadgever. Als je handelt op basis van angst, zul je anders reageren dan normaal. Je zult wanhopiger en afhankelijker overkomen. Hij hoeft niet meer te jagen en het speelse is er ook meteen vanaf. Maar wanneer een man bang is een vrouw te verliezen, wordt zijn opwinding aangemoedigd; het wordt dan meer een mentale uitdaging om je toch te krijgen. En wanneer je als vrouw niet te gemakkelijk toegeeft en niet te onderdanig overkomt, ben je een nog grotere uitdaging voor hem.

Blijf jezelf trouw en vergroot jouw aantrekkingskracht

Laat je bij beslissingen leiden door je gevoel van eigenwaarde. Wanneer hij je een complimentje geeft, bedank hem dan. Spreek hem niet tegen. En ga de strijd met andere vrouwen niet aan. De manier waarop je je fysieke voorkomen behandelt, reflecteert je gevoel van eigenwaarde.

De meeste mannen vinden een vrouw die niet sexy probeert te zijn veel sexier dan de vrouw die pogingen doet om sexy te zijn. Misschien vind je dat vreemd. Maar de vrouw die probeert sexy te zijn, legt het er te dik bovenop en daardoor neemt de man haar minder snel serieus. Ze krijgt wellicht wel aandacht, maar niet de aandacht waarmee je een relatie gaat opbouwen.

Je zult misschien afvragen hoe lang je moet wachten om aan seks te beginnen. Zo lang als je kunt en probeer het de eerste maand platonisch te houden. Hierdoor leer je hem kennen voordat de hormonen het over gaan nemen. Een ander voordeel is dat je de man leert dat hij een beetje moeite moet doen voor je en geef je aan hoe je behandelt wilt worden. Als een man je eerst moet overwinnen, op welke manier dan ook, zal hij je meer waarderen. Dus vraag jezelf eens af: “Hoe snel geef ik toe?”

Conclusie: hoe kun je als vrouw jouw aantrekkingskracht vergroten?

Mannen willen een mentale uitdaging. Wat wordt hiermee bedoeld? Een vrouw die niet te gretig lijkt. Een man zal niet tegen je zeggen dat je niet overal “ja” op moet zeggen of dat de wereld niet alleen om hem draait. Succes in de liefde heeft dus niets te maken met je uiterlijk, maar met je houding. Je hoeft niet op zoek te gaan naar de goedkeuring van anderen, maar naar je eigen goedkeuring.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer dating artikelen op de “Datingsites” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *