Aantrekkingskracht vrouw

Posted by: liefde expert - Posted on:

Gelukkig is dat niet zo. Lees hieronder meer over de aantrekkingskracht van de vrouw.

Moeite doen voor de vrouw

Mannen zijn competitief van aard. Wanneer zij ergens hard voor hebben gewerkt, waarderen zij het des te meer. Als hij het idee krijgt dat je volledig toegewijd bent aan hem zonder dat hij er hard voor heeft gewerkt, zal hij je waarde in twijfel trekken. Dit betekent dat het slim is om geen exclusiviteit aan een man te geven totdat hij de verbintenis aangaat die jij wilt. Blijf dus daten met andere mannen. Hierdoor geef je jezelf de kans om uit te zoeken wat je zelf wilt van een man en in een relatie.

Door de focus op jezelf te leggen en niet bij hem, vergroot je je vrouwelijke aantrekkingskracht. Wanneer je open blijft staan voor andere mannen geef je een duidelijk signaal. Je laat zien dat je jezelf op de eerste plaats zet en dat je een juweeltje bent waarvoor hij moeite moet doen. Nu moet hij zijn uiterste best doen om jou voor zichzelf te winnen. Of het risico lopen dat een andere man hem voor is.

Vergroot je vrouwelijke aantrekkingskracht

Denk eraan tijdens het daten om jezelf op nummer 1 te plaatsen. Als je wilt dat hij opmerkt hoe leuk je bent. Jouw geluk komt voorop. Bijvoorbeeld: als je iedere vrijdagavond met je vriendinnen afspreekt, geef deze avond dan niet op. Je wilt hem laten weten dat je interessant bent. Dat je een leven hebt buiten hem om. En dat vergroot je aantrekkingskracht.

Dus als hij vraagt of je vrijdagavond kan, zeg gewoon dat je iedere vrijdagavond met vriendinnen bij elkaar komt. En dat je wel bijvoorbeeld donderdag of zondag kan. Een emotioneel volwassen man pakt een dergelijk respons goed op en zal zijn plannen hierop aanpassen. Omdat je hebt laten zien dat je een eigen leven hebt, dat je interessant bent. Een juweeltje, die hij het hof moet maken en verdienen.

Aantrekkingskracht vergroten door te ontvangen

Door onze opvoeding zijn veel vrouwen gewend om te geven. Dat zie je vooral terug in verzorgende functies die nog steeds voor het merendeel door vrouwen vervuld worden. Wij zijn gewend om te geven. Als de man of de kinderen ziek zijn, verzorgt hen vaak de vrouw. De vrouw zorgt ook meestal voor het huishouden, de was, etc. Dus logisch dat het in ons systeem zit om te willen geven.

Dat vele geven kan hem laten denken aan zijn moeder. Mannen vallen voor een vrouw als zij affectie, aandacht of bijvoorbeeld cadeautjes kan ontvangen. Niet door te zien hoeveel ze hem kan geven of voor hem doet. Je wilt verlangen bij hem opwekken. Je wilt niet dat hij je als een vriend gaat zien.

Wanneer je open staat om te ontvangen, geef je hem de boodschap dat je jezelf op waarde schat. Dat je het waard bent om te ontvangen. Net zoals de slogan van L’Oréal: Because you’re worth it. Je bent zijn tijd, aandacht en liefde zeker waard. Dus weersta de neiging om te geven en maak ruimte om te ontvangen. Die instelling verhoogt je aantrekkingskracht enorm.

Vrouwelijke energie

Tegenwoordig zijn we gewend om constant bezig te zijn. Vooruit te plannen. Hierdoor kunnen we vaak niet meer aanwezig zijn in het hier en nu. En dat is het moment waar de aantrekkingskracht om de hoek komt kijken. In plaats van dingen voor hem te doen, zoals hierboven al staat beschreven, is het nodig om in het hier en nu te zijn.

Je kunt een man niet overhalen om verliefd op je te worden. Maar je kunt wel een connectie maken vanuit je vrouwelijke energie in plaats van je mannelijke energie. De vrouwelijke energie van zijn, op liefde gericht en verbindend. Niet de mannelijke energie van doen en jezelf bewijzen.

Focus je op het hier en nu. Geniet van het moment met hem. Geniet van zijn gezelschap en aandacht. Geniet van je vrouwelijke energie. Zodat hij in zijn mannelijkheid kan staan. Als de doener die zichzelf wil bewijzen.

Méér succes met je relatie? Lees dan onze pagina “Relatie verhalen” om op een leuke manier te lezen hoe in stappen succesvol je relatie te onderhouden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *