Aziatische datingwebsites

Posted by: liefde expert - Posted on:

Nadelen om te daten met een jongere vrouw

Als je actief bent op Aziatische datingwebsites, voel je je waarschijnlijk vaak aangetrokken tot vrouwen die veel jonger zijn dan jij.

Het is duidelijk dat een jongere vrouw binnen de stereotypen erg aantrekkelijk is voor veel mannen. Er zijn echter enkele duidelijke nadelen, vooral als je intercultureel dateert.

Oude vrouwen met jonge mannen of jonge vrouwen met oude mannen?

De laatste jaren duikt het feit vaker op waar oudere vrouwen met jongere mannen uitgaan. De oudere vrouwen worden poema’s genoemd en het leeftijdsverschil kan erg groot zijn, soms zelfs rond de 20 jaar. Vaker zien we echter jongere vrouwen uitgaan met oudere mannen, en het stereotype van de oudere westerse man met de jonge Aziatische bruid is nog steeds geldig.

Nadelen over uitgaan met een jonge vrouw

Echter bestaan er enkele nadelen met betrekking tot uitgaan met een jongere vrouw, nadelen die je waarschijnlijk niet zelf zou hebben gedacht vanuit je eigen perspectief. Sommigen liggen voor de hand, en anderen zijn meer verborgen, dus laten we beginnen met de meest voor de hand liggende nadelen.

Een jonge vrouw zonder kinderen

Een jonge vrouw heeft vaak zelf geen kinderen. Als ze kinderen heeft, wil ze vaak nog kinderen bij jou hebben. Nu lijkt dit een mooi iets om kinderen bij elkaar te hebben, maar je leeftijdsverschil zal nog meer uitgesproken zijn met kleine kinderen in de buurt. Kleine kinderen hebben veel aandacht nodig, en een jonge vrouw zal zelfs meer aangetrokken zijn tot de kinderen dan een iets oudere vrouw. Dus al haar aandacht gaat naar de kinderen, en je moet beslissen of je daarmee kunt omgaan. Kinderen geven je ook slapeloze nachten, wat veel gemakkelijker is om mee om te gaan als je jong bent. Wat het nog moeilijker kan maken, is wanneer het kind ernstige gezondheidsproblemen zou hebben. Dit maakt je relatie ingewikkelder, zowel op liefdesgebied, als risico’s in je financiële situatie. Als oudere man heb je de kans dat je niet kan omgaan met al het gehuil en de stress, waardoor je misschien snel zal willen scheiden. In dat geval was het niet de gelukkige familie waarvan je had gedroomd. Om te beginnen ziet het er geweldig uit, maar als je ouder bent, is het krijgen van een baby niet meer zo eenvoudig als 30 jaar geleden.

Jonge vrouwen willen uitgaan

Jonge vrouwen willen uitgaan, plezier hebben, naar restaurants en bars gaan. We zijn allemaal dol op uitgaan, maar vaak, hoe ouder we worden, hoe minder zin we hebben om elk weekend twee of drie keer uit te gaan. Je jonge echtgenote zal het gevoel hebben dat je saai bent geworden en ze zal ontevreden zijn met haar leven thuis wanneer haar vriendinnen plezier hebben. Het sociale leven in Aziatische landen is totaal anders dan wat we in de westerse wereld gewend zijn, en je nieuwe partner heeft waarschijnlijk enkele nachten alleen doorgebracht. Veel Aziatische mensen wonen samen met vrienden of met familie. Thuis zijn met alleen jullie tweeën kan dus een schok voor haar zijn, waardoor ze tijd nodig heeft om zich aan te passen en je energie nodig hebt om haar bij te houden! Jonge vrouwen hebben een grotere seksuele drift dan oudere mannen. Ik weet het, het is niet altijd zo, maar vaak klinkt dit waar. En je wilt natuurlijk in staat zijn om haar in de slaapkamer tevreden te stellen.

Gezondheidsproblemen bij oudere mannen

Als we ouder worden, hebben we vaak gezondheidsproblemen. Nu is het heel leuk om een jongere vrouw voor je te laten zorgen, maar als het altijd zo is, zal ze het gevoel hebben dat ze meer een verpleegster is dan een vrouw. En dat is niet goed voor je relatie op de lange termijn. Een jonge vrouw die in de kracht van haar leven is, moet haar dagen eigenlijk niet doorbrengen met het zorgen voor een man die haar vader had kunnen zijn.

Aangetrokken tot financiën en status

Een jongere vrouw zal vaak meer aangetrokken zijn tot je status en je financiën dan een vrouw die zelf redelijk succesvol is in het leven. Dit is op zichzelf geen groot probleem, maar op de lange termijn kan het betekenen dat ze je zal vragen om verder aan je carrière te werken, om een betere baan te krijgen, om meer geld te verdienen, net zoals jij misschien overweegt om eerder met pensioen te gaan. Je tempo zal anders zijn en het verschil in kijk op het leven is opmerkelijk. Je bent misschien een jonge 60-plusser, maar het leeftijdsverschil zal alleen maar groter worden naarmate je ouder wordt. Niet alle vrouwen beseffen dat, en velen van hen zullen erg ongelukkig worden met hun huwelijk, alleen omdat het leeftijdsverschil op een bepaald ogenblik een groot probleem wordt.

Daten met een lager opgeleide vrouw

Daten met een jonge vrouw betekent vaak ook daten met een lager opgeleide vrouw. Wat betekent dat al die nachten die je samen doorbrengt, waarschijnlijk gewoon tv-kijken wordt. Ze praat met haar vriendinnen over de dingen die haar interesseren en dat is zeker niet wat jou interesseert! En jij hebt dan ook weer vrienden nodig om over jouw interesses te praten, omdat ze geen idee heeft waar je het over hebt. In dat geval kan je het echt beu worden om niet te kunnen praten met je vrouw op een intelligente manier, of het nu politiek is, de opwarming van de aarde, of energievriendelijke auto’s, ze is niet geïnteresseerd en ze kijkt je onbegrijpelijk aan als je iets zegt. Het enige waar ze over kan praten is de kinderen, mode en het nieuwste dieet. Dit is geen stimulerende omgeving om ideeën en gedachten uit te wisselen. Voor veel mannen is intellectuele compatibiliteit erg belangrijk in langdurige relaties.
Dus, als je met een jonge, Aziatische vrouw gaat daten, moet je eerst goed nadenken over wat je al dan niet wilt in je nieuwe relatie!

Geschreven door: Sofie

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “dating tips” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *