Blokkades opheffen, zijn ze nog onzichtbaar of zichtbaar?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Blokkades opheffen kan soms opeens gemakkelijk gemakkelijker worden, als je precies de vinger erop kunt leggen wat datgene is wat jou blokkeert.

Er wordt wel eens beweerd dat kennis, macht en dat is in veel gevallen ook zo.

Onzichtbaar waren heel veel dingen totdat ze zichtbaar gemaakt werden. Ontelbare dingen heeft het menselijk brein zichtbaar gemaakt. Als we terugkijken op de technologie dan begrijpen we het in een oogopslag.

Als je leert bouwen op je Innerlijke bron, je bewustzijn en of je Hogere Zelf ( het maakt even niet uit welke naam je het eraan geeft want het komt allemaal op hetzelfde neer). Dan kun jij voor jezelf ook dingen zichtbaar maken die eerste nog onzichtbaar waren.

Denk hier even aan:
  • Het zichtbaar maken van je verlangens en behoeftes
  • Het zichtbaar maken van zelfontplooiing en zelfinzichten
  • Twijfels en onzekerheden omzetten in zekerheid
  • Het zichtbaar maken van persoonlijke ontwikkeling op van allerlei andere vlakken

Blokkades opheffen

Het is van belang dat je innerlijke blokkades weet op te heffen. Want Innerlijke blokkades kunnen er voor zorgen, dat we de dingen niet zichtbaar kunnen maken. Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben en dat is bij iedere man en of vrouw weer anders.

Het gebeurd soms wel eens dat je bewuste graag deze blokkades wilt opheffen, maar dat je onderbewustzijn het daar helemaal niet meer eens is. Als het onderbewuste niet in balans is met je bewuste dan zal je dit niet gaan lukken.

Soms willen we zo graag iets, maar is ons onderbewustzijn er van overtuigd dat we het niet verdienen. Als dat het geval is dan kun je met jezelf in de knoop raken. Het bewuste wilt rechtsaf het onderbewust wilt links af en die 2 raken dan met elkaar in gevecht. Op die manier kom je niet vooruit.

Blokkades opheffen, kan dus een stuk gemakkelijker worden als je jezelf dit realiseert. In dat geval zou je aan je onderbewuste kunnen vragen of het in jou tot leven brengt wat je moet veranderen in het proces van: blokkades opheffen.

Vraag om opheffing van welke vorm dan ook. Nodig je onderbewustzijn uit om je leven te onderzoeken naar verstoringen in Ziel, Geest en Lichaam die deze blokkades hebben veroorzaakt.

Je onderbewuste, je innerlijke bron, je eigen bewustzijn, je hogere zelf zijn allemaal in staat om je antwoord te geven op het proces van: blokkades opheffen. Je moet er alleen naar kunnen en willen luisteren, dit doe je door je in jezelf te keren. Even los van alles en iedereen m.a.w. even geen invloeden van buitenaf.

Je kunt natuurlijk wel boeken kopen en of verzamelen over: blokkades opheffen. Maar als je onderbewuste het er niet mee eens is, dan heeft dat allemaal eigenlijk niet zo veel zin. Je leest het wel, je slaat de informatie op maar het wordt niet van het onzichtbare naar het zichtbare toegehaald.

Als je zoekt naar info over innerlijke blokkades opheffen, dat herken je vast de situatie dat je al heel wat trauma’s en of verdriet en pijn in je onderbewuste hebt opgeslagen. Het is je misschien wel geforceerd gelukt om negatieve gedachtes om te zetten naar positieve gedachtes, maar je voelt dat er “iets” blijft vastzitten.

Een voorbeeld: een trauma uit je jeugd dat je hoe dan ook blijft achtervolgen, onbewuste pijnlijke en of negatieve herinneringen die maar niet willen stoppen.  Dit houdt eigenlijk in dat je de echte innerlijke blokkade in je systeem nog niet te pakken hebt.

Tijdens het proces van: blokkades opheffen is het dus van belang dat je zelf diep in je gaat kijken, zodat het onderbewuste en het bewust op een lijn zitten. Neem jezelf hier de tijd voor, want alles wat geforceerd te werk gaat is niet goed. Als dat eenmaal het geval is dat je de echte oorzaak van het proces: blokkades opheffen door hebt, dan zullen er zegeningen op je pad komen.

Probeer te herkaderen (dingen die er in het verleden gebeurd zijn, vanuit een ander perspectief te bekijken).

Het proces van innerlijke blokkades opheffen gaat pas goed van start als je jouw innerlijke blokkades vanuit het onzichtbare naar het zichtbare toe kunt halen (bewustwording, verlichting en of openbaring).

Je eigen denkvermogen is in staat en zelfs bereid om je een leven vol vrede en rust te geven. Besef tijdens het proces van blokkades opheffen dat de angsten die je ervaart niet van buitenaf komen, maar dat ze voortkomen uit de wijze waarop jij besluit om je denkvermogen te gebruiken.

Help jezelf er herhaaldelijk aan herinneren, dat niemand jou zonder jouw toestemming ongelukkig kan maken. Gun jezelf eens wat tijd om je denkvermogen eer te bewijzen.

Vertrouw op je eigen oordeel over wat mooi en waar is. Pas je eigen waarheid toe en wees niet afhankelijk van de mening van anderen.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *