Chemie tussen 2 personen, hoe en wanneer ontstaat dat?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Als er chemie tussen 2 personen ontstaat dan is er sprake van een geestelijke en biologische chemie.

Als er chemie tussen 2 personen ontstaat op het geestelijke vlak dan zorgt dat voor een klik tussen elkaars karakter (de combinatie tussen karaktereigenschappen en het gevoel wat je erbij krijgt).

Als er chemie tussen 2 personen ontstaat op het biologisch vlak, dan zorgt dat voor een klik op fysiek gebied (denk hierbij aan de manier van bewegen, geur, klank en of vorm).

De chemie tussen 2 personen ontstaat dus zowel op geestelijk als biologisch vlak, als de geestelijke klik er niet is en of de lichamelijke klik dan volgt er meestal een afstoting.

Ieder mens heeft nu eenmaal voelsprieten waar hij hem of haar mee aftast. Het is vaak de totale chemie die iemand uitstraalt dat er voor zorgt dat er een vorm van aantrekkingskracht ontstaat.

De chemie tussen 2 personen bepaald hoe datgene wat iemand uitstraalt en of doet bij je binnen komt. De ware chemie tussen 2 personen kun je dus alleen ontdekken in real life.

Een date kan vaak voor een hoogte punt zorgen maar vaak ook voor een dieptepunt. Uit de ontmoeting in real life zal blijken of er een totale chemie is.

De chemie tussen 2 personen

Als je merkt dat je verliefd wordt dan overkomt je dat, je kunt dit niet even aan of uit zetten. De chemie tussen 2 personen is vaak niet haarfijn uit te leggen. Net zoals het verdwijnen van de chemie, ook dat valt niet altijd uit te leggen. Soms gaat de chemie over, het verdwijnt opeens en weg is het!

Mensen veranderen vaak niet, maar de manier waarop ze opeens naar elkaar gaan kijken kan wel veranderen.
Wij als mens bestaan allemaal uit een drie eenheid, Ziel, geest en lichaam. En op al deze 3 niveaus hebben we onze behoeftes en verlangens. Ontbreekt de behoefte en of het verlangen op een van deze 3 niveaus dan raakt ons lichaam in onbalans en dat zou de reden kunnen zijn waarom de chemie tussen 2 personen opeens kan verdwijnen.

Als de chemie tussen 2 personen ontstaat dan mag je dat zien als een “geschenk”, verdwijnt dezelfde chemie weer om de een of andere reden weer dan moet je dit ook kunnen accepteren.In dit geval heeft een claimgedrag geen enkele nut meer.

De tocht naar de liefde voert ook naar de volheid van het leven, want alleen door haar te ervaren kan een mens zichzelf kennen en ervaren. Wanneer de ontmoeting en de echte liefdesrelatie in een mensenleven ontbreekt dan komt dat gewoonlijk doordat die persoon vanuit egoïsme en of vanuit iets anders de deur van zijn of haar hart gesloten houd. En dan houd de chemie tussen 2 personen op. Ergens op de een of andere manier moet er dan iets mis gegaan zijn, ergens is onderweg het licht verflauwd.

Als de relatie met jouw instemming is begonnen, dan moet je ook je deel van de verantwoordelijkheid op je nemen om haar te voeden.

Het is geweldig als 2 mensen elkaar vertrouwen en voelen dat dit wederzijds is, diepgaand en volkomen veilig. Het opent de deur naar de geestelijke chemie tussen 2 personen en als het fysieke er dan ook nog bij komt dan ontstaat er een totale chemie. Mooier dan dat kun je het niet krijgen.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

1 reply on “Chemie tussen 2 personen, hoe en wanneer ontstaat dat?”

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *