Complimenten Geven Om Een Vrouw Te Versieren?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Ken je dit fabeltje? Complimenten geven om een vrouw te versieren?

Als je een vrouw wilt versieren moet je haar veel complimenten geven.

Zelf heb ik een lange tijd in dat fabeltje geloofd. Ik was van mening dat het geven van complimenten de manier is om een vrouw op haar gemak te stellen en uiteindelijk te versieren.

Ik overlaadde een vrouw dan ook met complimenten en hoopte haar zo te versieren maar dat lukte nooit. Dat was een van de meest frustrerende momenten uit mijn leven.

De truc achter complimenten geven

Gelukkig heb ik nooit opgegeven en ben ik mijzelf gaan verdiepen in het versieren van vrouwen. Ik heb veel boeken gelezen en een van de boeken die de meeste impact heeft gehad is het boek vandaag vrouwen versieren van Jonathan.

Nu weet ik dat je juist hard to get moet zijn in plaats van een vrouw moet overladen met complimenten. Als je dat doet lijkt het net alsof jij minder waard bent en die complimenten dienen als compensatie.

Een vrouw moet juist het gevoel hebben dat jij iemand bent die ”erg waardevol” is en dat zij haar best moet doen voor jou.

Complimenten geven doe ik nu dus zelden en als ik het doe dan doe ik dat op een specifieke manier. Complimenten zoals: hey, wat zie jij er sexy uit of wat heb jij mooie ogen gebruik ik vrijwel nooit.

Waarom geef ik nooit zulke complimenten?

Zoals je hebt gelezen in het artikel hoe je een vrouw kunt versieren via de whatsapp of sms draait het o.a. om jezelf te onderscheiden.

Vrouwen krijgen dergelijke complimenten regelmatig te horen en het eerste wat een vrouw denkt als ik mijn mond open doe en zeg; hey wat heb jij mooie ogen, is:

Och te god, daar heb je er weer zo’n zelfde.

Een man die precies hetzelfde zegt als al die andere mannen en totaal niet origineel is. Hoe kan ik zo snel mogelijk en op een vriendelijke manier van hem afkomen.

Dat wil je dus voorkomen.

Op een juiste manier complimenten geven

Zojuist heb je gelezen dat ik mij bijna niet ophoud aan complimenten geven maar als ik dat wel doe ik het op een hele specifieke manier doe.

Hoe doe ik dat dan?

Ik probeer er altijd voor te zorgen dat mijn complimenten voldoen aan de volgende eisen.

  • Eerst wil ik even met haar gepraat hebben.
  • Vervolgens geef ik een compliment over haar innerlijk, prestaties, etc.
  • Het compliment moet oprecht zijn
  • Ik wil het op een ”onder de rader” manier brengen.

Wat bedoel ik daarmee?

Stel nu dat ik in het gesprek merk dat ze erg intelligent is. Dan zou ik niet rechtuit zeggen; ik vind je wel erg intelligent.

Nee ik zou eerder het volgende zeggen;

Ik ken redelijk veel vrouwen maar ik moet toegeven dat ik er niet veel ken die op jouw leeftijd (of wat dan ook) al zoveel bereikt hebben (of vul hier iets anders in dat toepasselijk is).

Waarom een compliment over haar innerlijk?

Door te laten zien dat ik mijzelf meer focus op haar innerlijk (door daar een opmerking over te maken) maak ik haar bewust of onbewust duidelijk dat ik deze mentaliteit heb:

Hey, je mag er misschien wel leuk uit zien maar er zijn miljoenen vrouwen die een mooi uiterlijk hebben dus so what? Je moet een geweldig karakter hebben want anders maak je geen enkele kans.

Op die manier krijgt ze de indruk dat ik een waardevolle man ben die niet makkelijk te ”vangen” is en dit vergroot de kans dat ze in mij een uitdaging gaat zien.

Dat is wat we willen bereiken want vrouwen willen net zoals mannen vaak datgene wat ze moeilijk of niet kunnen krijgen.

Tevens onderscheid ik mijzelf zo van de vele andere mannen die haar constant complimenten geven over haar uiterlijk en voorkom ik dat ik iets zeg wat geen waarde meer heeft.

Wat bedoel ik daarmee?

De meeste vrouwen hebben al honderd keer gehoord dat ze mooie ogen hebben, sexy zijn, een leuke lach hebben, etc. Ze zijn het zo gewend dat die woorden geen impact meer hebben en vanwege die reden kun je ze dan ook het beste vermijden.

Het is natuurlijk niet verboden om zo’n complimenten te geven maar probeer die in het begin te vermijden. Wanneer je vaker gedate hebt met elkaar of een relatie hebt zijn zo’n complimenten uiteraard wel op hun plaats.

Anders kom je misschien over als een man die het niet waardeert dat ze zoveel moeite voor jou doet en dat wil je natuurlijk niet.

Wat als zij jou een compliment geeft?

Stel dat zij jou als eerste een compliment geeft.

Wat moet je dan doen? Moet je dan dankjewel zeggen en haar ook een compliment geven?

Dat kun je doen maar zelf doe ik dat doorgaans niet. Ik zeg dan gewoon:  dankjewel en vervolgens zet ik het gesprek voort.

Ze zal het misschien een beetje raar vinden als je haar geen compliment geeft omdat ze dat niet gewend is (zeker als ze een mooie vrouw is) maar dat is juist goed.

Zo krijgt ze de indruk dat jij en ik anders zijn.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *