Contactadvertenties, wat zou je nu niet moeten ontglippen?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Wereldwijd zijn er miljoenen contactadvertenties te vinden op internet.  Iedereen die een contactadvertentie plaats en of een profiel aanmaakt weet dat , als je zelf niets onderneemt dat je dan onopgemerkt zult blijven.

Velen mannen en of vrouwen vragen zich af hoe ze een blijvende indruk kunnen maken met de tekst van hun online contactadvertentie. Het is niet altijd even gemakkelijk om je persoonlijkheid in een korte tekst samen te vatten. Het kan je misschien wel een paar zweetdruppeltjes kosten om een bijzondere tekst samen te stellen, maar dan heb je ook wel een unieke tekst.

Als je ergens een leuke oproep van een of meerdere contactadvertenties ziet staan, realiseer je dan dat je misschien niet de enigste bent die deze advertentie leuk vind. Dus probeer hem of haar op een leuke en of originele manier te benaderen.

Geef niet alleen een compliment over zijn of haar uiterlijk maar zeg ook iets over het innerlijke. Haal iets aan wat hij of zij in de contactadvertentie en of profieltekst heeft vermeld. Want dat is meestal iets wat op prijs wordt gesteld (dat iemand zich ook interesseert voor iemands Geest en niet alleen kijkt naar het uiterlijk van die persoon).

Wees zorgvuldig in je taalgebruik en probeer jezelf nooit te verkopen alsof je een tweede hands auto bent. Wees in je woordkeuze zo flexibel mogelijk als je eisen omschrijft, want anders zou je de ander wel eens kunnen ontmoedigen en dat zal vast niet je bedoeling zijn.

Contactadvertenties

Sommige mannen en of vrouwen die een of meerdere contactadvertenties plaatsen, denken vaak gelijk aan een romantische ontmoeting. Vaak bedenken ze van allerlei strategieën, maar vergeten vaak de eerste stappen.

Het uiterlijk kan weliswaar zorgen voor een eerste contact, maar alleen het innerlijke bepaald of dit contact blijvend is.  Vandaar dat het wijs is om zorgvuldig na te denken over een goede start, als je van plan bent om een serieuze relatie met iemand te beginnen.

Positieve en negatieve stress

Contactadvertenties kunnen in het dagelijkse leven ook zorgen voor positieve en of negatieve stress.  De positieve stress hoef ik hier niet te benoemen, die herkennen we allemaal wel.

Onder negatieve stress zou je de categorie foute mannen, vrouwen en of players en genotsjagers kunnen onderbrengen. En laten we dan ook even de Scammers niet vergeten.

Ziel, Geest en Lichaam

Wij als mens bestaan allemaal uit een 3 eenheid: Ziel, Geest en Lichaam en op al deze 3 niveaus hebben we onze verlangens en of behoeftes. Als er op een van deze 3 niveaus een behoefte ontbreekt dan kan het hele menselijke organisme in onbalans raken met alle gevolgen van dien.

Als je niet meteen een antwoord terug ontvangt van diegene waar je mee in contact bent gekomen door een contactadvertentie en of datingprofiel, realiseer je dan dat hij of zij op dat moment misschien heel ergens anders zit met zijn of haar gedachtes.  Ga jezelf nooit opdringen aan iemand anders want dat werkt meestal altijd averechts. Iemand die echt in je geïnteresseerd is, komt wel weer vanzelf bij je terug.

Het uitblijven van een reactie houdt daarom niet perse in dat diegene geen interesse en of belangstelling meer voor je heeft.  Het leven gaat door en allemaal hebben we zo onze verplichtingen, zorgen, planningen en of bezigheden.

Het leven zit nu eenmaal vol met: lawaai, stiltes, momenten van plezier, stress, werkuren, gemengde gevoelens, onzekerheden, faalangsten, teleurstellingen, goede en slechte mensen, lekkende toiletten, auto’s met pech, kinderen uit een vorig huwelijk, kapotte huishoudelijke apparaten, pubers, huur en al die andere vaste lasten die betaald moeten worden.

Een blauwtje lopen

Als je een of meerdere afwijzing krijgt dan kan de moed je wel in de schoenen zinken. Hou er rekening mee dat het iedereen wel eens overkomt dat iemand niet bleek te zijn wat hij of zij leek te zijn. Een blauwtje lopen en of een afwijzing hoeft dus niet altijd nadelig te zijn, misschien betekend het in dit gevallen wel je geluk.

Uiteraard kun je in je contactadvertenties het beste je werkelijke aard laten blijken. Anders hou je zowel jezelf en de ander voor de gek en daar zit jullie beiden hoogstwaarschijnlijk niet op te wachten. Hou er rekening mee dat manipulators en of berekende mensen nooit hun ware aard zullen tonen. Ze zullen vanaf het begin af aan een masker dragen enkel en alleen om hun doel te kunnen behalen.

Lees al je reacties die je via de contactadvertenties ontvangt zorgvuldig en daar bedoel ik mee te zeggen dat je ook moet proberen om tussen de regels te lezen. Daarbij is het altijd verstandig om te vertrouwen op je eigen intuïtie want dat is meestal je eigen kompas.

Note 1 als het je overkomt dat je regelmatig contact hebt met een leuke man en of vrouw via een datingsite en diegene wilt maar nooit met je afspreken, dan heb je grote kans dat je berichten beantwoord worden door een Moderator. Het hoeft niet, maar het kan wel. Moderators zitten achter nep profielen en worden vaak ingehuurd door datingsites om mannen en of vrouwen aan de praat te houden. Zoek de betekenis van het woord Moderator even op via Google, als je daar meer over wilt weten.

Note 2 het overkomt mannen en vrouwen ook wel eens, dat ze zich nadat ze zich eerst gratis lid hebben gemaakt op een datingsite dat ze dan opeens het ene bericht na het andere ontvangen (die ze niet kunnen openen omdat ze nog geen betalend lid zijn). Ook hier kunnen Moderators achter zitten. Het zou niet de eerste keer zijn dat nadat iemand zich dan maar betalend lid heeft gemaakt, om de berichtjes te kunnen lezen en dat er daarna helemaal geen berichtjes meer binnenkomen.

Als de klant dan twijfels uitspreekt, of het profiel wel echt is? Dan sturen ze een verontwaardig berichtje over het gebrek aan vertrouwen. Zie o.a. ook info op opgelicht Avro Tros etc. etc.

Uiteraard geld dat niet voor iedere datingsite! Maar het komt wel geregeld voor, hou het gewoon in de gaten en koester jezelf.

50 plusser en single?

Sinds 19 augustus 2017, heb ik als webmaster op Facebook een groep aangemaakt met de naam: 50 plusser en single. Het is de intentie van deze groep om singles op een ongedwongen manier, met elkaar in contact te brengen voor en leuk en of goed gesprek. Deze groep staat nog in de kinderschoenen.

Als je niet herhaaldelijk op Google of elders adverteert dan kun je niet verwachten,  dat er zich dan opeens vanuit het niets duizenden leden aan melden. Dit zou een onrealistisch beeld zijn. Ieder zaadje wat je plant heeft de zorg en tijd nodig om tot bloei te kunnen komen.

Als je het leuk vind om jezelf aan te melden bij deze groep, zonder al meteen hoge verwachtingen te koesteren,  dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom!

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *