Dating ervaringen, wanneer krijg je er een kater van?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Negatieve dating ervaringen zijn er volop. Je treft ze in alle leeftijdscategorieën aan. Vandaar dat ik vandaag een artikel wil schrijven over negatieve dating ervaringen.

Je weet wel, dat soort dating ervaringen waar zowel mannen als vrouwen een kater van kunnen krijgen.

Uiteraard zijn er ook volop positieve dating ervaringen, doch die komen nu even niet aan de orde. In de afgelopen tijd heb ik verschillende negatieve dating ervaringen verzameld die ik nu met jullie ga delen.

Dating ervaringen

Hieronder tref je enkele negatieve dating ervaringen aan:

Vrouw van 38 jaar

Ik heb enkele negatieve dating ervaringen opgedaan op Twoo en eigenlijk ook op Badoo. Uiteraard ligt dat niet aan de sites zelf, maar aan bepaalde types die zich erop plaatsen. Mijn ervaring is dat er veel lustbeluste mannen op staan, dan druk ik me nog netjes uit.  Waarom bellen ze geen escort? Oh ja, klopt daar moeten ze voor betalen!

Man van 32 jaar

Nou sommige vrouwen kunnen er ook wat van, neem me niet kwalijk! Benoem het alsof ze op zoek zijn naar een Gigolo. Mijn mooi gespierd lichaam is geen speeltuin voor vrouwen! Dat dit hierbij even duidelijk mag zijn!

Vrouw van 25 jaar

Ik heb enkele negatieve dating ervaringen opgedaan op Lexa. Ik maakte kennis met een leuke man, eerst even gechat op Lexa , naderhand via whatss app. Het leek allemaal zo leuk, maar op een gegeven moment zei hij tegen mij:  ik ga je nu eerst vertellen wie ik niet ben. Ik ben niet de man van de foto’s!

Gaf hij als reden op dat hij zijn eigen foto niet op datingsites gebruikte omdat anderen die dan eraf zouden kunnen halen. Wat doet hij dan? Dit is te gek voor woorden! Meteen die handel geblokkeerd!

Vrouw van 58 jaar

Ook ik heb verschillende negatieve dating ervaringen. Ik leerde iemand op Match4me kennen en hij had bij zijn profiel staan dat hij 62 jaar was. Op een gegeven moment kregen we contact via de telefoon en toen vertelde hij mij dat hij 79 jaar was! Als reden gaf hij op: als ik mijn echte leeftijd erbij zet en recente foto’s, krijg ik denkelijk geen kansen meer. Daar knap je toch op af op die oneerlijkheid in zijn profieltekst!

Man van 34 jaar

Ik leerde een vrouw via Knuz kennen, zij leek me ontzettend leuk. Uiteindelijk bleek dat ze alleen maar op zoek was naar een Gigolo. Ze gebruikte niet echt het woord Gigolo, maar het kwam er wel op neer! Ik heb geen zin in dat type vrouw! Te bedenken dat in haar profieltekst stond dat ze op zoek was naar een man om samen de toekomst mee in te gaan! Allemaal van die “lok” zinnetjes.

Man van 42 jaar

Mijn negatieve dating ervaring? Ik leerde ze jaren terug iemand op Relatieplanet kennen. Ik was helemaal weg van haar, wekenlang gechat en gebeld. Toen kwam de dag van de date eraan. Ik zou vanuit Limburg naar Utrecht rijden (waar zij woonde).

Ik kom daar aan, doet een andere vrouw de deur open. Ik dacht: dat zal wel een vriendin van haar zijn, die even namens haar de deur open doet. Naderhand bleek dat zij het zelf was! Totaal onherkenbaar voor mij! Ze had foto’s van een andere vrouw gebruikt. Als reden gaf ze aan: als ik mijn eigen foto’s zou gebruiken dan maak ik geen enkele kans. Bah bah, hier krijg je dus een kater van!

Vrouw van 51 jaar

Ik leerde iemand op 50 plus kennen, of was het nu op Seniorengeluk? Ik weet het niet meer. Enfin…hij gaf aan dat hij single was, dat stond ook bij zijn profiel. Hij wilde zijn telefoonnummer niet geven en dat vond ik vreemd (want we waren al een tijdje aan het chatten). Naderhand bleek dat hij zijn nummer niet wilde geven omdat hij getrouwd was! De zoveelste die oneerlijk bezig is!

Vrouw van 36 jaar

Ik had iemand leren kennen via e-matching, na de eerste ontmoeting wilde hij al zowat bij me intrekken. Hij was gewoon op zoek naar seks en een warm nest en meer niet. Je moet soms zo voorzichtig zijn, onvoorstelbaar. En dat allemaal onder het mom van “je bent de vrouw van mijn dromen”. Ja, ja…het zal wel!

Vrouw van 48 jaar

Nou, ik krijg er een kater van als ze me alleen maar als “praatpaal” gebruiken. In die zin ze vertellen alleen maar over zichzelf, wat hun bezig houd, wat hun hebben meegemaakt en ze horen nog niet eens wat ik zeg. Geen enkele vorm van interactie dus, alleen maar op zichzelf gericht!

Note: Ik als schrijfster van dit artikel wil niets af doen aan welke datingsite dan ook (dat dit heel duidelijk moge zijn). Want uit verschillende interviews blijkt,  dat dit soort types op van allerlei datingsites voorbij komen. Per slot van rekening kunnen de desbetreffende datingsites hier niets aan doen! Ze doen al hun best om alles vooraf te screenen! Ik zou zeggen blijf op je hoede! Vertrouwen is goed, maar controlle is beter!

Geschreven door Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *