Dating ervaringen en internet dating, een hoogte of dieptepunt?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Dating ervaringen kunnen leuk zijn maar ook minder leuk. De ontmoeting met een date in real life kan een hoogte punt zijn maar helaas vaak ook een dieptepunt.

Als je bezig bent met dating en je merkt dat het chatten, whatss appen en het bellen met elkaar klikt dan leef je natuurlijk toe naar dat moment waarop je hem of haar gaat ontmoeten. Je wilt dan ervaren of er in real life ook een connectie is, die wellicht blijvend is.

Dating process

Iedereen die tijdens de dating op zoek is naar een serieuze partner, die kijkt eigenlijk uit naar dat moment waarop hij hem of haar ontmoet in real life. Dat spannende moment waarop je jezelf tegelijkertijd op zijn sterkst en kwetsbaars voelt en er een bepaalde vorm van vreugde in jezelf ontstaat.

Als er via de chat, whatss app en via de telefoon een klik ontstaat, dan hoeft dat niet perse te zeggen dat de persoonlijke ontmoeting ook een succes zal zijn.

Als je tijdens de dating een of meerdere foto’s van je date ziet, dan is het goed om er ook bij stil te staan dat een foto maar een “vastgelegd” moment is. Het bewegende plaatje zou wel eens heel anders kunnen zijn. Het hoeft niet, maar het kan wel.

Een dating kan succesvol verlopen van het begin tot aan de ontmoeting in real life, als dat het geval mocht zijn dan heb je geluk. Want dating kan ook wel eens heel anders verlopen, er zijn genoeg mannen en of vrouwen die teleurgesteld raken als ze hun date in real life ontmoeten. Of dat ze geclaimd en of gestalkt worden nadat ze een date afgewezen hebben.

De dating ontmoeting in het echte leven, staat of valt bij de chemische reactie die er tussen 2 mensen ontstaat. Het kan meteen raak zijn, maar het kan ook behoorlijk tegenvallen. Een chemische reactie die tussen 2 personen kan ontstaan kan dus worden ervaren als positief of als negatief.

Bij dating is in ieder geval een ding belangrijk en dat is dat je nooit te hoge verwachtingen moet koesteren van de eerste echte ontmoeting in real life.

Tijdens de dating bepaal je natuurlijk zelf hoe snel je wilt afspreken, maar het is zeker niet verkeerd om elkaars binnenkant nog wat beter te leren kennen voordat je afspreekt. In hoeverre je een binnenkant dan kunt leren kennen via internet. Als de ander oprecht verliefd is en serieuze intenties heeft dan zal hij of zij dat hoogstwaarschijnlijk ook begrijpen.

Tijdens de dating is het niet altijd even eenvoudig om erachter te komen of een man en of vrouw oprecht is. Internet is nu eenmaal een medium waar sommige mensen zich achter kunnen verschuilen. Er lopen nu eenmaal ook veel mensen op deze aardbol rond, die zich in het begin heel anders voor doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Bij internet dating kun je het beste op je eigen instinct vertrouwen, volg je eigen gevoel. Voelt het om de een of andere reden niet goed meer, haak dan op tijd af!

Hoe vaak er tijdens de dating in de virtuele wereld gelogen en bedrogen wordt, dat weet niemand. Je kunt met verschillende bedriegers te maken krijgen en of met bepaalde types die alles verzinnen wat er maar te verzinnen valt enkel en alleen om een bepaald doel te behalen.

Het zijn niet alleen de mannen hoor, uit verschillende interviews is gebleken dat ook vrouwen er wat van kunnen. Dat zijn nu eenmaal risico’s die ook bij de dating horen. Het is niet allemaal goud wat blinkt!

Vraag tijdens de internet dating naar zijn of haar telefoonnummer, wilt hij of zij dat niet geven vraag dan naar de reden. Meestal is er geen goede reden om het telefoonnummer niet te geven, althans als iemand serieuze intenties met je heeft.

Als jij je tijdens het internet dating proces geen goed gevoel erbij krijgt omdat hij of zij alleen maar seksueel getinte gesprekken wilt voeren, probeer het dan eens over een wat meer inhoudelijke boeg te gooien. Het zou wel erg vreemd zijn als hij of zij dat niet wilt.

Want dan kun je bij jezelf eens nagaan, waar het zich uiteindelijk om draait. Grote kans dat je dan te maken hebt met een foute man en of foute vrouw. Iemand die jou gebruikt voor zijn of haar eigen genot. Genotsjagers zijn nu eenmaal ook volop op internet te vinden. Wees alert! En vertrouw niet zomaar iedereen! Luister naar je eigen gevoel en laat je niet manipuleren door je date!

Vaak hoor ik mensen zeggen: internetdating is niks, vaak vergeten ze dat op vandaag wel iedereen een pc thuis heeft staan (dus die mensen die je op internet tegen komt lopen ook rond in de echte wereld).

Geschreven: door Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *