Datingsite 50PlusMatch ervaringen en reviews

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite 50plusmatch ervaringen, reviews en alles wat je moet weten over deze 50plus datingsite. De naam van deze datingsite zeg al genoeg: een dating speciaal voor 50 plussers.

Zowel voor de actieve 50 plusser die er een avontuurlijke levensstijl op nahoudt als de wat rustiger types, is deze datingsite zeker een aanrader.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Dus op zoek als 50 plusser naar een leuke date, dan is deze datingsite geschikt voor je. De datingsite heeft namelijk een groot ledenaantal. 50plusmatch is onderdeel van MatchMedia. Ook is deze site al actief in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

Dating 50 plussers

Datingsite 50plusmatch is een datingsite speciaal voor de ouderen die serieus opzoek zijn naar een leuke partner. De betrouwbaarheid op deze site is dan ook erg groot. De datingsite heeft het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat 50plusmatch een veilige en betrouwbare datingsite is. Jouw gegevens zijn veilig opgeslagen en er wordt geen misbruik van gemaakt. Daarnaast heeft de site ook nog het keurmerk Veilig Daten. Dit is een keurmerk speciaal gemaakt om kenbaar te maken dat het een betrouwbare datingsite is. 50plusmatch controleert alle profielen handmatig en hiermee zijn dus alle profielen echt en betrouwbaar.

Als beste getest

50plusmatch is ook nog eens als beste uit de test gekomen bij Kassa en winnaar van de thuiswinkel awards in de categorie datingsites. Dat laatste is een publieksprijs en dit houdt in dat de leden de datingsite goed gekeurd hebben.

Gratis inschrijven

Het inschrijven voor de datingsite gaat super makkelijk via de homepagina van 50plusmatch. Het inschrijven is gratis trouwens. Je vult je e-mailadres, nickname en voorkeur voor geslacht in. Daarna kun je verder gaan met invullen van je profiel. Op je profiel kun je onder andere je geboortedatum, beroep opleidingsniveau, het soort contact waar je naar op zoek bent en je woonplaats invullen. Ook kun je informatie invullen over je hobby’s en uiterlijk. Dan wordt door middel van zeven stappen in kaart gebracht wat voor persoon jij bent en welke type mensen goed bij jou zouden passen. Als dit allemaal klaar is, kun je nog een foto van jezelf toevoegen. Maximaal 10 foto’s kun je toevoegen. Dan is je inschrijving voltooid en kun je aan de slag met zoeken naar leuke en geschikte dates.

Privacy tip Tijdens het inschrijven ben je niet verplicht om alles in te vullen, maar een zo volledig mogelijk profiel zorgt natuurlijk voor matches.

Wensenlijstje invullen

50plusmatch is makkelijk in gebruik. Geen moeilijke ‘poes pas’ om alles heen. Zodra je je gratis hebt ingeschreven kun je gelijk aan de slag op de site. Op de homepagina valt je gelijk de ‘things to share’ button op. Dit is een soort prikbord waarop iedereen iets kan delen. Als je bijvoorbeeld iets speciaals zoekt of iemand iets leuks zoekt, kun je hier een oproep op zetten. De berichten op het prikbord kun je liken of er op reageren. Een leuke manier om zo met elkaar in contact te komen. Denk er wel aan dat deze berichten voor iedereen te zien zijn.

Profielen makkelijk vergelijken

Aan de zijkant staan verder ook nog leuke links om op te klikken. Je kunt er allerlei statistieken zien: je kunt zien wie er jarig is, wie jouw profiel leuk vindt, wie er online is en de laatste 50 inschrijvingen kun je zien.
Voor een date of om met iemand te praten moet je rechtsboven in de zoekfunctie hebben. Daar heb je talloze zoekmogelijkheden en kun je de resultaten vervolgens sorteren op kenmerken zoals leeftijd of provincie. Een leuk iemand gevonden? Dan kun je dat profiel leuk vinden. Om in contact te komen met iemand, moet je een persoonlijk bericht sturen. Hier moet je wel een lidmaatschap voor hebben. Dus de inschrijving en je profiel aanmaken is gratis, maar wil je van alle functies gebruik willen maken, moet je een lidmaatschap hebben. De prijzen hiervan staan op de website.

Account blokkeren

En het fijne is…. Kom je iemand tegen die je niet meer wilt zien/spreken, dan kun je dat profiel blokkeren. 50plusmatch werkt goed en alle functies zijn goed doordacht.

Gebruikerservaringen

50plusmatch klinkt als een simpele en makkelijke datingsite en dat is het ook, maar ze hebben ook een app. Super handig. Ook deze werkt fijn en makkelijk. Voor iPhone en Android is deze app beschikbaar. Met de app ben je overal en altijd in staat om gebruik te maken van de functies van 50plusmatch. Iets missen doe je dan niet meer. Ook is het mogelijk op de app om een profiel aan te maken, foto’s te uploaden, andere profielen te doorzoeken, chatten en berichten versturen en je kunt zien wie jouw profiel bekeken heeft. De app is ook nog eens gratis te downloaden.

Qua gebruiksgemak scoort 50plusmatch heel hoog. De klantenservice werkt ook prima. Alle mailtjes worden snel beantwoord en aan ‘no reply’ doet de site niet. Mailtjes worden persoonlijk, zorgvuldig en direct beantwoord, dus heb je een vraag, mail ze!

50plusmatch is dus een datingsite voor de 50 plussers onder ons. Een makkelijk te gebruiken datingsite met vele mogelijkheden als betaald lid. Om niks te missen, is er een app waar alle functies ook op te vinden zijn.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen over liefdes en dating.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *