Datingsite Actief50.nl review en ervaring

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Actief50.nl is een datingsite voor de 50 plussers onder ons.

Voor de 50 plussers die hun netwerk willen vergroten of een nieuwe partner willen ontmoeten is deze datingsite zeer geschikt.

Of op zoek naar een leuk maatje om mee te sporten of om mee te kletsen, dan is deze site ook wat jij zoekt. Lees hier de reviews en ervaringen van Actief50.nl

Actief50.nl is meer

Ben je dus 50 plus en heb je zin om te daten? Dan ben je bij Actief50.nl aan het goede adres. Je kunt hier namelijk op een fijne manier mensen ontmoeten en je sociale netwerk vergroten. Via de datingsite kun je leeftijdsgenoten ontmoeten en wie weet je ideale partner vinden. Ook is de datingsite gericht op mensen, die een sportmaatje zoeken, een luisterend oor zoeken gezellige contacten of gewoon iemand om mee uit te gaan. Neem dan ook zeker de tijd om je aan te melden en alles goed in te vullen.

Er zijn al vele 50 plussers hier aangemeld en daarom moet jij duidelijk en goed vertellen wie je bent en waar je zin in hebt. Ben je daar duidelijk over, dan kun je kijken of er een klik is met iemand. Wanneer de klik er is, kun je wel eens afspreken met elkaar en wie weet, wat daar uit voort komt. Kijk dus goed rond op de Actief50.nl om te zien wat mensen allemaal willen en zo ontdek jij wat jij graag wilt.

Controle op Actief50.nl

Alle profielen op de datingsite worden gecontroleerd op echtheid. Het is dus een betrouwbare datingsite. Een nepprofiel wordt geblokkeerd door de datingsite.

Op zoek naar een vriendschap, sportmaatje of date. Dan is deze datingsite wat voor jou.

Inschrijven op Actief50.nl is gratis

Het inschrijven is gratis op Actief50.nl. Met een gratis abonnement kun je drie foto’s plaatsen, interesse berichten versturen en onbeperkt door alle profielen kijken. Wil je gebruik maken van meer mogelijkheden zoals chatten 1 op 1 en persoonlijke berichten versturen naar andere leden, dan moet je een betaald abonnement hebben. Je betaald eenmalig een bedrag van 15 euro en voor dit bedrag sta je zo lang als jij wilt ingeschreven op de datingsite. Je hebt dan een volledig lidmaatschap. Het fijne van deze datingsite is, is dat je dus nooit meer dan 15 euro betaalt.

Om je aan te melden vul je een inschrijfformulier in. Er wordt dan gevraagd naar je naam of je vult een schuilnaam in. Dat is ook mogelijk. Een wachtwoord, e-mail , leeftijd en regio waar je vandaan komt, worden ook gevraagd.

Dan volgt een lijst met vragen waar je naar op zoek bent. Je vult in of je een man of een vrouw bent en wie je zoekt. En waarvoor je diegene zoekt, bijvoorbeeld om mee te daten, te sporten of een relatie aan te gaan. Dit kun je allemaal aangeven in je profiel. Er worden nog meer dingen gevraag als: kinderen, roken lichaamsbouw, geloof, opleiding, beroepen, gepensioneerd ja of nee, lengt, kleur ogen, kleur haar en of je drinkt ja of nee. Op het einde is er nog een vakje om jezelf in maximaal 50 woorden te beschrijven.

Een foto toevoegen op Actief50.nl

Een foto toevoegen wordt aanbevolen op de datingsite. Aanmeldingen met een foto hebben namelijk een streepje voor en worden als eerste getoond op pagina’s. Inschrijvingen met een foto hebben meer contact dan inschrijvingen zonder foto.

Als dit alles is ingevuld druk je op voltooien en je bent lid van Actief50.nl en kunt op zoek gaan naar matches. Er zijn veel profielen te vinden op Actief50.nl, maar ze lijken allemaal wel openbaar te staan. Houdt hier dus rekening mee als je je inschrijft.

Evenementen en extra site

Naast online in contact komen met elkaar organiseert Actief50.nl ook evenementen voor vijftig plussers. Op de datingsite staat ook een link om op te klikken waarna je vervolgens doorgestuurd wordt naar een site over 50 plussers. Hier staan verhalen en blogs over de liefde en allerlei onderwerpen voor de 50 plusser. Hier staan ook evenementen tussen die georganiseerd worden.

Een profiel met een foto doet het beter en wordt aanbevolen.

Al je vragen worden per mail beantwoord. Verder is er geen telefoonnummer of chatfunctie aanwezig op de site. Je zult je vraag per mail moeten stellen. Er staat ook niet bij wanneer je e-mail beantwoord wordt.

Actief50.nl is dus een datingsite voor de 50 plusser die op zoek is naar een relatie, vriendschap, sportmaatje of date. Niet alleen voor een relatie is deze datingsite, maar voor meerdere doeleinden. De kosten zijn zeer laag (de site leeft ook grotendeels van advertenties). Er staan vele profielen online waarin duidelijk staat beschreven wat diegene zoekt. Een fijne en leuke datingsite voor de 50 plusser.

Geschreven door: Mariska

Heb je zelf ervaring met de datingsite Actief50.nl en wil je die delen? Ben je opzoek naar reviews? Neem dan een kijkje op het Actief50 forum.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer relatie artikelen op de “Dating tips” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *