Datingsite Elitedating review en ervaring

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Elitedating is een serieuze datingsite die vooral bedoeld is voor serieuze singels op zoek naar een relatie.

Alle profielen worden door een kwaliteitsteam gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Inactieve profielen worden er automatisch uitgefilterd. Alleen leden die serieus en actief zijn worden voorgesteld aan elkaar. De leden die actief zijn, zijn vaak professionals met ambities en levenservaring. Zij genieten van het leven en interesseren zich veel voor cultuur, welzijn en het milieu. 70 procent van de leden op Elitedating is hoogopgeleid en bezit minimaal een bachelordiploma. De datingsite is dus vooral gericht op de hoger opgeleide en die hoge eigen stellen aan hun date. De meeste leden zijn ook ouder dan dertig jaar.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

‘Big Five model’ van Elitedating

Elitedating is gebaseerd op het ‘Big Five model’. Dit is een van de belangrijkste en bekendste concepten binnen de moderne persoonlijks psychologie. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst analyseert de datingsite de vijf facetten van jou persoonlijkheid en creëren zo een persoonlijkheidsprofiel. Het inschrijven is gratis bij Elitedating.

Vervolgens kun jij voorkeuren aangeven over leeftijd, afstand en lengte enzovoort. Je vult een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Op basis van jou persoonlijk profiel en jou persoonlijke partner voorkeuren worden matches geselecteerd. Bij Elitedating draait het vooral om kwaliteit. Zelf uren door profielen bladeren is er hier niet bij. Elitedating stelt door middel van wetenschappelijke match making jou dagelijks voor aan drie tot zeven passende singels. Deze zijn gemarkeerd op overeenkomende interesses. Jij hoeft je dan alleen maar bezig te houden met het beter leren kennen van de matches die voor jou interessant zijn. Super handig.

Matches en persoonlijkheidstest

Van jouw matches kun je de profielen bekijken, berichten en emoticons versturen. Op de profielen kun je ook alle informatie terug vinden van de single die de single heeft ingevuld tijdens de persoonlijkheidstest. Als je iemand leuk vindt, kun je deze ook aan je favorieten toevoegen. Zo kan je later makkelijker iemand terug vinden. Elitedating beschikt namelijk niet over een zoekfunctie. Je kunt alleen in contact komen met de matches die jij krijg op basis van je persoonlijkheidstest. Scheelt wel met de privacy. Alleen mensen die geïnteresseerd in je zijn krijgen je profiel te zien.

Vindt je jouw matches niet voldoende? Dan kun je een premium lidmaatschap aanschaffen. Hiermee ontvang je meer matches en is het mogelijk om te zoeken en hiermee kun je onbeperkt berichten sturen. Dit is met een gratis lidmaatschap beperkt. Ook is het aantal profielen wat je kan zien met een gratis lidmaatschap beperkt.

Aanmelden en lidmaatschap bij Elitedating

Aanmelden is dus gratis bij Elitedating. Met een basis lidmaatschap kun je profielen van je matches bekijken, glimlachen versturen, vijf vragen versturen aan mogelijke matches, de like functie gebruiken, een fotoaanvraag doen en het versturen van 1 bericht. Zo kun je erachter komen of de datingsite wat voor je is. Daarna kun je een premium lidmaatschap aanschaffen. Hiermee kun je onbeperkt berichten sturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest. De prijzen voor de lidmaatschappen staan op de site.

Elitedating en veilig daten

Elitedating staat ook voor veilig online daten. Dit houdt in dat al jouw gegevens worden versleuteld met een SSL inscriptie. Dit betekent dat, zelfs wanneer de website wordt gehackt, de gegevens niet op straat komen te liggen. Lijkt mij wel een fijne gedachte. Wanneer je je profiel verwijdert, dan worden ook al je gegevens gewist. Om de veiligheid te behouden maakt de datingsite gebruik van geavanceerde fraude detectors. Alle profielen worden dus handmatig gecontroleerd door een kwaliteitsteam. Voor nog meer zekerheid, biedt de datingsite een ID- verificatie aan. Door middel van jouw identiteitsbewijs te controleren gaan ze naar of je echt wel bent wie je zegt dat je bent. Wanneer dit zo is, krijg je een embleem in je profiel zodat andere leden kunnen zien dat jouw identiteit gecontroleerd is door Elitedating. Ook is de site in het bezit van een thuiswinkelwaarborg certificaat.
De datingsite helpt je ook om lokale singles te vinden door middel van individuele datingtips. Elitedating is dan voor iedereen: christelijke singels, 50 + singles, homoseksuele singles, alleenstaande ouders. Iedereen is welkom.

Elitedating app

Er is dus ook een Elitedating app voor IOS en Android. Voor iOS zijn er zelfs 2 versies, eentje voor de iPhone en een voor de iPad. Terwijl je onderweg bent of niet achter een pc of laptop zit, kun je toch door blijven daten. Via de app kun je de persoonlijkheidstest maken, foto’s uploaden en je profiel aanpassen/aanvullen. Natuurlijk kun je ook je matches bekijken en berichten sturen. Voor de app heb je wel een premium lidmaatschap nodig.

Vragen over Elitedating? De klantenservice staat 6 dagen per week klaar om alle vragen te beantwoorden omtrent online dating en willen je graag helpen met de zoektocht naar een serieuze relatie.

Wat maakt de datingsite zo bijzonder?

Wat maakt Elitedating dus zo bijzonder. Een datingsite voor de hoger opgeleide en voor de serieuze relatie. Er wordt gebruik gemaakt van matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Hierdoor worden er geschikte matches voor je gevonden op basis van locatie van een lid en je persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien krijgt en wordt het makkelijk om leuke singles te ontmoeten.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *