Datingsite e-Matching review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite e-Matching is een datingsite voor de hoger opgeleide. Deze singels zijn echt op zoek naar een duurzame vaste relatie.

De datingsite is voor iedereen: hetero relaties, gay relaties of lesbische relaties. Hier lees je de e-Matching review en ervaringen. Op de datingsite bepaal je zelf hoe en naar wie je zoekt en of je wel of geen contact wilt leggen met iemand.

E-Matching datingsite

e-Matching is dus speciaal voor de hoger opgeleide. De datingsite is speciaal voor mannen en vrouwen die een HBO of Wo opleiding hebben.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Het is nette datingsite gericht op singles. Geen datingsites voor affaires of die dingen, maar voor een echte serieuze relatie. Een profiel aanmaken kan dan ook vanaf 18 jaar. Doordat de site voor hoger opgeleide is, is meteen de toon duidelijk. Deze leden zijn op zoek naar een serieuze relatie.

Betrouwbaar

e-Matching heeft het keurmerk voor Thuiswinkel Waarborg. Hiermee is de kwaliteit en je privacy gegeven op de datingsite gegarandeerd. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd op de site. Er zullen dus geen nep profielen en mogelijke internet criminelen voorbij komen. De datingsite maakt daarnaast ook gebruik van een beveiligde https verbinding. Dit zorgt ervoor dat de gegevens die jij stuurt naar de datingsite en dus toevertrouwd aan hen niet onderschept worden of misbruikt worden.

Ook beschikt de datingsite over goede algemene voorwaarden en een privacy statement. Hierin staat beschreven hoe e-Matching met jouw gegevens omgaat. Al jouw persoonlijke gegevens worden versleuteld opgeslagen op een beveiligde server. Daarnaast staat er dat de gegevens van jou alleen worden gebruikt om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren en zullen persoonlijke gegevens nooit zomaar zonder toestemming verstrekt worden.

Makkelijk aanmelden E-Matching

Het aanmelden bij e-Matching is gratis en gaat heel eenvoudig. Als eerst geef je aan of je een man of een vrouw bent en wat voor soort partner je zoekt. Dan wordt er gevraagd om een nickname, een e-mailadres en je naam. Wanneer je aanmelding voltooid is, kun je je profiel verder invullen. Je kunt dan aangeven waar je naar op zoek bent en waar een date aan moet voldoen bij jou. De volgende onderwerpen kun je invullen waar je date aan moet voldoen: kinderen, opleidingsniveau, wel of niet roken en woonplaats. Nadat je het zoekprofiel hebt ingevuld, moet je je eigen profiel nog invullen. Er worden dertig vragen aan je gesteld, onder andere over je opleidingsniveau, je inkomen, je burgerlijke staat of je een kinderwens hebt enzovoort.

Volledig profiel

Het is wel verplicht om alles in te vullen. Je wachtwoord wordt namelijk pas verzonden nadat je de inschrijving hebt afgerond. Een voordeel hiervan is, dat iedereen over een volledig ingevuld profiel beschikt. Dit verbeterd de kwaliteit van de site en hiermee onderscheidt de datingsite zich van andere. Een aanrader is dan ook om de gegevens zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen. Op basis hiervan krijg je namelijk matches voorgesteld. Hoe beter jouw profiel is ingevuld hoe betere matches je krijgt.

Na het afronden van je inschrijving ontvang je gelijk in je mailbox een aantal matches. Deze zijn gebaseerd op jouw ingevulde criteria. Op de datingsite zelf kun je daarna ook op zoek naar mogelijke dates. De zoekcriteria zijn erg uitgebreid, dit zorgt ervoor dat je alleen matches ontvangt waar jij echt interesse in hebt.
Je kunt zelfs een second opinion aanvragen.

Gratis datingsite E-Matching bekijken

Het aanmelden is gratis en dan ben je dus gratis lid. Je hebt dan 16 dagen toegang tot de datingsite. Je kunt dan onbeperkt profielen bekijken en de openbare foto’s zien. Een beetje kijken hoe de datingsite bevalt is dan zeker handig. Voor verdere functies, zoals het sturen van berichten heb je een betaald profiel nodig. Met een gratis profiel kun je wel reageren op berichten die je hebt gekregen. Dan ben je dus afhankelijk van de mensen die je iets sturen. Wil je dus zelf contact leggen, dan heb je een lidmaatschap nodig. De prijzen hiervan staan op de datingsite.

De profielen zien er allemaal goed uit op e-Matching. Het zijn ook allemaal hoger opgeleide singles met een duidelijk en volledig ingevuld profiel. Je kunt de openbare foto’s van iedereen zien en wanneer iemand je aanspreekt, kun je deze tot favoriet maken. Zo kun je diegene later makkelijker terug vinden. Ook kun je personen uitsluiten, zodat deze niet meer naar voren komen bij je zoekresultaten.
e-Matching werk eenvoudig en is erg overzichtelijker.

Extra’s op e-Matching

e-Matching heeft ook een app voor op de mobiel. Hier kun je ook gebruik maken van alle functies die ook op de site te gebruiken zijn. De app is gratis op je mobiel te zetten. Daarnaast kun je via de datingsite speed daten. Dit is een leuke en effectieve manier om singles te ontmoeten. Je ontmoet dan op één avond ongeveer twintig hoger opgeleide singles uit jouw regio en leeftijdsgroep. Op de site zijn verder nog dating tips te vinden en tips over je profiel. Je kunt zelfs een second opinion aanvragen. Er kijkt dan iemand naar je profiel en geeft dan tips. Je kunt diegene ook specifieke vragen stellen.

De datingsite heeft een goede klantenservice 7 dagen per week zijn ze open voor mails en er is zelfs een telefoonnummer. Dus voor dringende vragen kun je bellen naar de klantenservice van e-Matching. Een groot pluspunt en zeer handig.

e-Matching is dus een datingsite voor de hoger opgeleide. De datingsite is fijn in gebruik en komt zijn beloftes na. Aanmelden op de datingsite is eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag. De datingsite is erg betrouwbaar, want alle profielen worden handmatig gecontroleerd. De profielen zijn allemaal goed en volledig ingevuld.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *