Datingsite Lexa ervaringen en reviews

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Lexa is toch wel een van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. De site bestaat al sinds 2002 en heeft in de jaren vele succes geboekt.

Het is een erg betrouwbare datingsite en er ontstaan veel dates door de site. Er zijn veel mogelijkheden op Lexa en het is een moderne site die zeer up to date blijft. Er worden veel evenementen georganiseerd om singles te ontmoeten. Lexa is dus meer dan alleen een datingsite.

Lexa datingsite

Lexa is een bekende datingsite in Nederland. Er zijn veel succesverhalen voort gekomen door de datingsite. De site is ook zeer betrouwbaar en beschikt over het keurmerk veilig daten. De profielen op de site worden allemaal gecontroleerd op echtheid. Ook komt het vaak door reclamespots op tv en radio en daardoor komen er vele nieuwe aanmeldingen.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Het aanmelden is gratis bij Lexa. Wanneer je je hebt ingeschreven kun je gelijk aan de slag en alle gebruikers zien. Je ziet meteen als je een bericht hebt ontvangen (er verschijnt dan namelijk een melding in beeld: berichten (1)). Wil je het bericht lezen/ beantwoorden, een flirt sturen of een foto sturen/ontvangen. Dan heb je een betaald account nodig. Als gratis lid kun je dus niet veel.

Met een lidmaatschap kun je dus meer, maar je kunt ook gratis gebruik maken van Lexa door middel van aanbiedingen. Op de site staan de prijzen voor een lidmaatschap en bepaalde aanbiedingen.
Lexa geeft aan ruim 200 succesverhalen per week hebben.

Lexa tips, events en Daily6

Op de datingsite worden ook verschillende dating tips gegeven. Ook kun je een ‘daily6’ krijgen. Dit zijn 6 profielen die aansluiten op jouw voorkeuren. Door middel van een keuring systeem kun je aangeven of degene die voorgesteld aan je is, wel of niet iemand voor je is en op basis van je keuzegedrag wordt dit wel of niet doorgegeven aan de persoon in kwestie. Reageer je namelijk positief op een profiel, dan wordt dit doorgegeven en komen jullie met elkaar in contact.

Verder organiseert Lexa ook single events. Zo kun je op een leuke manier singles ontmoeten onder gezellige omstandigheden. Verder beschikt de datingsite over nog een site waarin verhalen over daten staan. Er worden dagelijks nieuwe artikelen opgezet over: trends, hotspots, seks, tips om jou profiel nog aantrekkelijker te maken en nog veel meer.

Inschrijven voor datingsite Lexa

Het inschrijven op de datingsite is dus gratis en gaat heel makkelijk. Als eerst moet je alleen je e-mail, adres gebruikersnaam, geboortedatum en postcode ingeven. Vervolgens druk op je op een knop: ‘bekijk profielen’. Dan krijg je nog een aantal vragen over je leven, denk aan: je relatiestatus, persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, geloofsovertuiging, beroep, huisdieren, interesses en uitgebreide vragen over de date waar je naar opzoek bent. Op je profiel vul je vervolgens nog een profieltekst in en je kunt een foto uploaden. Het invullen dan alle vragen over je leven is niet verplicht. Maar natuurlijk wel handig om een match te vinden die echt bij jou past.

Het opvallende aan het invullen van de vragen over jezelf is, dat je overal maar één vakje kunt aanklikken. Bij eigenschappen kun je bijvoorbeeld kiezen uit: avontuurlijk, spontaan en gevoelig, maar alle 3 aanklikken gaat dus niet. Degene die het beste bij jou past, moet je dus kiezen. Na een aantal vragen is het wel weer mogelijk meerdere dingen aan te klikken.

Wanneer alles ingevuld is, moet je je account verifiëren door middel van een link, die naar je e-mail wordt gestuurd. Dan kun je je profiel inzien en op zoek naar matches gaan. Er staat dan nog wel dat Lexa je gegevens nog gaat controleren.
Je kunt een ‘daily6’ krijgen. Dit zijn 6 profielen die aansluiten bij jouw voorkeuren.

Lexa app

Ook beschikt Lexa over aan app. Met deze app kun je overal daten en chatten met je matches. De app is beschikbaar voor IOS, Android en Windows telefoons. Om gebruik te maken van de app heb je wel een full Membership nodig.

Je moet wel minstens 17 jaar zijn om de app te downloaden en een vereiste is 2.3 hoger voor Android en IOS 7.0 of nieuwer. De app is ook geschikt voor een Ipad of Ipod touch. Ook heeft Lexa een app gemaakt die geschikt is voor een Apple Watch. Je kunt dus nu daten vanaf een Apple smartwatch. Dat is handig!

Heb je geen full Membership, maar wil je toch gebruik maken van de app? Je kunt er dan voor kiezen om daarvoor de betalen, de kosten zijn €19,99 per maand of €5,99 per week. Je kunt met dit Membership geen gebruik maken van de functies op de website. Dit Membership is alleen voor de app. Op de app staan bijna alle dezelfde mogelijkheden als op de website. Denk aan: in contact komen met singles, flirts sturen als je iemand leuk vindt, bekijken wie jouw profiel heeft bekeken, je profiel bijwerken en foto’s uploaden.

Lexa klantenservice chatfunctie

Wanneer je op de site van Lexa komt, verschijnt er ook een chatfunctie. Hier kun je al je vragen stellen en je krijgt dan snel antwoord. Ook staat er een telefoonnummer vermeld, alleen is deze beperkt bereikbaar (op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00).

Lexa conlusie, betrouwbare datingsite

Lexa is een zeer bekende, grote en betrouwbare datingsite. Je zult wel een betaald lidmaatschap moeten hebben om van veel functies gebruik te kunnen maken. Je kunt zelf zoeken naar matches en wanneer je iemand leuk vindt, krijg hij of zij een bericht. Ook is er een super handige app en organiseert Lexa single events. Er zijn veel leden, dus een grote kans dat er een date voor je tussen zit.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *