Datingsite Match4me review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Match4me is een datingsite gericht op de hoger opgeleide singles. Al sinds 2002 is deze datingsite al hiervoor online.

De keuze voor een specifieke doelgroep heeft grote voordelen te bieden. Een van die voordelen is dat de kandidaten die al aan een criterium voldoen: een opleidingsniveau. Lees hier de Match4me review en ervaringen. Verder is deze datingsite ook uniek, omdat er hier meer vrouwen dan mannen actief zijn. Voor single mannen is deze site dus zeker geschikt.

Match4me is geen standaard datingsite

De datingsite heeft een frisse en uitnodigende uitstraling, waardoor je zin krijg om te gaan daten. Match4me is niet echt een standaard datingsite zoals we er al vele kennen. Unieke mogelijkheden zijn dat je bijvoorbeeld je eigen evenement kan organiseren, je kunt er bloggen en deze ook kunt delen via Twitter en er is een video-wall waar je YouTube video’s kunt uploaden. Zo kun je je profiel personaliseren. Er staan namelijk duizenden mensen ingeschreven en zo kun jij eruit springen.

De datingsite is van oorsprong Nederlands, maar is ondertussen ook in andere landen actief, Zweden en België.

Betrouwbaarheid

Match4me is een betrouwbare datingsite. Er zijn namelijk een paar dingen die positief opvallen als het om betrouwbaarheid en veiligheid gaat. De datingsite maakt gebruik van een beveiligde verbinding wat ervoor zorgt dat alle gegevens versleuteld verstuurd worden, daar vallen ook de betalingen onder. Ook zijn met deze verbinden de persoonlijke gegevens niet te onderscheppen en je privacy is dus gewaarborgd.

Daarnaast bezit Match4me ook over het keurmerk veilig daten en heeft het een Thuiswinkel waarborg keurmerk. Er wordt dus veilig omgegaan met je gegevens.

Alle profielen worden handmatig door Match4me gecontroleerd. Dit geeft de zekerheid dat je met een echte man of vrouw aan het chatten bent. Dat is wel een fijn idee lijkt mij. Ook krijg je na je aanmelding niet meteen berichten in je mailbox waarin je door zogenaamde leden gevraagd wordt om betalend lid te worden. Dit komt namelijk wel eens voor bij betrouwbare datingsites. Match4me is dus een veilige en betrouwbare datingsite.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Het aanmeldingsproces bij Match4me

Het aanmelden bij de datingsite is gratis. Je hebt namelijk natuurlijk een account nodig om met andere in contact te komen op de site. Het aanmelden gaat gemakkelijk in een paar stappen:

Nickname
Maak een nickname en een wachtwoord aan. Met dit wachtwoord en nickname kun je gaan inloggen. Dan geef je aan of je een man of een vrouw bent. Het systeem is zo slim om daarna meteen aan te vinken wat je zoekt, het andere geslacht dus. Maar Gay dating of Bi dating is ook mogelijk op de site.

Kinderwens
Dan is de volgende stap om je leeftijd, woonplaats, religie en opleiding aan te geven. Er wordt ook gevraagd of je kinderen hebt en of je een kinderwens hebt.

Wat vind je leuk?
Vervolgens kun je 10 voorkeuren kiezen van dingen die je graag in je vrije tijd doet. Alles is makkelijk in drie categorieën verdeelt, namelijk: diversen, kunst en cultuur en sport. Onderaan kun je dan nog iets meer over je activiteiten vertellen.

Persoonlijke kenmerken
Ook vul je nog wat persoonlijke kenmerken in zoals je lengte, gewicht, kleur, ogen en haar en beschrijf je hoe je eruit ziet. Om je te helpen staan er wat steekwoorden bij die je zou kunnen gebruiken.

Voorkeuren
Muziekvoorkeuren kun je ook aangeven en nog meer hobby’s. Bijvoorbeeld ook welke films je hebt gezien enz. Ook leuk, je kunt in ongeveer 1000 woorden vertellen hoe je ideale vakantie eruit ziet. Je kunt dus helemaal ingeven wie je bent en wie je wilt vinden en wat je van een relatie verwacht.

Foto uploaden
Dan kom je op de laatste pagina. Hier kun je een foto plaatsen van jezelf en daarna kun je je profiel opslaan. Hoe beter en nauwkeurig je je profiel invult, hoe beter je voorgestelde matches zullen zijn. De machtingstechnologie van Match4me werkt namelijk op basis van je profiel gegevens.

Activatie
En als laatste wordt gevraagd je profiel natuurlijk te activeren. Op je e-mail ontvang je dan een activatielink en door daar op te klikken activeer je gelijk je profiel. Na de activatie kun je inloggen en direct starten met het zoeken naar jouw perfecte date. Het kost even wat tijd, maar hoe beter je nauwkeuriger je alles in vult, hoe meer plezier je daarvan hebt.

Gratis aanmelden
Het aanmelden is dus geheel gratis op de datingsite. Met een gratis lidmaatschap kun je de datingsite wat verkennen. Wil je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. De prijzen hiervoor staan op de website.

Geen app
Match4me heeft helaas geen mobiele app. Wel heeft de datingsite een mobiele versie van de site beschikbaar waarmee je de gehele website op je mobiel kan gebruiken. Zo is er de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn. De mobiele versie is op IOS en Android te gebruiken.

Klantenservice

Mocht je nou vragen hebben over Match4me. De site heeft een klantenservice. Deze is zeer goed en is namelijk bekroond door MyLife. Wanneer je een mail stuurt probeert Match4me zo snel mogelijk te reageren. Heb je een partner gevonden via de site, dan mailt Match4me je ook niet meer.

Match4me is dus een datingsite voor de hoger opgeleiden. De site is continu bezig met vernieuwing en volgt alles op sociale media op de voet. Een profiel aanmaken kost even wat tijd, maar wanneer je deze zo goed en volledig mogelijk invult, komen er matches naar voren die echt bij je passen op basis van interesse.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *