Datingsite Paiq review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Paiq is een datingsite die net even anders is.

Op deze datingsite ben je niet bezig met het doorspitten van vele profielen, maar je gaat hier gelijk naar de chatfunctie. Hier lees je de Datingsite Paiq review en ervaringen. Vind je dus iemand leuk, dan kun je gelijk in gesprek gaan. Zo leer je mensen op een spontane en leuke manier kennen zonder veel van elkaar al te weten.

Anders daten met Paiq

Deze datingsite pakt het dus net even wat anders aan dan een gemiddelde datingsite. In plaats van een uitgebreid profiel te lezen van andere om erachter te komen of degene bij je zou kunnen passen. Nee, dat doet Paiq niet. Zij maken gebruik van een slim systeem. De matches die je voorgesteld krijgt zijn op basis van artificiële intelligentie. Het matching systeem leert steeds beter wie er bij jou past op basis van eerder gemaakte matches. Paiq maakt eerst een goede voorselectie zodat je zeker een leuke match krijgt.

Je komt dus in contact met singles die echt bij jouw passen. Met deze matches kun je daarna gaan chatten. En het grappige hierbij is dat de foto van diegene pas naarmate het gesprek vordert zichtbaar wordt. Ze leer je eerst iemand kennen, voordat je het uiterlijk van diegene beoordeeld.

De datingsite maakt geen tv of radioreclame en is misschien daarom wat onbekender. Toch wordt hij vaak als beste datingsite van Nederland genoemd.

Datingsite Paiq betrouwbare datingsite

Paig heeft geen datingsite keurmerk, maar is wel lid van Thuiswinkel Waarborg. Paiq heeft een duidelijke mening waarom ze geen datingsite keurmerk hebben. Het doel van het keurmerk zou zijn eerlijke datingsites met goede dienstverlening. Maar doordat niet alle datingsites dit doel nastreven heeft Paiq besloten dit keurmerk niet meer te hebben. Daarentegen blijkt het wel een zeer betrouwbare datingsite te zijn. Paiq is nummer 1 datingsite van Nederland volgens Tros Rader en Vara Kassa. De datingsite won daar prijzen in de categorie beste datingsite en positieve reviews.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Meer dan daten op datingsite Paiq

De datingsite heeft dus geen profielen en daardoor kunnen andere leden jouw niet zomaar zien. Je ziet elkaar pas als je een match bent. Op de datingsite kun je ook speed daten of meedoen aan een foto toernooi. In alle gevallen bepaal jij zelf wie je gegevens te zien krijgt. Degene die niet lid zijn, kunnen jouw sowieso nooit zien. Je kunt zelf ook mensen blokkeren of zelf onzichtbaar worden. Ook kun je personen blokkeren als je het niet vertrouwd en een melding maken bij het Paiq team. Zij gaan je melding dan bekijken.

In contact komen met de klantenservice van Paiq gaat super gemakkelijk. Je kunt er terecht met je vragen per chat of mail. Via de chat krijg je op werkdagen vrij snel antwoord en bij de mail kun je in maximaal 2 werkdagen antwoord krijgen. Maar vaak is dat al binnen een paar uur. Dat werkt dus allemaal lekker snel.
Verder ga ik je in deze Paiq review vertellen hoe mijn ervaringen zijn met deze gratis datingsite.

Gratis inschrijven op Paiq

Het inschrijven bij de datingsite is gratis en gaat ook makkelijk en snel. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent en selecteert vervolgens waar je geïnteresseerd in bent. Dan vul je je e-mailadres in en klik je op inschrijven. Een handige optie is om gebruikte maken van de optie om via Facebook of Google + jouw gegevens automatisch in te vullen. Vervolgens krijg je e-mail toegestuurd om je inschrijving te bevestigen.

Email bevestigen

Klik op de link in de e-mail en je inschrijving wordt automatisch doorgestuurd naar een pagina waarop je je voornaam en wachtwoord in moet vullen. Het hoeft niet je echte voornaam te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om een nickname te gebruiken. Maar ben je serieus opzoek naar een date. Dan zou ik er voor kiezen om wel je echte naam te gebruiken. Ik neem aan dat je niks te verbergen hebt..

Datingsite Paiq tip je hoeft (moet) natuurlijk niet je adres open en bloot te stellen. Als je dit allemaal ingevuld te hebben, moet je nog akkoord gaan met de algemene voorwaarden en dan kun je jouw gegevens opslaan.

Vragenlijsten review

Nadat je de profielgegevens hebt opgeslagen wordt je automatisch doorgestuurd naar een lijst met basisvragen. Op deze pagina vul je je leeftijd, woonplaats, hoogst genoten opleiding, lengte, gewicht, kinderwens en huidige relatiestatus in. Er wordt wel vermeldt dat je gewicht niet op je profiel getoond wordt. Maar dit zal wel van belang zijn bij het maken van de juiste matches.

Na deze basisvragen wordt je doorgestuurd naar de volgende twee pagina’s met vragen over je persoonlijkheid. Hier wordt gekeken hoe je met mensen omgaat, of je van feestjes houdt of dat je juist wat rustiger bent en of je zorgzaam bent.

Dan volt nog een vragenlijst over intimiteit en gevoel. De vragen gaan onder andere over of je al eens een serieuze relatie hebt gehad, of seks belangrijk voor je is en of lichamelijke trouw een vereiste voor je is. En als laatste komt nog een vragenlijst over je levensstijl en visie. Hierin wordt onder andere ingegaan op je geloof en vrijetijdsbesteding. Na alle vragenlijsten moet je nog één goede foto uploaden. Je kunt dit ook overslaan en doorgaan zonder foto. Dan is je profiel aangemaakt en dan komen de match voorstellen.

Datingsite Paiq review Lidmaatschap en Credits

Het inschrijven bij de datingsite is gratis. Met zo’n gratis lidmaatschap kun je vervolgens singles ontmoeten en van verschillende functies gebruik maken, maar dit heeft wel beperkingen. Je krijgt bijvoorbeeld een beperkt aantal matches voorgesteld en je kunt niet van alle functies gebruik maken.

Om van meer mogelijkheden gebruik te maken kun je een Paiq Select lidmaatschap aanschaffen of credits kopen. Met een betaald lidmaatschap heb je een aantal voordelen: je krijgt iedere dag een nieuwe match voorgesteld, je ontvangt direct scherpere foto’s van je matchvoorstellen, je kan een matchvoorstel accepteren of juist blokkeren, je het belang van alle matchvoorstellen voorkeuren kan instellen en je criteria op kan geven, zoals lengte, leeftijd, opleidingsniveau enz. Met een gratis lidmaatschap kan dit allemaal niet.

Met een Paiq Select lidmaatschap krijg je ieder week ook 150 credits om vrij te besteden aan andere extra’s op de datingsite. Maar je kunt er ook voor kiezen om credits te kopen om van de extra functies gebruik te maken. De credits kun je bijvoorbeeld inzetten voor foto-reacties, extra matches, het onthullen van foto’s, onthullen van interesses, het onzichtbaar worden en blokkeren van mensen. De kosten van het lidmaatschap en de credits staan op de website van Paiq.
Credits kun je trouwens ook verdienen of verkopen. Je verdient ze door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door je contacten te beoordelen op verzoek van Paiq.

Datingsite Paiq app

Er is ook een mobiele app beschikbaar van Paiq. Je kunt hiermee makkelijk nieuwe matches vinden en chatten. De app geeft meldingen wanneer je contacten online zijn. De app is geschikt voor IOS en Android. Ook ontvang je hier eerst een wazige foto van je match, maar naar mate je je berichten stuurt wordt de foto steeds scherper.

Paiq is dus een andere manier van daten. Je gaat eerst een gesprek aan en dan verschijnt er pas een foto van je match. Je matches passen wel echt bij je door het slimme matching systeem van Paiq. Op een leuke en spontane manier in contact komen met andere? Dan is deze datingsite echt wat voor jou!

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *