Datingsite Parship ervaringen en reviews

Posted by: liefde expert - Posted on:

Parship is een datingsite vooral gericht op de hoger opgeleiden. Ben je op zoek naar een leuke date met iemand van jouw niveau, en daar bedoelt Parship HBO of WO mee, dan ben je hier goed.

Naast hoger opgeleiden zitten er veel 30 plussers op deze datingsite. Zij zijn op zoek naar een serieuze lange relatie of leuke date. Daar is Parship voor bedoelt. Geen eenmalige afspraakjes, onenight stands of vriendschappen. Nee serieuze relaties en dates. Parship is een van de langst lopende datingsites en bestaat al sinds 2003. Lees hier de Datingsite Parship ervaringen en reviews.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Betrouwbaarheid Parship

Parship is een van de betrouwbaarste datingsites in Nederland. Er wordt veel reclame over hen gemaakt en ze hebben meerdere keurmerken in bezit. Onder andere het Keurmerk Veilig Daten en het thuiswinkel waarborg keurmerk. Deze keurmerken zorgen ervoor dat de kwaliteit van de datingsites ten alle tijden gewaarborgd blijven en je veilig kunt daten. De profielen bij Parship worden op echtheid gecontroleerd. Bovendien is de datingsite ook nog beveiligd met een SSL verbinding en het Versign certificaat. Alle gegevens die je verstuurd naar de datingsite worden zorgvuldig behandeld en zijn niet publiekelijk.

Parship functionaliteiten

Bij Parship zijn alle aspecten voor een relatie belangrijk. Het matching principe van Parship heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn en dan natuurlijk voor een lange tijd bij elkaar blijven. Parship wil je hier ook een handje bij helpen, bij het online daten. Zo kun je tips krijgen over hoe je het beste gebruik kan maken van alle functionaliteiten. Het zijn erg duidelijke tips en zeer uitgebreid en helpen je zo een eind op weg met het vinden van een leuke date. De tips kunnen bijvoorbeeld gaan over het eerste contact, de eerste date, hoe online daten werkt en hoe je je profiel het beste kan invullen en wat daarin de voornaamste valkuilen zijn. De tips zijn zeker handig om eens door te nemen.

Tips om een match te vinden op Parship

Het aanmelden bij Parship is gratis. Het kost alleen even wat tijd. Je moet jezelf namelijk omschrijven. Je voert je geslacht in, geeft aan waar je naar op zoek bent, voert een e-mail adres in en een wachtwoord.
Parship werkt met 5 principes om een goede match voor je te vinden:

1. De persoonlijkheidstest: vul deze test in, zodat Parship een zo goed mogelijk beeld van jou krijgt. De test stelt 32 eigenschappen vast, die belangrijk zijn voor een stabiele relatie. Daarbij wordt rekening gehouden met je dagelijkse gewoontes en behoeftes. De vragen worden op zo’n manier gesteld, dat sociaal wenselijke antwoorden vermijd worden. De vragen worden duidelijk en helder gesteld. En je krijgt wat stellingen waarin je een keuze moet maken, die het meeste aansluiten bij jouw voorkeuren. Als laatste krijg je nog wat afbeeldingen te zien waarin je een keuze moet maken van afbeeldingen die het beste bij jou passen. Zo krijgt Parship een goed beeld van jou. Het invullen van deze test zal ongeveer 20 minuten duren.

2. Het resultaat van de test: zelfkennis is de sleutel voor een succesvolle relatie. Daarom geeft Parship de mogelijkheid de resultaten van de persoonlijkheidstest in te zien. Je krijgt een overzicht te zien met kenmerken die naar voren zijn gekomen. Zo krijg je een beeld van hoe je bent in een relatie en welke eigenschappen een geschikte partner voor jou moet hebben. De matches die je krijgt van Parship zijn gebaseerd op jouw profielschets. Dat is de informatie die jij aan Parship hebt gegeven.

3. Patroonherkenning: Parship ondervangt ook aspecten van jou persoonlijkheid, die wel eens voor negatieve ervaringen in relaties hebben gezorgd. Terwijl ze rekening houden met jouw gewoontes, zorgt het matching systeem er voor, dat jou persoonlijke relatie valkuilen, geneutraliseerd worden.

4. De matching procedure: Jouw profiel wordt vergeleken met die van anderen. Elk criterium wordt afgewogen aan de hand van bepaalde regels. Een aantal aspecten worden hetzelfde gehouden en andere eigenschappen mogen wat verschillen. Zo raak je nooit uitgepraat met iemand natuurlijk. Als alles hetzelfde is, is het ook niet leuk.

5. Partnervoorstellen: Parship geeft jou persoonlijke partnervoorstellen. Je hoeft dus niet zelf te zoeken, dat doet de datingsite voor jou. Elk profiel dat wordt voorgesteld kent een aantal matching punten, hoe hoger dit aantal, hoe beter jullie bij elkaar passen. Daarnaast kun je zelf ook nog zoekcriteria instellen zoals leeftijd, regio , lengte, enz.

Gratis inschrijven bij Parship

Je kunt de datingsite dus gratis proberen en je gratis aanmelden. Wil je van alle andere mogelijkheden gebruik maken, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Met een premium lidmaatschap ontvang je je persoonlijkheidsrapport, kun je foto’s van andere leden bekijken en kun je chatten met anderen. De kosten voor een lidmaatschap staan op de site.

Datingsite Parship app

En naast een website heeft Parship ook een online app. Super handig om op je telefoon of tablet te zetten. Om gebruik te willen maken van de app heb je wel een betaald account nodig. Het registeren is namelijk niet mogelijk met de app. Met de app kun je gemakkelijk ongelezen berichten lezen, foto’s bekijken en zelf nieuwe foto’s uploaden en bladeren door de lijst met nieuwe voorgestelde contacten. Om te chatten heeft Parship een andere specifieke MessengerApp. Je krijgt hier een melding wanneer je een nieuw bericht hebt en maakt het mogelijk om overal te antwoorden. De apps zijn gratis te downloaden.

Conclusie

Parship is dus een bekende en betrouwbare datingsite voor de hoger opgeleide. De datingsite bestaat al lang. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens een uitgebreide persoonlijkheidstest invullen. Hierdoor heeft Parship een goed beeld van jou en kan het geschikte matches zoeken. Om overal in contact te blijven is er een app. Ik zeg: handig!

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen over liefde en dating.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *