Datingsite Relatieplanet, review, ervaringen, kosten en tips

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Relatieplanet is een datingsite voor iedereen.

Voor alle leeftijden en opleidingsniveaus is dit de datingsite. Voor dertigers tot mensen boven de zestig en van HBO’ers en WO’ers en mensen die iets minder hoog opgeleid zijn.

Hier lees je Relatieplanet, review, ervaringen, kosten en tips. Een groot ledenbestand dus, dus een grote kans op een mooi liefdesverhaal.

De datingsite is er dus voor iedereen. De meeste leden zijn wel tussen de 35 en 65 jaar. Maar er zijn ook inschrijven van jongere mensen. Je kunt zelf helemaal aangeven waar jij naar op zoek bent. Geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, etc.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Relatieplanet betrouwbaar?

Relatieplanet is een van de bekendste en meest vertrouwde datingsites van Nederland. Dit is zeer belangrijk voor de site, omdat ze zo groot zijn. De datingsite heeft de titel: ‘Populairste Datingsite van het jaar’ van de afgelopen acht jaar. De site bestaat al sinds 2002. Daarnaast is de site van de winnaars van de meest recente VARA Kassa Datingtest en begin 2015 de site de Thuiswinkel Award voor datingsites. De site is ook aangesloten bij Keurmerk Veilig Daten.
Dit is een keurmerk dat een initiatief is van De Consumentenbond om online daten in Nederlands te professionaliseren. En het beschikt ook nog over de Thuiswinkel Waarborg, dit zorgt ervoor dat je vertrouwt met je gegevens wordt omgegaan. Inschrijvingen worden op handmatig echtheid gecontroleerd. Geeft toch een veilig en vertrouwd gevoel lijkt mij?
Er zijn 85.000 singles actief op de site en meer dan 200.000 relaties zijn voort gekomen uit relatieplanet.nl.

Inschrijven Relatieplanet

Het inschrijven op relatieplanet is gratis en gaat heel gemakkelijk. Op de home pagina vul je je e-mailadres, een gebruikersnaam en geboortedatum in. Vervolgens krijg je een email waarin je je account kan activeren. Dan is de inschrijving geslaagd. Vervolgens kun je aan de slag met het verder invullen van je profiel.

Op vele andere datingsites werken ze vaak met een persoonlijkheidstest die enige tijd in beslag neemt. Relatieplanet maakt hier nog geen gebruik van. Het aanmelden gaat hierdoor een stuk gemakkelijker en sneller. Je hoeft alleen op je profiel informatie te geven over jezelf zoals: uiterlijk, gezondheid, persoonlijke situatie, hobby’s, enz.

Je kunt ook een zoekprofiel opstellen. Hierin kun je aangeven naar wat voor persoon je op zoek bent. Nadat je je profiel hebt ingevuld kun je op zoek gaan naar matches. Ook ontvang je op basis van je matching-profiel een aantal matches. Dit maakt het zoeken makkelijker.
Op de site van Relatieplanet staan ook video’s met uitleg hoe je aan te melden en hoe je profiel kun invullen en kunt wijzigen. Super handig.

Gratis en lidmaatschap Relatieplanet

Het inschrijven en een profiel aanmaken is dus gratis, maar wil je van alles gebruik kunnen maken op de datingsite. Dan heb je een lidmaatschap nodig. Je kunt dan berichten naar elkaar sturen, foto’s bekijken van andere, zien wie jouw profiel heeft bekeken en zien of andere ook een betaald lidmaatschap hebben. Foto’s toevoegen op je profiel is gratis en berichten ontvangen kan ook met een gratis profiel, maar je kunt niks teug sturen dan. De prijzen van een lidmaatschap staan op de site van Relatieplanet.nl.

Dating app Relatieplanet

De datingsite heeft ook een mobiele app. Altijd en overal bereikbaar en kun je dus altijd aan de gang met online daten. De app is voor IOS en Adroid. De app heeft veel functies: je kunt berichten versturen, gesprekken bekijken, naar matches zoeken, foto’s uploaden en versturen. De app is gratis te downloaden.

Relatieplanet meetings organiseren

Naast alleen online daten doet relatieplanet nog meer om singels bij elkaar te brengen. Er staan blogartikelen online met verhalen over daten, tips en hoe relatieplanet werkt. Er staan datingtips online en video’s over hoe alles werkt op de site. Daarnaast organiseert relatieplanet singlereizen, feesten, wijnproeverijen, speeddates en wandelingen voor vrijgezellen. Op de site staan overzichten van deze uitjes.

De datingsite heeft ook een zeer goede klantenservice. Die is iedere dag van 09:00 tot 23:00 te bereiken en is alle dagen in het jaar open. Je kunt dus op elk moment van de dagen met je vragen hier terecht.

Dus Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Je kunt zelf aangeven waar je naar op zoek bent. Het aanmelden gaat snel en makkelijk doordat er nog geen persoonlijkheidstest is. Naast het online date, doet Relatieplanet nog meer voor singels, zoals reizen en meeting organiseren. En er is een mobiele app. Een datingsite waar je vele kanten mee op kan!

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *