Datingsite Tinder, review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Mijn eerste date! Ik denk dat ik in totaal 3 maanden op datingsite Tinder heb gezeten en via daar heb ik mijn vriend ontmoet.

Maar voordat ik hem leerde kennen heb ik natuurlijk ook contact gehad met andere jongens. Met één daarvan heb ik zelfs mijn eerste echte officiële date gehad.

Ik was 19 jaar en had nog nooit echt gedatet. Als ik wat ging afspreken met jongens was dat meer als vrienden en met meerdere haha. Deze keer was dat niet zo. Deze jongen was geen vriend van mij, maar date materiaal.

Eerste online contact via Tinder

We hebben denk ik zo’n 2 à 3 weken via de Tinder chat en later via Whatsapp contact gehad. Toen kwam de vraag van hem: zullen we een keer afspreken? Hellup! Uhm, ja. Zoiets had ik dus nog nooit echt gedaan. Maar eens moet de eerste keer zijn. En voordat ik het wist was de afspraak om een week later elkaar te ontmoeten in het ‘midden’ van ons land gemaakt (Utrecht dus).

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Spannend

Mijn ouders vonden het leuk voor mij, maar moesten wel even een soort van slikken dat ik dan ’s avonds met de trein naar Utrecht ging. Voor 12 uur moest ik zeker wel de trein terug genomen hebben naar huis (daarna reden er ook bijna geen treinen meer). Goed, met dat in mijn achterhoofd ging ik op weg. Ik had mijn roze blazer aan en mijn nieuwe skinny jeans. Daar voelde ik mij goed in.

Last van opvliegers..

In de trein op weg naar Utrecht kreeg ik het steeds warmer en vond het steeds spannender. Ik appte dat ik in de trein zat en hij was ook al onderweg. Zijn trein kwam eerder aan en op een of andere manier vond ik dat wel fijn.
Ik stapte de trein uit en had verwacht dat hij misschien wel op mijn perron zou staan om mij op te wachten. Nope, fail. Ik kreeg een appje dat hij bij de roltrappen aan het einde van Hoog Catharijne stond.

Dus.. ik liep het hele winkelgedeelte door al append met de jongen in kwestie. ‘Hoe herken ik je?’ was één van de vragen. Hij zou zwaaien. Natuurlijk wist ik wel hoe hij eruit zag, want ik had hem al op foto’s gezien, maar hé , zenuwachtig. Dan doe je rare dingen of zie je dingen over het hoofd.

De eerste ontmoeting

En daar stond dan een lange jongen mij lachend aan te kijken bij de roltrappen. Hij was tegen de 1.90 aan en ik ben 1.70. Ik moest dus elke keer flink omhoog kijken haha. Dit is misschien wel het meest akward moment, maar het viel wel mee. Ik flapte er namelijk meteen uit: ‘Ja, je bent echt lang’.

Eerste date.. wat ga je doen?

Vervolgens liepen we de stad in. Beide kenden we Utrecht niet echt, dus we liepen maar wat mensen achterna die waarschijnlijk richting centrum gingen. En daar kwam een zin die ik nooit zal vergeten: ‘ik kan inderdaad goed horen dat je uit de Achterhoek komt. Sexy hoor.’ Nou geloof mij, Achterhoekers praten niet sexy sorry, haha. En volgens iedereen om mij heen klink ik niet echt Achterhoeks, maar voor iemand uit het westen misschien toch wel.

Paniek..

Aangekomen bij een terras waar we wat dronken. Iedereen zat zowat buiten onder de heaters (het was halverwege februari). Wij deden maar mee met iedereen. We dronken wat en kletsen over van alles en nog wat. Over onze opleidingen, hobby’s en vrienden. Ik wist het allemaal niet helemaal op dat moment. Deze jongen kwam wel erg ver bij mij vandaan (letterlijke en figuurlijk).

Toen besloten we om een stukje te gaan lopen. We liepen richting de Domtoren. En toen ineens voelde ik een hand om mijn hand heen. ‘Volgens mij heb je koude handen, ik warm ze wel op.’ Wat lief dacht ik. Eénmaal bij de Domtoren aangekomen hebben we totaal niet meegekregen hoe we hebben gelopen, want we bleven maar kletsen haha.

Onenightstand? Echt niet..

Daarna hebben we vlakbij de Domtoren nog ergens wat gedronken. En even voor de duidelijkheid. Hij heeft alles betaald. Echt super lief! Ik wilde dat niet, maar hij stond erop. Ik nam een wijntje en hij een biertje. Toen kwam meneer wat losser. Hij vroeg zich af hoe laat mijn trein ging en wat ik zou doen als ik die miste. Nou, dan neem ik de volgde, de bus of bel ik mijn ouders. Die komen mij misschien dan wel halen. ‘Of je gaat met mij mee’ zei hij. ‘Ja daaag, haha, dat dacht ik niet’. Hij begon daarna ook te lachen. Ik moet je eerlijk bekennen, dat ik nog steeds niet weet of hij het meende. Hij was eerst namelijk best serieus.

Zoenen? WTF!

‘Maar ik moet zo echt naar mij trein toe’ zei ik. Dus liepen we richting station (zijn trein ging later). En ja hoor, kom ik bij de treinen, rijdt mijn eerste trein niet! Moest ik een half uur wachten op de volgende. In de kou buiten. Dus kreeg ik 2 grote armen om mij heen. En voorzichtig kwam een klein kusje. Ik schrok mij kapot hè. Dat ging wel heel snel en ik weet niet of ik hem wel leuk genoeg vond.

Eind goed al goed..

Thank god, ik was blij dat mijn trein daar aan kwam. En ik ging naar huis en gaf hem nog wel een knuffel voordat ik instapte. In de trein appte ik gelijk een vriendin van mij: ‘het was leuk maar volgens mij wordt het hem niet! ‘. Daarna kreeg ik een appje van mijn date, hij vond het heel leuk. Mhh, lastig. Misschien nog een keer afspreken dacht ik.

Een paar dagen laten vroeg ik dan ook of we nog een keer konden afspreken en toen wilde hij ineens niet meer. En het contact werd steeds minder. Ik vraag mij nog steeds af of hij iets meer wilde dan alleen een klein kusje of wat verder zijn bedoeling was. Beetje vreemd haha.

Mijn eerste date via Tinder!

Een aantal maanden later had ik al een tijdje verkering met mijn huidige vriend. Met een vriendin ging ik winkelen in Utrecht. Ineens kreeg ik een appje van een onbekend nummer.’ Hej, jij ook in Utrecht!’ Wie is dit dan dacht ik? Ik vroeg wie hij was en hij appte: weet je echt niet meer wie ik ben? Toen begon een belletje te rinkelen. Mijn eerste date! Heel toevallig was hij ook in Utrecht die dag haha. Daarna kwam meteen de vraag of ik nog op Tinder zat en nog iemand was tegengekomen. Ja dus.

Hij niet. Hij zei dat hij alleen mij was tegen gekomen op Tinder die hij leuk vond. Ik vroeg waar hij precies was zodat we elkaar even konden zien. Toen zat hij opeens al in de trein naar huis. Vaag!
En het meest grappige is. Ik kreeg daarna nog wel eens een appje van hem. Of ik nog steeds een vriend had. Ja, ja, ja.

Eerste date ervaringen

Wat zijn bedoelingen hier van zijn weet ik niet. Ze zeggen wel eens dat meisjes raar/moeilijk zijn. Nou jongens kunnen dat ook. Ik heb geen nare eerste date gehad hoor. Ik vond het best leuk en ben blij dat ik het eens heb meegemaakt. De eerste date met mijn vriend verliep dan ook veel soepeler. Misschien ook omdat dat beter klikte en ‘mijn eerste date’ al achter de rug was.

Geniet van je eerste date. Het maakt niet uit dat het allemaal wat onwennig is, dat is logisch. Misschien is het juist wel fijn dat het niet meteen echt klikt of de vonken ervan af vliegen. Het is een soort van wennen en inkomen, haha.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *