Datingsite Vijftigplusdating.nl review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Datingsite Vijftigplusdating.nl is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een relatie, een vriendschap, contact met leeftijdsgenoten of een gezellige chat.

Vijftigplusdating.nl is een overzichtelijke dating site die al bestaat sinds 2005 en is een van de grootste datingsites voor 50 plussers. Lees hier de Datingsite Vijftigplusdating.nl reviews en ervaringen. Het heeft een hoog gebruiksgemak en het leuke is dat leden kunnen zien wie er naar hun profiel heeft gekeken.

Betrouwbare datingsite

Vijftigplusdating is een betrouwbare datingsite. Alle profielen worden namelijk handmatig gecontroleerd. Dat is een fijn idee, want je laat natuurlijk wat persoonlijke informatie achter op de site. En niet iedereen hoeft dat allemaal te weten. Er staat wel een vinkje op de datingsite als een soort certificaat, maar dat is geen bekend keurmerk of iets.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Verder heeft de datingsite ook een COMODO hackerproof keurmerk. Dit houdt in dat je gegevens versleuteld bewaar blijven en jouw privacy gewaarborgd is. Het fijne is ook dat je mailbox niet overdonderd wordt met allerlei berichten. Als dit zo is, dan zijn dat meestal fake profielen en die worden ingezet om je te lokken. Dit is op Vijftigplusdating.nl niet zo. De site is goed beveiligd dat zoiets niet gebeurd. Ook wordt er niet continu gevraag of je een betaald account wilt voor meer functionaliteiten. De datingsite komt zeer betrouwbaar over.

Om neprofielen tegen te gaan, kun je pas berichten sturen als je profielfoto hebt geplaatst. Dit verhoogt ook de kwaliteit van de profielen omdat je dan bij elk profiel een gezicht hebt. En ook handig als je op zoek gaat naar iemand, dan heb je een gezicht bij diegene. Je kunt ook zelf een melding maken als je een profiel ziet wat je niet vertrouwd. De datingsite bekijkt dit profiel dan verder en wanneer zij het ook niet vertrouwen, wordt deze verwijderd.

Vertrouw je een profiel niet op Vijftigplusdating.nl, maak hier een melding van en de datingsite kijkt erna.

Inschrijven bij Vijftigplusdating.nl

Het inschrijven bij de datingsite is heel makkelijk. Je moet een e-mail adres opgeven. Hierop krijg je meldingen van de site en ook een link om je account te activeren. Vervolgens geef je een nickname op. Dit mag een verzonnen naam zijn, maar ook gewoon je eigen echte naam en je bedenkt een wachtwoord. Dan vul je nog je geboortedatum in en waar je naar op zoek bent. En dan is de laatste stap nog om op de blauwe inschrijfknop te drukken en je bent gratis ingeschreven. Let wel op: wanneer je op de knop met inschrijven druk ga je automatisch akkoord met de voorwaarden en het privacy beleid. Misschien handig om deze eerst nog even door te lezen.

Lidmaatschappen Vijftigplusdating.nl

Wil je van alles functies op de site gebruik maken, dan heb je een volledig lidmaatschap nodig. Met een gratis memebership kun je alleen profielen bekijken en flirten met andere leden. Met een full membership heb je toegang tot meer functies: onbeperkt berichten lezen en sturen, chatten met andere leden, onbeperkt profielen bekijken, alle foto’s bekijken, zien wie jouw profiel heeft bezocht en zien wie een full membership heeft.

De kosten van deze abonnementen staan op de site. Er is ook nog een extra optie: een exclusive membership. Hier kunnen alle leden gratis contact met je opnemen en kan je controleren of en wanneer je verzonden berichten gelezen zijn. Daarnaast kun je met dit lidmaatschap onzichtbaar door de site heen surfen. Andere leden zien dan niet dat jij hun profiel bezoekt. Andere leden kunnen zien dat jij een “exclusive membership” hebt en hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten. En dit maakt de kans op een leuke afspraak vinden natuurlijk groter.

De datingsite Vijftigplusdating.nl heeft ook geregeld kortingen. Houdt hun site daarvoor in de gaten.

Meerdere functies

De datingsite Vijftigplusdating.nl beschikt nog niet over een mobiele app. Wel heeft de site een geoptimaliseerde web versie waardoor je makkelijk gebruik kunt maken van de site op je mobiele telefoon of tablet. Hiermee krijg je gewoon toegang tot alle functies die je computer ook hebt. Op de datingsite staan ook tips vermeld om veilig online te kunnen daten. En de site beschikt over de functie om te video chatten met elkaar. Dit kan door middel van een webcam.

Vijftigplusdating.nl is een makkelijke en overzichtelijke datingsite voor 50 plussers. Het is een zeer betrouwbare site en het inschrijven gaat makkelijk en is gratis. Met een gratis lidmaatschap kun je niet veel op de site. Je zult een betaald lidmaatschap nodig hebben. Je kunt dan chatten met andere leden en zelfs video chatten. Je moet bij deze site een profielfoto toevoegen, wat een fijn gevoel geeft. Je weet dan immers met wie je praat. Dit geeft een betrouwbaar gevoel.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *