Online Dating Studie Beschrijft De Ideale Man En Vrouw

Posted by: liefde expert - Posted on:

Ooit afgevraagd wat de ideale man of vrouw is? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Onderzoekers van de Amerikaanse datingsite plentyoffish hebben in 2014 onderzocht wat voor de meeste mensen de ideale man en/of vrouw blijkt te zijn.

Ze hebben dat gedaan door 1,8 miljoen berichten te analyseren die verstuurd zijn door ongeveer 81.000 heteroseksuele singles tussen de 25 en 35 jaar.

(De informatie in dit artikel is niet gebaseerd op mijn mening of de mening van enkele onderzoekers maar puur op de onderzoeksresultaten.)

Wat voor veel vrouwen de ideale man blijkt te zijn

Voor veel vrouwen is de ideale man iemand die christelijk is, succesvol een hoge opleiding heeft afgerond, bruine haren heeft, atletisch is, ongeveer 100,000 tot 150,000 per jaar verdiend en duidelijk aangeeft dat hij een relatie en kinderen wilt.

Mannen die aangeven dat ze geen kinderwens hebben ontvangen 42% minder berichten en mannen die aangeven op zoek te zijn naar iets ”casuals” ontvangen maar liefst 52% minder berichten.

Lees veel meer over de ideale man in het e-book “Ideale man“.
Maak een reis en krijg antwoorden op je vragen. Het is net als een film naar de verloren schat waarbij je inzichten krijgt, jezelf tegenkomt, jezelf verrast, obstakels tegenkomt en deze weet te overwinnen.

Wat is voor veel mannen de ideale vrouw?

Voor veel mannen is de ideale vrouw iemand die katholiek is, een hond heeft, zichzelf beschrijft als dun, ongeveer $50,000 tot $75,000 per jaar verdiend en ongeveer drie keer per week alcohol drinkt.

Vrouwen die aangeven dat ze geen alcohol drinken ontvangen 24% minder berichten dan vrouwen die aangeven wel af en toe een drankje te doen.

Overigens ontvangen vrouwen tussen de 25 en 26 ongeveer 14,4% meer berichten dan andere vrouwen en vrouwen met een leeftijd van 33 ontvangen het minst aantal berichten.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *