11 Signalen Die Erop Duiden Dat Iemand Jouw Ware Liefde Is

Posted by: liefde expert - Posted on:

Geloof jij in de ware liefde?

Dat er ergens een ware liefde voor jou rondloopt? Iemand die echt voor jou gemaakt is en waarbij alles klopt?

Iemand waarbij je jezelf echt diep gelukkig voelt?  Iemand die niet alleen je lover is maar ook je vriend en maatje. Of een tweelingziel?

Ik wel. Ik geloof in de ware liefde. Ik geloof erin dat sommige mensen echt voor elkaar gemaakt zijn en veel beter bij elkaar passen dan anderen. Je hebt namelijk ”gewone” relaties en relaties waarvan je gewoon weet; oke dit is ANDERS! Dit gaat veel dieper.

Maar hoe herken je nu zo’n ware liefde? Is er een soort van test om te checken of iemand je ware liefde is?

Een test zou ik het niet noemen maar er zijn wel een aantal signalen waar je op kunt letten.

Hier komen ze.

1) Jullie delen echt alles met elkaar

De een weet jouw diepste geheimen en de ander simpelweg niet. Als je het hebt over de ware liefde dan is één ding duidelijk. Je kunt niet alleen alles aan hem of haar vertellen maar je wilt het ook. Je voelt een innerlijke drang om je diepste geheimen met je geliefde te delen zodat jullie echt alles van elkaar weten.

2) Jullie voelen elkaar echt goed aan

Heb je dit ooit al een keer gehad met iemand?Dat jullie elkaars zinnen met gemak kunnen afmaken. Dat jullie weten waar de ander aan denkt. Dat jullie van elkaar weten hoe de ander zich voelt in een specifieke situatie of hoe de ander zal reageren? Dat jullie weten hoe de ander over een bepaald onderwerp zal denken? Als je elkaar zo goed kunt aanvoelen is dat echt een goed teken! Dit is namelijk een kenmerk van een ware liefde.

3) Jullie delen dezelfde toekomst visie

Jij en jouw ware liefde delen in grote lijnen dezelfde toekomst visie. Jullie denken precies hetzelfde over kinderen, waar jullie zouden willen wonen, hoe jullie het financiële plaatje gaan regelen en alle andere zaken. Als je bijvoorbeeld altijd al in het buitenland hebt willen wonen zul je zien dat jouw ware liefde een vergelijkbare droom heeft, of krijgt.

4) Jullie vinden dezelfde dingen belangrijk

Tijdens de gesprekken met jouw ware liefde kom je erachter dat diegene over veel dingen precies hetzelfde denkt.Het is niet zo dat jullie over alle kleine details hetzelfde denken maar over extreem veel dingen zijn jullie het helemaal eens. Jullie denken bijvoorbeeld hetzelfde over de relatie met (schoon)ouders, kinderen, verjaardagen, religie, vakanties, opleidingen, etc.

5) Zonder moeite kunnen jullie eindeloos veel praten

Soms praat je met iemand en merk je dat het echt lastig is om het gesprek op gang te houden. Echt een gebrek aan gespreksstof. Nou met je ware liefde zal dat dus niet het geval zijn. Grote kans dat jullie niet meer kunnen stoppen met praten wanneer jullie eenmaal begonnen zijn. Er is genoeg gespreksstof, alles lijkt vanzelf te gaan. Er komt geen einde aan de hoeveelheid woorden.

6) Jullie kunnen het makkelijk oneens zijn met elkaar

Jij en je ware liefde denken over veel dingen hetzelfde maar natuurlijk niet over alles. Jullie beseffen dat het normaal is om af en toe een meningsverschil te hebben en laten elkaar vrij in het hebben en vormen van een eigen mening. Jullie proberen elkaar niet te veranderen, jullie accepteren elkaar hoe jullie zijn.

7) Jullie kunnen jezelf zijn bij elkaar

Soms ontmoet je iemand en kun je niet echt jezelf zijn. Echt een onprettig gevoel toch? Het liefste probeer je diegene te vermijden. Dat is bij jouw ware liefde dus niet het geval! Je weet en voelt dat je echt jezelf kunt zijn en de ander kan ook zichzelf zijn bij jou. Jullie hebben niet de drang om jezelf beter voor te doen. Dat hoeft ook helemaal niet want jullie houden van de ander zoals die is.

8) Jullie hoeven geen aandacht van anderen

Jij en je ware liefde zijn zo dol op elkaar dat jullie geen behoefte hebben aan aandacht van anderen. Dat wordt ook overduidelijk op het moment dat een van jullie twee versiert wordt. Of ja, wanneer een buitenstaander een van jullie probeert te versieren. Diegene wordt compleet genegeerd of er wordt hem of haar duidelijk gemaakt geen tijd te verspillen en een ander te zoeken. Jullie flirten niet met anderen, alleen met elkaar! Anderen zijn totaal niet interessant.

9) Jullie vertrouwen elkaar volledig

Als het aankomt op vertrouwen dan zit het tussen jou en je ware liefde helemaal goed. Jullie kunnen elkaar niet alleen vertrouwen op het gebied van vreemdgaan maar ook op het gebied van andere belangrijke zaken. Daarnaast vertikken jullie het ook nog eens om elkaars geheimen te delen met anderen. Alles wat tussen jullie tweeën moet blijven blijft dat ook.

10) Jullie steunen elkaar ten alle tijden

Als een van jullie tweeën het moeilijk heeft kan diegene altijd rekenen op de steun van de ander. Jullie nemen de uitspraak ”in goede maar ook slechte tijden” beiden zeer serieus! Als de een lijdt dan lijdt de ander ook. Heeft de een plezier, dan heeft de ander ook plezier. Jullie zijn werkelijk twee handen op één buik.

11) Jullie kunnen veel lachen met elkaar

Er is niet alleen veel romantiek tussen jou en je ware liefde maar ook humor. Jullie kunnen met zijn tweetjes de grootste lol hebben en eindeloos lachen. Niet alleen om grappige filmpjes, momenten of mensen maar ook om elkaar. Uiteraard wel op een positieve manier. Jullie delen dan ook vrijwel dezelfde humor.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *