Denken met je hart, wat wil mijn hart vandaag voor mij?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Vandaag plaats ik eens een keer een artikel met korte teksten die mijns inziens betrekking hebben op het denken met je hart.

Denken met je hart: als je het s’ morgens wakker wordt, stel je dan de vraag wat wilt mij hart vandaag voor mij? Grote kans dat er op dat moment een vertederende glimlach op je gezicht tevoorschijn komt.

Denken met je hart: denk het goede en er zal goeds uit voortkomen. We zijn allemaal wat we denken op elk moment van ons leven. Vandaar dat je negatieve gedachtes en ervaringen zoveel mogelijk moet verbannen uit je Geest.
Denken met je hart: of te wel sla de blik voor langere tijd naar binnen als je wilt dat je hartenwens in vervulling gaat.

Denken met je hart: treed in vermogen met de kracht van je onderbewustzijn en probeer het vrij te maken. Ons onderbewustzijn bestuurt alle vitale lichaamsprocessen, het laat je hart door kloppen op het moment dat je dit artikel aan het lezen bent, het regelt je bloeddruk, het laat je ogen lezen etc. etc. vandaar dat het ook onze kracht is.

Denken met je hart

Denken met je hart: elke gedachte wordt vroeg of laat werkelijkheid in de buitenwereld. De gedachte rijpt zich eerst in de geest. Op het moment dat de gedachte rijp genoeg is geworden, wordt ze ook zichtbaar in de zichtbare wereld.

Denken met je hart: volg het HVW. Wat is het HVW? Het is een afkorting die ik zelf verzonnen heb. De H staat voor horen, de V staat voor voelen de W staat voor waarnemen. Ik zal je een voorbeeld geven, stel dat iemand tegen je zegt: ik hou van je dan wil je dat niet alleen horen, maar ook voelen en waarnemen want dan weet je (voel je, zie je, neem je waar) dat het ook volledig klopt.

Denken met je hart: sta niet te veel stil bij zorgen, twijfels en of onzekerheden maar vervul jezelf met harmonieuze gedachten over innerlijke vrede. Piekeren heeft nooit zin, door te piekeren vermenigvuldig je die gedachtes alleen maar keer op keer. Dit kan energieslopend voor je zijn.

Denken met je hart: leg hoogvolle en positieve verwachtingen op aan je geest, zorg ervoor dat je geest hier vertrouwd mee raakt en probeer er in gedachte al van te genieten. Geef jezelf die kans!

Denken met je hart: richt je blik wat meer op oplossingen in plaats van op problemen. Randverschijnselen (de kleine irritaties) ontstaan meestal omdat er in de Kern iets niet goed zit. Zodra de kern van het probleem opgelost is, verdwijnen de randverschijnselen vanzelf.

Denken met je hart: ontspanning is vaak de sleutel tot slagen, als je goed kunt ontspannen dan maak je ook eerder en sneller contact met je innerlijke bron.

Denken met je hart: sta er bij stil dat wij als mens allemaal uit een drie eenheid bestaan. Ziel, Geest en Lichaam dit houdt in dat we op al deze 3 niveaus ook onze verlangens en behoeftes hebben. Als de verlangens en of behoeftes op 1 van deze 3 niveaus ontbreekt dan kan ons hele gestel in onbalans raken met alle gevolgen van dien.

Denken met je hart: bouw en vertrouw te allen tijden op je intuïtie, volg je eigen hart wat dan is jouw persoonlijk kompas in je leven.

Als je dit vanaf je smartphone leest, scroll dan helemaal naar beneden tot aan het einde als je niets wilt missen.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *