Een blauwtje lopen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Een blauwtje lopen, wie herkent dit gevoel nu niet?

Of je nu ouder of jonger bent dat maakt niet uit, we krijgen allemaal wel eens te maken met een afwijzing. En ja! natuurlijk kan een afwijzing behoorlijk kwetsend zijn.

Rationeel gezien: een afwijzing hoeft niet altijd negatief te zijn, het kan zelfs bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Want je leert stapsgewijs dat je die afwijzing niet op jezelf hoeft te betrekken.

Emotioneel gezien: als je een afwijzing op jezelf gaat betrekken, dan is het net alsof je door toedoen van een ander gelooft: “dat je een rups bent die nooit meer gelooft dat hij ooit nog vleugels kan krijgen”.

Leren omgaan met een afwijzing

Als iemand je bij een een eerste ontmoeting afwijst, dan zoekt diegene iets in jou wat jij niet hebt. Dus laat een afwijzing los! Blijf er niet al te lang over piekeren.

Sommige mannen en of vrouwen zoeken nu eenmaal “iets” herkenbaars in de ander. En dat “iets” kunnen ze vaker zelf niet verklaren. Het is een gevoel en een gevoel is vaak moeilijk te omschrijven en of uit te leggen.

Enkele voorbeelden: ………..lees verder op Een afwijzing! Een blauwtje

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *