Zo Kun Je Voorkomen Dat Je In De Friendzone Terecht Komt

Posted by: liefde expert - Posted on:

De friendzone? Wat schat je? Hoe vaak is het jou al overkomen dat je in de friendzone terecht bent gekomen?

Je hebt een hele leuke vrouw ontmoet, ze is echt helemaal je type, je krijgt het warm van binnen en je wilt er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze verliefd op je wordt. Elke techniek die je kent probeer je toe te passen maar op een of andere manier kom je altijd in die vervelende friendzone terecht.

Natuurlijk vind je het fijn dat ze regelmatig belt of een berichtje stuurt, dat ze kennelijk vaak aan jou denkt en tevens ook leuke dingen wilt doen maar jij wilt meer. Je wilt niet in de friendzone zitten en de man zijn die constant moet aanhoren hoe andere mannen met haar daten en haar vervolgens weer teleurstellen.

Diep van binnen heb je het gevoel dat jij haar echt gelukkig kunt maken en dat je er ook alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat ze gelukkig wordt. Zij ziet je echter als een vriend, niets meer en niets minder. Balen zeg.

Hoe kan dat in hemelsnaam?

Een man kan om twee redenen in de friendzone terecht komen.

Allereerst omdat hij gewoonweg haar type niet is en daar valt dan helaas weinig aan te doen. (Tenzij hij heel goed is in het creëren van aantrekkingskracht  en daar hoeft hij niet de knapste, langste, breedste, rijkste of slimste voor te zijn).

De andere reden is omdat een man geen of te weinig seksuele spanning in de conversaties brengt. Hierdoor gaat ze hem in de meeste gevallen automatisch zien als een ”gewone” vriend. Met een gewone vriend heeft ze immers ook een klik maar is er gewoonweg geen seksuele spanning/intimiteit.

Hoe breng je seksuele spanning in een gesprek?

Als je het hebt over seksuele spanning in een gesprek brengen heb je in principe 3 fasen. De kennismakingsfase, de midden fase en de eindfase.

In de kennismakingsfase mag je het nooit en te nimmer hebben over seks en/of gerelateerde onderwerpen. In deze fase toon je gewoon interesse in haar leven en leren jullie elkaar een beetje kennen.

Wanneer je die eerste fase eenmaal gehad hebt is het belangrijk om rustig de toon te zetten en te beginnen over relaties, waar ze op valt, wat haar goede en slechte eigenschappen zijn, etc.

Die middenfase heeft in principe twee doelen.  Enerzijds om haar rustig ”voor te bereiden” op de eindfase en anderzijds om haar het idee te geven dat je haar aan een selectieproces onderwerpt.

Zo maak je haar bewust of onbewust duidelijk dat je uit bent op een relatie en niets anders.

Daarna komt de eindfase en dat is het moment waarop je stapje voor stapje meer seksuele spanning in de gesprekken kunt brengen door bijvoorbeeld te vragen of ze van massages en/of kussen houd, etc.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *