5 Signalen Dat Je Wellicht Door Jouw Partner Wordt Gebruikt

Posted by: liefde expert - Posted on:

Als je gebruikt wordt door een partner, dan kan dat zeer kwetsend zijn. Waak ervoor dat je niet omgaat met een foute man, genotsjager en of player.

Je bent dol op je partner maar je krijgt langzaam het idee dat hij of zij je gebruikt. Omdat het echter een erge beschuldiging is wil je hem of haar er niet zomaar op aanspreken. Eerst wil je even weten hoe je zo’n individuen – over het algemeen – kunt herkennen.

In dit artikel zal ik 5 signalen met je delen die er wellicht op duiden dat jouw partner je gebruikt om het geld, jouw connecties of de seks. Hoe meer signalen je herkent hoe groter de kans dat je gebruikt wordt.

1. Je partner doet bijna nooit iets voor jou

Jullie brengen regelmatig samen tijd door en als puntje bij paaltje komt sta jij altijd voor je partner klaar en doe je alles om hem of haar gelukkig te maken.

Wanneer jij echter iets aan je partner vraagt krijg je allerlei excuses te horen en wordt het ofwel afgesteld of uitgesteld.

2. Je partner probeert altijd met jou mee te rijden

Als jullie bijvoorbeeld samen boodschappen gaan doen of naar een verjaardag toegaan stelt je partner altijd voor om met jouw auto te gaan zonder dat diegene bijdraagt aan de kosten.

Zodra je vervolgens vraagt waarom jullie niet met zijn of haar auto gaan krijg je bijvoorbeeld te horen dat jouw auto gewoon veel prettiger rijd, meer ruimte heeft, minder benzine verbruikt, etc.

3. Alle rekeningen worden door jou betaald

Het maakt niet uit of het om de boodschappen gaat of een uitje maar je partner probeert er altijd voor te zorgen dat jij betaalt. Als je dan aangeeft dat je de kosten wilt delen krijg je allerlei smoesjes te horen en belooft diegene de volgende keer te betalen. Valt het echter een keertje voor dat je partner iets moet betalen dan is hij of zij erop gebrand de rekening te delen.

4. Het liefste eet en slaapt je partner altijd bij jou

Jullie wonen officieel gezien nog niet bij elkaar maar je partner eet en slaapt vrijwel altijd bij jou zonder dat diegene bijdraagt aan de kosten. Als je dan een keertje naar hem of haar wilt gaan word het telkens uitgesteld en merk je gewoon dat diegene er geen zin in heeft.

5. Je partner heeft meer interesse in de mensen die je kent

Als jij en je partner iets leuks willen gaan doen stelt diegene altijd voor om jouw vrienden uit te nodigen.Wanneer jullie dan iets gaan doen met zijn allen merk je gewoon dat je partner meer aandacht heeft voor je vrienden dan voor jou.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

5 replies on “5 Signalen Dat Je Wellicht Door Jouw Partner Wordt Gebruikt”

 • Leuk artikel maar slaat niet op mij.
  Ik ben mijn vriendin wel kwijt, maar om een andere reden

 • Hoi Satif,

  Dankjewel voor je reactie.

  Hoe komt het dan dat je jouw vriendin bent kwijtgeraakt?

  Groetjes,
  Jim

 • Ik denk dat je uit dez 5 redenen niet zomaar kun concludeeen dat je gebruikt wordt. Een beetje kort door de bocht is het wel

  Enrique
  • Hallo Enrique,

   Bedankt voor je reactie.

   Opbouwende kritiek is altijd welkom maar in dit geval denk ik dat je te snel gelezen hebt.

   Ik heb namelijk gezegd: In dit artikel deel ik 5 signalen met je die er WELLICHT op duiden dat jouw partner je gebruikt om het geld, jouw connecties of de seks.”

   Groetjes,
   Jim

  • Beste Enrique,

   Ik vind altijd dat het de verantwoordelijkheid van de schrijver is om zijn of haar boodschap duidelijk te communiceren en ik dacht dat ik dat gedaan had omdat ik het woordje WELLICHT in de tekst vermeld had.

   Vanwege jouw reactie ben ik het artikel nog een keer gaan lezen en ben ik tot de conclusie gekomen dat – alhoewel ik het woordje wellicht in de tekst had vermeld – het niet duidelijk genoeg was.

   Daarom heb ik de titel + het eerste gedeelte van de tekst een beetje herschreven om ervoor te zorgen dat de boodschap nog duidelijker is.

   Kun je mij even laten weten wat je ervan vind?

   Groetjes,
   Jimmy

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *