Geef Je Zoektocht Naar De Ware Absoluut Nooit Op

Posted by: liefde expert - Posted on:

De ware man en of vrouw, wie verlangt daar nu niet naar? Vroeger was ik echt slecht in het versieren van vrouwen.

Ik was altijd diegene die verliefd werd op een vrouw die mij niet wilde. Ik begreep het niet want voor mijn gevoel was ik enerzijds niet onaantrekkelijk en anderzijds was ik ook gewoon lief. Het was dan ook erg frustrerend.

In totaal is me dat 7 keer gebeurd. Dat lijkt misschien niet veel maar als je 7 keer meemaakt dat je hart gebroken wordt omdat je verliefd bent op mogelijk “de ware” vrouw die geen interesse in je toont heeft dat een grote impact, of ja in ieder geval wel op mij.

Ik werd er niet alleen ongelukkig van maar begon ook flink aan mijzelf te twijfelen. Die onzekerheid begon me langzaam maar zeker te kwellen en stroomde ook over naar alle andere aspecten van mijn leven. Een laag zelfbeeld was het gevolg.

Uiteindelijk begon ik depressief te worden en moest ik een keuze maken. Of ik zou mijn situatie accepteren en mijzelf blijven zien als de ”pechvogel” of ik zou mijn situatie proberen te verbeteren. Het is overigens niet zo dat ik letterlijk in een hoek ben gaan zitten en mijzelf heb gevraagd; oke, ga ik mijn situatie accepteren of mijn situatie proberen te verbeteren?

Nee, het was meer een innerlijk gevecht wat constant aan de gang was, de ene helft van mij zei voortdurend ”dat ik niet bestemd was” voor een gelukkig liefdesleven met de ware vrouw en de andere helft zei dat ik het niet moest opgeven. Het was voor mijn gevoel een zware strijd maar uiteindelijk heeft mijn positieve helft ”gewonnen”. Klinkt misschien stom als ik dat zo zeg maar ik weet even niet hoe ik het beter kan formuleren.

Ik werd steeds positiever en minder vatbaar voor negatieve energie. Gek genoeg niet dankzij een aantal positieve ervaringen die ik kon gebruiken om mijzelf te overtuigen  maar meer omdat ik de emoties uit de kwestie haalde. In plaats van mijn situatie op een emotionele manier te benaderen begon ik mijn situatie op een rationele manier te analyseren.

Zo stelde ik mij bijvoorbeeld de volgende vragen; Ben ik te lelijk? Voor de ware vrouw? Volgens anderen absoluut niet. Ben ik bot? Voor de “ware vrouw”. Kennelijk niet aangezien anderen zeggen dat ik juist aardig ben. Ben ik te onverzorgd? Voor de ware vrouw? Nee want een nette verzorging en een lekkere geur vind ik belangrijk! Heb ik soms rare trekjes waar de ware vrouw op zou kunnen afknappen? Zover ik weet niet.

Op die manier probeerde ik dus tot de werkelijke kern van het probleem te komen en dat is me uiteindelijk ook gelukt. Ik kwam tot de conclusie dat er in grote lijnen maar een verschil was tussen mij en de mannen die wel gewild waren bij de vrouwen. Dat had puur te maken met mijn sociale status, wat ik zei, hoe ik iets zei, wanneer ik het zei en hoe ik mijzelf opstelde.

Uiteindelijk ben ik mijzelf gaan verdiepen in hoe je moet omgaan met vrouwen en heb ik al die kennis toegepast. Gelukkig niet voor niets want dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Sindsdien is mijn liefdesleven dan ook met 180 graden gedraaid.

De reden waarom ik je dit vertel is omdat ik je een hart onder de riem wil steken. Misschien ben je nu niet zo goed in het versieren van vrouwen maar als je jezelf echt verdiept in hoe je moet omgaan met vrouwen en deze kennis toepast zal ook jouw liefdesleven een ommekeer maken! Geef niet op en blijf jezelf verbeteren. Ook jij kunt de ware vouw ontmoeten.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *