Gratis E-book “wat denkt hij”

Introductie

Mijn naam is Petra Meijers en ik wil je feliciteren met het lezen van deze gratis E-book “Wat denkt hij”.
Jaren geleden toen ik mijn baan verloor, ben ik erachter gekomen dat ik mezelf was verloren en ben ik begonnen met de zoektocht naar mijn echte ik. Toen ik uiteindelijk mijzelf terug had gevonden en tijdens dit proces mijn ideale man tegenkwam en daarna ook mijn passie ontdekte, heb ik besloten om me te richten op relaties tussen man en vrouw, dit is voor mezelf één van mijn grootste inspiratiebronnen geweest. Onbewust was ik in mijn leven altijd daarmee bezig.

Graag wil ik jullie de gedachtegang van de man uitleggen zodat je je partner beter begrijpt en je jullie relatie op een hoger niveau kunt tillen. Dit is een beknopt e-book waarin je erachter komt wat mannen willen vertellen, maar niet kunnen uitleggen. Ook geef ik je tips hoe je met deze nieuwe inzichten kunt omgaan.
Man en vrouw leven in twee verschillende werelden en dat vergeten we vaak. Omdat het soms moeilijk kan zijn om je in te leven in de andere wereld heb ik bedacht dat het makkelijker zal gaan als je bepaalde beweegredenen begrijpt. We weten vaak wel dat de hersenen van mannen en vrouwen verschillen, maar niet wat de uitwerking daarvan is in het dagelijkse leven. Het bepaalt ons gedrag en onze verwachtingen. Mannen worden communicatief niet zo sterk opgevoed als wij vrouwen. Bedenk maar eens wat we onder mannelijkheid verstaan en die denkbeelden zijn van generatie op generatie doorgegeven. En de media speelt ook een cruciale rol bij het creëren van bepaalde stereotyperingen. Vandaar dat het tijd wordt dat we anders gaan denken over mannen. Omdat de meerderheid van de mannen het sowieso moeilijk vindt om uit te leggen wat zij denken en hun gevoelens te delen, heb ik besloten om hun een handje te helpen.

Wanneer je begrijpt wat je partner werkelijk wil, dan pas kun je hem duidelijk maken wat jij werkelijk wilt. Het probleem ligt niet in wat we willen, maar hoe we communiceren wat we willen. En mannen en vrouwen brengen dat op een heel verschillende manier over. Willen we elkaars code kraken, dan is inzicht in de gedachtegang van beide seksen noodzakelijk.
Lees dit e-book en laat je op een positieve manier verrassen door verschillende inzichten. Bespreek deze inzichten met je partner en laat hem zien dat je het belangrijk vindt om te weten wat er bij hem speelt, wat hij denkt en wat hij belangrijk vindt. Op deze manier kun je dichter bij elkaar komen. Want de twee werelden kunnen elkaar inspireren als ze elkaar beter begrijpen.

Met veel liefde,
Petra Meijers

Pagina 1 van 15 —> lees verder op Pagina 2
Copyright ©