Mannen hebben een ingebouwde kaartenbak 2

3.1 Wat betekent dat voor mij?

Als je partner naar een aantrekkelijke vrouw kijkt, voel je dan niet aangevallen. Het wil niet zeggen dat hij jou niet aantrekkelijk vindt, het betekent ook niet dat je als vrouw zijn aandacht niet kan vasthouden en heeft helemaal geen invloed op zijn gevoelens voor jou.

Het kijken naar andere aantrekkelijke vrouwen is een dwang (een observatie) en heeft niets met jou te maken. Je kunt de aantrekkelijkste vrouw op de wereld zijn en nog zal je partner deze dwang ervaren. Wel heeft de manier waarop je partner naar een andere vrouw kijkt, te maken met zijn respect voor jou. Je partner heeft de keuze om vluchtig te kijken, een andere kant op te kijken en niet te gaan kwijlen.

Houdt er rekening mee dat sommige sensuele beelden zonder waarschuwing bij een man binnen kunnen komen en dat mannen specifieke beelden ook bewust kunnen oproepen. Als de prikkel aanwezig is zoals bijvoorbeeld een mooie vrouw in een strakke jurk waarbij haar figuur duidelijk naar voren komt, is de reactie er ook. Bijna alle vrouwen hebben controle over wat in ons hoofd opduikt, maar mannen niet. Als mannen ouder worden (rond de dertig jaar), is er meestal een aanleiding waardoor ongevraagde sensuele beelden opkomen. Hoe groter de verleiding, hoe moeilijker het voor een man is om er vanaf te komen.

succes-in-de-liefde-aantrekkingskracht

Omdat elke man anders is, zal het niveau van verleiding verschillen.
Het belangrijkste om te weten is dat je je beter kunt concentreren op datgene waar je invloed op hebt. Daarom is verleiding en aantrekkingskracht binnen je relatie zo belangrijk.

Pagina 9 van 15 —> lees verder op Pagina 10
–> naar eerste pagina
Copyright ©