Nawoord

7 Nawoord

Ik hoop dat je door dit e-book een beter beeld hebt gekregen van de gedachtegang van de man en dat je je partner beter begrijpt op een positieve manier. Als we moeite doen om elkaar beter te begrijpen en aan onszelf willen werken, zullen we meer positieve herinneringen opbouwen.

Want negativiteit maakt meer kapot dan je lief is. Maak het leuk en leerzaam om je partner beter te begrijpen. Je zult hierdoor verbaasd en verrast blijven.

Geef je partner de ruimte om zijn gevoelens te uiten en houd er rekening mee dat bijna alle mannen niet of moeilijk hun gevoelens kunnen verwoorden. Want in de wereld van mannen onderling en competitie zal je partner zich niet snel kwetsbaar opstellen.

Vele relaties lopen stuk door het verlies van intimiteit, de zoektocht naar bevestiging en het vervagen van de aantrekkingskracht. En hier kunnen we allemaal wat aan doen. Je kunt de relatie die je op dit moment hebt verbeteren, of je nieuwe inzichten aanwenden om op zoek te gaan naar je ideale man. En uiteindelijk leidt dat tot betere liefde, betere relaties, betere gesprekken, beter begrip, betere seks en uiteindelijk een beter leven voor beide partijen.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Met veel liefde,
Petra Meijers

Pagina 15 van 15 —> Einde
–> naar eerste pagina
Copyright ©