Seks is een krachtige vorm van communicatie en intimiteit 2

2.1 Hoe kan ik mijn partner tegemoet komen?

Dus erken en begrijp de fouten of zwakheden of tekortkomingen van je partner en laat hem zien dat je hem nog steeds bemint en begeert. Precies om de man die hij is. En vrij niet uit plichtsbesef, want je partner voelt dit aan en ziet dit als een afwijzing en dit wil je zelf ook niet. Als je nee tegen seks zegt, vertaalt je partner dit in een nee tegen hem als persoon.

Hoe kun je het voor beiden leuk maken? Geniet van je lichaam en van de intimiteit tijdens de seks. Experimenteer met elkaar en laat je kwetsbare kant zien. Laat hem weten wat je lekker vindt en communiceer dit op een leuke en respectvolle wijze. Maak het speels en ben niet bezig met je eigen onzekerheid (die alleen in je eigen hoofd speelt en niet in het zijne).

Man: “Trek niet alleen je kleren uit, maar leg ook je schulp en je regels van je af.”

succes-in-de-liefde-prioriteiten

Je bent misschien de hele dag bezig met je werk, kinderen, de huishouding en dergelijke. Hierdoor kan het zijn dat je ’s avonds hunkert naar je bed om meteen te gaan slapen.

Maar zijn de dingen die je dagelijks bezig houden de dingen die hij echt graag wil? Klaagt hij over de huishouding? Of zeggen we tegen onszelf dat deze dingen (ons lijstje voor dag) gedaan dienen te worden? Misschien kunnen we over ons hart strijken en onze partner ook op ons daglijstje plaatsen.

Pagina 7 van 15 —> lees verder op Pagina 8
–> naar eerste pagina
Copyright ©