Gratis e-books

Wellicht zit je in een onzekere relatie of ben je alweer single en vraag je jezelf af hoe dat komt. Of ben je gekwetst in je vorige relatie en heb je nog hoop. Misschien wil je gewoon je huidige relatie verbeteren.

gratis-e-book-wat-in-hemelsnaam-denkt-hij-cover

Jaren geleden toen ik mijn baan verloor, ben ik erachter gekomen dat ik mezelf was verloren en ben ik begonnen met de zoektocht naar mijn echte ik. Toen ik uiteindelijk mijzelf terug had gevonden en tijdens dit proces mijn ideale man tegenkwam en daarna ook mijn passie ontdekte, heb ik besloten om me te richten op relaties tussen man en vrouw, dit is voor mezelf één van mijn grootste inspiratiebronnen geweest. Onbewust was ik in mijn leven altijd daarmee bezig.
Lees in onderstaande boeken alles over de ideale man, dating tips en adviezen. Deze boeken kun je gewoon gratis online op deze website lezen.
Graag willen we jullie de gedachtegang van de man uitleggen zodat je je partner beter begrijpt en je jullie relatie op een hoger niveau kunt tillen. Dit is een beknopt e-book waarin je erachter komt wat mannen willen vertellen, maar niet kunnen uitleggen. Ook geef ik je tips hoe je met deze nieuwe inzichten kunt omgaan.

Start met het lezen van dit boek op deze site.
Wat denkt hij

De meeste lezers hebben een druk en hectisch leven en hebben daarom geen zin om uren lang een handleiding door te spitten. Dit e-book vereist niet veel tijd en moeite om de basis van online daten te begrijpen. Zo simpel, dat het hoogstens 20 a 30 minuten kost om dit boek eens rustig door te bladeren.

Online daten cover

Maar leid je niet misleiden door de eenvoud van dit boek, daten blijft een alomvattende bezigheid dat vraagt om een hoop aandacht en inspanning.
Je kunt dit boeken gebruiken als globale richtlijn bij het avontuur dat date heet, of gebruik het als terugval basis voordat je een stap in het onbekende zet. Als je dit boek gebruikt ter begeleiding kan ik beloven dat er niets is om voor te vrezen! Als dat er al was, want date is niet zo lastig als je eenmaal weet hoe je te werk moet gaan.

Start met het lezen van dit boek op deze site.
Online daten

Online daten is niet alleen leuk en uitdagend want er zitten ook minder leuke kanten aan. Daarom zijn er allereerst een aantal zaken dat je moeten weten over het online daten. Online daten lijkt misschien leuk, snel en simpel, maar dat is het niet.
Bekijk zaken realistisch en schat je kansen in, op die manier zul je het meest profijt hebben aan dit Ebook. Elk spel heeft zijn regels, en als je de regels niet kent zul je nooit winnen.Kan het zijn dat je één of meerdere van de volgende dingen geprobeerd hebt om je ideale man aan te trekken of je huidige relatie te verbeteren?

Een dieet volgen voor een aantrekkelijk figuur
Het veranderen van uiterlijk (o.a. een andere haarkleur)
Het dragen van sexy kleding
Het kopen van dure crèmes
Inschrijven bij de zonnestudio
Gedachtes over cosmetische / plastische chirurgie (o.a. botox)
Aanmelden bij een dating site
Botox behandeling voor verminderen rimpels

Je zult je afvragen of ik je begrijp en je kan helpen. Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen.
Ik wil alleen de feiten met je delen…

Volgens het CBS loopt 1 op de 3 huwelijken uit op een scheiding en het echtscheidingspercentage nadert inmiddels de 40%. De redenen voor een scheiding zijn:

“We hebben constant ruzie”
“We voeren dagelijks discussies”
“Ik word te weinig gewaardeerd”
“Er is iemand anders in het spel”
“We zijn op elkaar uitgekeken”
“We hebben botsende karakters”
“Ik krijg te weinig aandacht”
“We zijn uit elkaar gegroeid”
“We leven langs elkaar heen”
“Ik voel me eenzaam”
“Het is een sleur geworden”

Twee derde van de mensen krijgen na hun scheiding in een volgende intieme relatie weer te maken met ernstige relatieproblemen. Dus we nemen onze bagage mee naar de volgende relatie zonder het te laten waar het hoort.

Sommigen hebben het wel eens meegemaakt. Je gaat stappen met je vriendinnen en opeens zie je een hele leuke man. Jullie komen met elkaar aan de praat en hebben een geweldige avond. Vervolgens laat hij merken dat hij je zo leuk vind dat hij nog geen afscheid wil nemen. Jullie eindigen vervolgens samen in bed en hebben een romantische tijd. De volgende dag is hij verdwenen en hoor je niets meer van hem. Het blijft bij een one night stand. Hoe kan dat toch?

Als je wilt dat dit niet meer gebeurd, is het belangrijk om uit te zoeken wat de intenties zijn van de man. Als een man je telefoonnummer vraagt, kan het verschillende betekenissen hebben.

Je relatie loopt niet zoals je zou willen. Of je relaties zijn in het verleden niet zo gelopen als je had gewild. Wellicht kwel je jezelf met de gedachten wat je gedaan hebt en anders had kunnen doen. Of geef je de schuld aan mannen van hoe je leven er nu uitziet.

Stop met denken dat mannen je gedachten kunnen lezen. Voortdurend afvragen wat je partner aan het denken is, is een snelle route naar angst. Als een man het ene zegt, maak dan niet de aanname dat hij het volgende veronderstelt. Als een man niets zegt, ga er dan niet vanuit dat zijn stilte wat belangrijks betekent. Veel mannen ontspannen door niet te praten.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.