Hoe effectief is de geen contact regel?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Het is niet bepaald een geheim dat het moeilijk is om uit elkaar te gaan. Op het moment dat je wordt aanbevolen om de geen contact regel te volgen, denk je waarschijnlijk dat het een ineffectieve suggestie is om erop in te gaan. Let echter op als je deze regel niet volgt, want de geen contact regel is de grootste en de enige aanbeveling die je serieus kan helpen om aan je verbroken relatie te werken.

Geen contact hebben en vrijheid geven

Deze regel kan moeilijk zijn om vol te houden, vooral als je in een relatie was waar je dagelijks met je geliefde praatte. Geen contact betekent dat je helemaal geen band met de geliefde hebt, wat er ook gebeurt. Het beste is om je ex wat vrijheid te geven om over de relatie na te denken.

Klaar zijn om te praten

Je moet sterk genoeg zijn om opnieuw contact op te nemen met je ex, want als je op een bepaald moment probeert om je ex te contacteren voordat je klaar bent om te praten, kan je je kans om weer bij elkaar te komen verpesten. Het laatste dat je zou willen, is hem verliezen, dus mag je hierbij geen onherroepelijke fout maken.

Zich herenigen met elkaar

Laat deze fase om geen contact te hebben met elkaar je niet in verleiding brengen om je ex toch te contacteren. Gebruik deze als een goede kans om herenigd te worden met je oude vrienden en voor het beoefenen van vrijetijdsactiviteiten, die je al een hele tijd links hebt laten liggen. Je moet je humeur opfrissen en plezier beleven aan andere activiteiten.

Wanneer zal je ex contact met je opnemen?

De geen contact regel zal werken van zodra je ex inziet dat je uitgaat met je vrienden en je een leuke tijd beleeft. Hij zal zich niet goed voelen dat je gelukkig bent zonder hem. Dit zal hem ertoe aanzetten om spoedig contact met je op te nemen. Je ex zal je binnenkort bellen en je misschien vragen om opnieuw iets leuks te kunnen doen.