Hoe maak je iemand verliefd?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Hoe maak je iemand verliefd? Iemand verliefd

maken kan dat überhaupt wel? Is het niet veel mooier en natuurlijker als iemand uit zichzelf verliefd op je wordt, zonder dat je daarvoor een heel berekend en onnatuurlijk proces voor op gang moet zetten?

In Amerika is een boek verschenen van Leil Lowndes waarin uitgelegd wordt, hoe je iemand verliefd kunt maken. Deze schrijfster legt uit dat verliefdheid een mengsel is van psychologie, biologie en chemie. Uiteraard weten we dat al allemaal.

Ik heb het boek zelf niet gelezen, dus ik kan je niet vertellen of het inhoudelijk een goed boek is. Uiteraard weet ik wel dat er heel veel factoren meespelen op het antwoord van de vraag: ” hoe maak je iemand verliefd “?

Zelf kan ik het maar moeilijk geloven dat je iemand verliefd kunt maken, maar dat is mijn persoonlijke mening. Een verliefdheid is namelijk een natuurlijk en ongedwongen proces wat vanzelf ontstaat. Ik geloof er wel in dat je er zelf aan kunt meewerken om een verliefdheid om te zetten naar een houden van.

Het uiterlijk zorgt meestal voor een eerste contact, daarna bepaald alleen het innerlijke of dit contact blijvend is.

Hoe maak je iemand verliefd?

Zoals ik net als zei: geloof ik er niet in dat je iemand verliefd kunt maken, dat is geen hocus pocus spel. Uiteraard kan iedereen wel een bepaalde lust bij iemand opwekken, maar dat hoeft nog helemaal geen verliefdheid te zijn.

Er lopen nu eenmaal heel wat foute mannen en of vrouwen, players en genotsjagers rond en die doen zich vaak alleen maar voor “alsof ze verliefd op je zijn”. Puur en alleen om hun doel te behalen en als ze dat doel behaald hebben dan gooien ze je in de prullenbak vroeg of laat.

Hoe maak je iemand verliefd?

Onthoud: als iemand niet verliefd vanuit zichzelf op jou wordt, dan trek je uiteindelijk alleen maar aan het kortste eind. Waarom? Omdat je dan toch niet de liefde van de ander krijgt die je jezelf zou toewensen. Dus laat de gedachte: hoe maak je iemand verliefd? Los! Forceer niets en laat het op zijn natuurlijk beloop en wacht dan af.

Als de vraag: hoe maak je iemand verliefd in je hoofd blijft spoken, dan kan het je op weg helpen als je onderstaande artikelen eens aandachtig gaat doorlezen.

Hoe maak je iemand verliefd?

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *