Hoe Kun Je Een Vrouw Versieren Via De Sms En Whatsapp?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Is dit jouw ervaring?

Iemand versieren via de whatsapp of sms is vrij lastig want het enige wat je hebt is een virtuele tekst.

Het is echter een vaardigheid  die onmisbaar is want een nummer regelen is slechts de eerste stap.

Je moet een vrouw kunnen “veroveren” via de sms of whatsapp om tot een date te kunnen komen.

Om een vrouw te versieren via de whatsapp of sms zul je precies moeten weten wanneer je een bericht moet sturen, hoeveel tijd er tussen twee berichten moet inzitten, wat je moet zeggen en hoe je die vrouw moet aanspreken.

Maak jij deze fout per whatsapp of sms?

Stel dat jij overdag een nummer weet te regelen van een leuke vrouw. Weet je dan wat het betekent als jij diezelfde dag nog een whatsapp of sms verstuurt?

Als je dat doet is de kans groot dat je wanhopig overkomt. Zeker als je ook nog eens het verkeerde zegt (of ja typt).

Zij is ook niet gek en beseft maar al te goed dat als jij zo snel een berichtje stuurt dat je erg veel interesse hebt.

Dat is misschien leuk voor even maar ze zal al snel geen uitdaging meer zien in jou met als gevolg dat alle spanning wegvloeit.

Weet je wat er dan gebeurd? Je zult hetzelfde ervaren als al die 99 andere mannen die haar proberen te versieren.

Desinteresse vanuit haar kant! Op die manier zul je dus ervaren dat het niet lukt om een vrouw te versieren.

Vrouwen versieren door hard to get te spelen is the way to go!

Het moment waarop je haar een sms of whatsapp stuurt

Een vrouw versieren via de whatsapp of sms begint met het kiezen van een goed moment waarop je een berichtje stuurt. Wat is een goed moment?

Elke situatie is anders maar om een vrouw met woorden te versieren zul je een bericht moeten sturen op het moment dat zij het niet verwacht.

Je moet onvoorspelbaar zijn en concreet gezien betekent dat; nadat je haar nummer hebt gekregen moet je een of zelfs twee dagen niets van je laten horen.

Nu vraag je jezelf misschien af; vergeet ze mij dan niet, verliest ze dan niet haar interesse, moet ik het ijzer niet smeden als het heet is?

Nee en weet je waarom niet?

Juist omdat je anders reageert dan al die 99 andere mannen zul je opvallen. Op een bepaald moment zal zij denken; waarom laat hij niets van zichzelf horen?

Wat doet ze nu? Ze denkt aan jou en hoe langer het duurt voordat jij iets laat weten hoe vaker je haar de gelegenheid geeft om aan jou te denken.

Ze zal zichzelf steeds meer vragen gaan stellen. Vragen zoals heb ik mijn nummer wel goed doorgegeven? Heb ik iets verkeerds gezegd? Vind hij mij wel echt aantrekkelijk? Wat betekent het dat hij niets laat weten?

Ze denkt aan je, denkt nog eens aan je en denkt nog eens aan je.

En dan is het moment daar om iets van je te laten weten want alles heeft een grens en als je te lang wacht verliest ze dus wel haar interesse (of ze vergeet je inderdaad als je geen sterke indruk hebt gemaakt).

Maak haar nieuwsgierig via de sms of whatsapp

Maar wat stuur je dan en bied je jouw excuses aan omdat je niet direct iets hebt laten weten? Wat moet je zeggen om haar te versieren?

Wat je in ieder geval niet moet sturen zijn nietszeggende berichten zoals;  Hoi, hoe gaat het?,  Hoi, wat ben je aan het doen?, Hoi, wat heb je nog gedaan?

Zo’n berichten krijgt ze namelijk voortdurend en daar zit ze dus niet op te wachten. Je moet anders overkomen als de 99 mannen die haar een bericht hebben gestuurd.

Zorg ervoor dat je berichtje creatief en speels is zodat ze nieuwsgierig wordt en de neiging heeft iets terug te willen sturen.

Wat ik bijvoorbeeld een keertje gestuurd hebt is; Hey (naam), ik wist het wel haha! gr Jimmy

(dit werkt het beste als je overdag een sterke indruk hebt gemaakt en jezelf duidelijk hebt voorgesteld zodat ze ook weet hoe je heet).

Binnen letterlijk 2 minuten had ik een berichtje terug met de tekst; Wat weet je wel ? X (naam).

Het versturen van zo’n berichtje (in plaats van hey, alles goed?) is erg effectief om de volgende drie redenen:

  • Het is geen standaard berichtje en zo voorkom je dat je lijkt op alle andere mannen die haar proberen te versieren.
  • Ze zal geneigd zijn een reactie te sturen omdat je haar op die manier nieuwsgierig hebt gemaakt.
  • Op die manier open je het gesprek op een speelse manier en dat zet direct de juiste toon.

Wat doe je als ze jou een reactie stuurt?

Als je een reactie krijgt is het belangrijk om niet direct iets terug te sturen.

Wacht een uurtje of twee want ze is het gewend (zeker als ze mooi is) dat de meeste mannen asap (zo snel mogelijk) reageren.

Het draait zich allemaal om jezelf onderscheiden en ervoor zorgen dat jij de overhand hebt in de situatie. Dat betekent dus dat je niet moet overkomen als iemand die haar super graag wilt.

In de tijd dat jij geen reactie stuurt zal ze regelmatig op haar telefoon kijken om te zien of ze al een smsje of whatsapp bericht heeft ontvangen (lees; ze denkt weer aan je).

Na een uurtje of twee kunnen er twee dingen gebeuren. Ze stuurt jou opnieuw een sms of whatsapp of ze wacht geduldig af totdat ze iets van jou hoort.

Als je iets van haar hoort is het ofwel een berichtje waarin ze (whatever) zegt om ervoor te zorgen dat je weer een “ping” krijgt en sneller reageert of een berichtje waarmee ze kenbaar maakt dat ze wacht op een reactie. Iets in de trend van; hallooo? of een ?, of ben je er nog?

Ongeacht of ze jou nog een whatsapp of sms heeft gestuurd is het na één a twee uur dus tijd om een reactie te versturen.

Nu zul je of heel erg snel een reactie terugkrijgen of ze gaat je een koekje van eigen deeg geven. In beiden gevallen ben je goed op weg om haar te versieren.

Waarom?

Als ze direct reageert heeft ze duidelijk interesse in jou en als ze jou een koekje van eigen deeg geeft betekent het dat ze strategisch bezig is en dat doet een vrouw niet als ze geen interesse heeft.

Het is nu aan jou om ervoor te zorgen dat je op deze manier doorgaat, de overhand blijft houden, speels blijft, uitdagend bent en haar in het ongewisse laat zodat ze erachter wilt komen wat je nu eigenlijk van haar vind.

Een vrouw versieren door de bal terug te kaatsen

Stel dat je al een tijdje met haar aan het whatsappen of smsen bent en zij uiteindelijk speels vraagt;  je vind mij wel heel erg leuk dat je zoveel berichtjes stuurt of niet dan?

In zo’n situatie zou ik nooit zeggen hoe ik over haar denk maar de bal gewoon terugkaatsen door te zeggen: Je wilt wel heel graag weten of ik jou leuk vind he haha X.

Het versturen van zo’n reactie heeft een aantal voordelen, namelijk de volgende:

  • Het is uitdagend en speels waardoor je de spanning erin houdt.
  • Ze heeft het gevoel dat jij anders bent dan alle andere mannen omdat veel van die mannen maar al te snel een complimentje geven.
  • Ze zal het als een uitdaging zien om erachter te komen wat je nu eigenlijk van haar vind en hoe minder snel jij jezelf blootgeeft hoe beter. Veel mensen vinden datgene leuk wat ze niet of moeilijk kunnen krijgen.
  • Aan de hand van de reactie die je gaat krijgen weet je precies hoe je ervoor staat.

Het is trouwens wel belangrijk dat je erop let HOE je iets zegt want het moet ook ”speels” overkomen. Vandaar dat ik mijn intentie duidelijk maak door meestal zoiets als haha erachter te zetten.

Ik kan overigens niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om speels en uitdagend te reageren. Niet alleen via de whatsapp en sms maar ook in het echt.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *