Internet liefde? Datingsite liefde? Hoe kun je dat ervaren?

Posted by: liefde expert - Posted on:

In vele gevallen is het gebleken dat een internet liefde succesvol kan zijn. Een virtuele (internet) ontmoeting behoort tot een van de alledaagse trends.

Het is op vandaag niet zo gemakkelijk om iemand buitenshuis te ontmoeten en of aan te spreken. Dat is dan een van de vele voordelen van het internet.

Er ook beweerd, dat er ook veel mensen met verkeerde intenties op internet staan. Vaak vergeten ze dat op vandaag wel iedereen een computer bezit. Dat soort mensen kun je dus ook in het dagelijkse leven tegenkomen. Alleen overkomt je dat dan niet zo snel, omdat dan maar weinig mensen je kunnen bereiken.

Het is altijd verstandig om de kat uit de boom te kijken als je iemand ontmoet via internet. Maar ook als je iemand ergens tegenkomt in het echte leven. Alle mannen en of vrouwen die slechte ervaringen hebben opgedaan op internet kunnen dit beamen.

Note: Er staan nu eenmaal ook heel veel mannen en vrouwen op internet met maar 1 doel en dat is het bevredigen van hun seksuele lusten. Dat soort mannen en of vrouw zullen jou dat vooraf nooit gaan vertellen, want dan lopen ze hun kansen mis, als jij vooraf al aangeeft op zoek te zijn naar een serieuze relatie.

Hoeren en Gigolo’s zijn nu eenmaal niet gratis en niet iedere man en of vrouw wilt hier geld aan uitgeven. Of ze vinden het gênant om er naar toe te moeten gaan. Of ze vinden het gênant om ze aan huis te moeten laten komen. Een simpele oplossing om dat gênante gevoel te voorkomen en of om dat geld te besparen, is om het zich dan maar gratis te zoeken op internet.

Met de uitspraak, onder het mom van :

  • oh, jij bent het helemaal voor mij!
  • ik heb altijd naar zo iemand als jou gezocht!
  • jij bent mijn droomvrouw, jij bent de man van mijn dromen!

Iemand die dat al vooraf tegen je zegt zonder je ooit ontmoet te hebben? Zet daar maar eens je vraagtekens bij.

Vaak zijn dat de type mannen en of vrouwen die na de bevrediging van hun seksuele lust, niets meer van zich laten horen. Of tegen je zeggen: ik merk dat ik eigenlijk nog niet aan een relatie toe ben. Of dat ze je tijdelijk gebruiken op seksueel vlak, totdat ze weer toe zijn aan een nieuwe verleidelijke uitdaging! Grote kans dat je te maken hebt gehad met een genotsjager!

En dan heb je natuurlijk nog die categorie, die alleen maar uit is op cyberseks onder het mom: jij bent het voor mij etc. etc.

Internet liefde

Er zijn op internet ook veel mannen en of vrouwen die goede intenties hebben. Uiteraard zijn er ook genoeg mannen en of vrouwen die zich heel anders voordoen dan dat ze zijn. Dit alleen maar om hun doel te kunnen behalen.
Wil je weten hoe je foute mannen, vrouwen, players en genotsjagers kunt herkennen? Lees dan verder.

Als je een profiel aan hebt gemaakt op een datingsite dan zul je vanzelf wel gaan merken dat het soms mee en soms ook behoorlijk kan tegenvallen. Degenen die denken dat liefde op het internet je in de schoot wordt geworpen, die komen vaak bedrogen uit. Een ding is duidelijk: contacten via internet kun je altijd leggen.

Op internet tref je dus massale en heel veel verschillende soorten mannen en vrouwen aan, serieuze, romantische, charmante, leugenaars, scammers en bedriegers.

Er zijn veel reviews van zowel mannen en of vrouw die een dating ervaring op internet als een kater hebben ervaren. Wil je hier meer over lezen, bekijk dan het artikel over dating ervaringen.

Er zijn natuurlijk ook veel gevallen die aantonen dat een liefde via internet wel zeker kan werken. En als je dan de juiste hebt ontmoet, dan merk je dat snel genoeg.

Als je eenmaal iemand hebt gevonden, die je aanspreekt dan ga je daar meestal mee chatten. Na het chatten worden er meestal telefoonnummers uitgewisseld en daarop volgen dan weer een of meerdere telefoongesprekken.

Als dat nog goed aanvoelt dan wordt er meestal een afspraak gemaakt om ergens samen een kopje koffie of thee te gaan drinken. Vaak wordt een neutrale omgeving wel aangeraden, laat vooraf voor de zekerheid altijd aan iemand weten met wie je hebt afgesproken en waar je hebt afgesproken.

Uiteraard is een profielfoto maar een foto en kan iemand er toch nog heel anders uitzien in het echt. Dat is dus iets om vooraf al rekening mee te houden.

Iedereen die met iemand afspreekt die hij of zij leuk vind, heeft soms ook angst voor een afwijzing. Als je graag wilt weten hoe je goed met een afwijzing kunt omgaan, lees dan het artikel over afwijzing.

Laat jezelf niet ontmoedigen als het niet meteen gaat zoals je wilt. Een afwijzing kan soms ook je “geluk” betekenen, soms kan het je voor iets behoeden.

Oproep:Wie o wie? van de volwassenen onder ons, wilt een positief steentje bijdragen voor de jeugd? En deze link  op de media en of op scholen?

Normaal gesproken vraag ik nooit aan mijn bezoekers om een link te verspreiden. Gezien het vaak nogal gevoelige onderwerpen betreft. Maar in dit geval is het anders, want als medemens hoor je vaak zulke schreiende verhalen en dan heb je toch te doen met diegene (slachtoffers) die nog al te goed van vertrouwen zijn als ze door foute mannen, vrouwen, genotsjagers en players benaderd worden.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Doe je mee, door het eerste dominosteentje te plaatsen?

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *