Intuitie versterken? Hoe zet je dat proces in werking?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Wil je je intuïtie versterken? Dat is een mooi initiatief want heel vaak is die gedachte gecombineerd met een sterke wil, de eerste stap op weg naar het proces van: intuïtie versterken.

Ik benoem in dit artikel de combinatie van de 2 woorden intuïtie versterken heel bewust, zodat deze combinatie van deze 2 woorden heel vaak aan je voorbij komen. Hoe vaker je de combinatie van deze 2 woorden leest, hoe beter het je bij zal blijven. De zins opbouw wordt hierdoor wel anders dan dat je van me gewend bent, maar dat mag voor een keertje wel.

Naast de gedachte en de wil om je intuïtie te versterken is het ook van belang dat je jezelf een mate van persoonlijke integriteit eigen hebt gemaakt. Je intuïtie versterken lukt echter niet in de mate zoals jij dat graag zou willen, als je de mate van je persoonlijke integriteit niet hoog hebt staan.

Het proces van: intuïtie versterken begint dus met een hoge mate van integriteit. Een integriteit waar je aan vast moet houden, op die manier kun je de werkelijke waarde van je intuïtie versterken.

Verder moet je bij het proces: intuïtie versterken, beschikken over een bepaalde gevoeligheid. Als je namelijk beschikt over een bijzondere gevoeligheid, dan zijn de indrukken die je opdoet namelijk nog intenser en dieper.

De oneindige wijsheid van je intuïtie versterken, kan toenemen mits je onbevooroordeeld bent van geest. Jouw eigen intuïtie kan je de weg wijzen naar de manier waarop je jezelf volledig kunt ontplooien.

Uiteraard heeft dit allemaal zijn natuurlijk beloop nodig, maar dat is altijd zo als je iets nieuws in jezelf gaat ontwikkelen. Het proces van intuïtie versterken gebeurt dus stap voor stap en diegene die dit het allerbeste kan aansturen ben jij dus! Daar heb je dus in principe niemand anders bij nodig!

Intuïtie versterken

Je zou dit proces kunnen versnellen te gaan mediteren en of bidden. Beiden zorgen ervoor dat je op die momenten nog dichter bij jezelf komt omdat je jezelf dan tijdelijk verheft boven je 5 zintuigen.

Zodra je eenmaal geleerd hebt om het wonderbaarlijke vermogen van het proces: intuïtie versterken hebt aangeboord, dan zul je dat zonder meer op een positieve manier in je leven gaan ervaren.

Je hoeft het proces van: intuïtie versterken niet te verwerven want dat heb je al in je bezit. Je hoeft het commando alleen maar af te geven aan je eigen geest. Zo simpel werkt het!

Je geeft heel bewust aan jezelf aan dat je je intuïtie wilt gaan versterken en dat is al een klein begin wat automatisch naar meer zal leiden.

Het proces van: intuïtie versterken ontwikkeld zich dus vanzelf in jezelf. En vandaar uit zul je stapsgewijs leren hoe je dit vermogen moet gebruiken om inzicht te krijgen in de werking ervan.

Het is een Universele waarheid dat alles wat indruk maakt op je onderbewustzijn in de vorm van een ervaring en of een gebeurtenis in je leven tot uiting komt.

Net zoals het geloven, als je mediteert dan geloof je erin. Als je doet bidden dan geloof je erin. Je zondert je even tijdelijk af om in alle rust met jezelf bezig te zijn. Vele mensen denken dat als je bid dat je het dan buiten jezelf zoekt, maar dat is niet zo. Dit noemen ze ook wel eens een: foutief geloof.

Het is een vrij lang artikel, maar het zal je vast meer duidelijkheid geven en daar gaat het om. Onderaan dit artikel tref je het artikel over gebedsgenezing nog een keertje aan, dus je kunt nu ook even gewoon eerst dit artikel doorlezen.

Een oprecht gebed wordt verhoord, omdat je onderbewustzijn een principe is dat aan de wet van geloven gehoorzaamt. Eerst moet je dus weten wat geloven is, hoe het werkt en waarom het werkt.

Je moet dus geloven in de manier waarop je geest werkt, je moet dus gaan geloven in het geloven zelf. Het is altijd goed om je te bevrijden van je foutieve opvattingen als je het proces van: intuïtie versterken wilt gaan ontwikkelen.

Want elke gedachte is een oorzaak, elke omstandigheid een gevolg. Als je dat beseft dan weet je dat het van belang is om de teugels van je gedachtes zelf in de hand te nemen. Op die maner probeer je de meest gunstige omstandigheden voor jezelf te creëren.

Geloof daarom niet in dingen die je pijn kunnen doen en of kunnen schaden. Geloof daarin tegen in de vermogens van je onderbewustzijn tot genezen en inspireren. Datgene wat je diep in je hart gelooft, zal in je leven tot uiting komen. Want door je gedachten te veranderen kun je ook je lot wijzigen.

Ons onderbewustzijn heeft ons lichaam gecreëerd en kan ons daarom ook genezen op Ziel, Geest en lichamelijk gebied. Het onderbewustzijn zal alles aanvaarden waaraan het bewuste deel van de menselijke geest geloof aan hecht. Het zal er op een overeenkomstige manier op reageren.

Denk het goede en er zal goeds uit voortkomen, maar als je alleen aan het negatieve denkt, zal er negativiteit uit voortvloeien. Op die manier werkt het proces van: intuïtie versterken ook. Geloof erin dat je jezelf vanaf nu overgeeft aan het proces van: intuïtie versterken.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *