Is Hij Verliefd Op Mij? Let Op Deze 17 Signalen

Posted by: liefde expert - Posted on:

Is hij verliefd op mij? Soms is het erg lastig om erachter te komen of een man verliefd op je is.

Als een man dat wilt kan hij dat over het algemeen ook vrij goed verborgen houden. Zeker als hij niet goed over zijn gevoelens weet te praten en eigenlijk een beetje introvert is.

Op die manier maakt het ontdekken van -is hij verliefd op mij- een stuk moeilijker (onderaan dit artikel staan verschillende interessante links die je weer wat verder op weg kunnen helpen, lees ze op je gemak door het zal je verrijken).

Er zijn echter wel een aantal signalen waaraan je kunt ontdekken of hij verliefd op je is. Het feit dat je een aantal signalen waarneem,t wilt uiteraard niet zeggen dat hij ook per se verliefd op je is maar hoe meer signalen je ontdekt hoe groter de kans.

Is hij verliefd op mij?

 1. Redder in nood: hij doet letterlijk alles om je te helpen en biedt het ook altijd uit zichzelf aan.
 2. Zegt goede dingen over je: wanneer jullie samen met anderen zijn zegt hij alleen maar goede dingen over je.
 3. Kijkt voortdurend naar je: wanneer jullie samen of met vrienden zijn betrap je hem erop dat hij voortdurend naar je kijkt en zodra hij dat ziet wend hij zijn blik af.
 4. Wilt bij je zijn: hij verzint allerlei redenen om alsmaar bij je te kunnen zijn.
 5. Social media: hij is altijd een van de eerste die nieuwe foto’s of statusupdates op social media liked en/of deelt.
 6. Plaagt je een beetje: hij houdt ervan om je telkens op een ”leuke” manier te plagen en zo om aandacht te vragen.
 7. Observeert je erg goed: hij heeft het heel erg snel in de gaten wanneer je nieuwe kleding hebt of bijvoorbeeld een nieuw kapsel hebt.
 8. Wilt alles van je weten: hij doet voortdurend zijn best om alles van je te weten te komen.
 9. Zenuwachtig: wanneer jij in zijn buurt bent gaat hij stuntelen van de zenuwen.
 10. Jouw mening: hij vraagt voortdurend hoe je over andere mannen denkt.
 11. Familieleden en vrienden: hij wilt heel erg graag je familieleden of beste vriendinnen leren kennen.
 12. Jaloers: hij wordt snel jaloers wanneer je aandacht krijgt van andere mannen.
 13. Berichten: hij stuurt je voortdurend berichten en jij bent een van de eerste die het hoort wanneer hij iets meemaakt.
 14. Handtastelijk: hij houdt ervan om je aan te raken en doet dat ook erg veel.
 15. Complimenten: hij geeft je voortdurend complimentjes.
 16. Cadeautjes: hij koopt regelmatig een cadeau voor je of wilt betalen wanneer jullie bijvoorbeeld iets leuks gaan doen.
 17. Zichzelf zijn: hij zegt regelmatig dat hij echt zichzelf kan zijn bij jou en dat hij dat erg fijn vindt (of je merkt dat).

Om te onthouden:

Is hij verliefd op mij? Onthoud het uiterlijk brengt je weliswaar bij elkaar, maar uiteindelijk bepaald het innerlijke of het contact blijvend is  of niet.

Is hij verliefd op mij? Wie werkelijk gelukkig wilt worden in de liefde, moet streven naar eenheid, naar het een zijn, naar het met elkaar delen.

Is hij verliefd op mij? Soms kan iemand verliefd op je zijn en het je niet laten merken. Dit kan omdat hij of zij uit bedeesdheid de deuren van zijn of haar hart gesloten houd. Hij of zij wil totaal geen openheid riskeren en de gevoeligste plekken blootleggen. Dit kan voortkomen uit het feit dat hij of zij een relatie aan “pijn” heeft geassocieerd. En dan heeft het – is hij verliefd op mij-  langer de tijd nodig.

Lees alles over de ideale man, dating tips en adviezen in het e-book “Wat denkt hij”. kan je gewoon online op onze website lezen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

43 replies on “Is Hij Verliefd Op Mij? Let Op Deze 17 Signalen”

 • ik ben verliefd maar ik weet niet of hij mij leuk vind. hij 2 jaar ouder. en hij zit bij mij op een sport. ik zie hem 2x in de week. ik wil wel vragen of hij verliefd is op maar ik durf eigenlijk niet (want ik ben dan bang dat hij moet lachen of dat hij mij helemaal niet leuk vind. hebben jullie tips hiervoor?

  en ik durf zijn nummer niet te vragen. hebben jullie daarvoor ook tips?

  even over wat hij doet tegen mij: hij kijkt mij soms aan, hij praat wel met me, hij praat ook tegen andere meiden(ik ben bang daarvoor want, misschien vind hij haar leuker), hij wil vaak aandacht van mij, hij doet soms dingen wat hij niet bij ander mensen doet alleen bij mij. maar hij is de ene keer naast me mar de andere keer zit hij liever bij andere mensen. denkt u met deze informatie hij verliefd op me is?

 • Hallo Soof,

  Bedankt voor je reactie.

  Omdat ik jullie situatie niet goed ken is het voor mij lastig om te beoordelen of hij verliefd op je is maar ik kan je wel de volgende tip geven:

  Ik zou nooit rechtstreeks aan hem vragen of hij verliefd is op jou. Als je wilt weten of hij interesse in jou heeft kun je daar beter achter komen door te kijken of hij een keertje met jou wilt gaan daten.

  Nu begrijp ik dat het lastig is om iemand op een date te vragen wanneer je bang bent om afgewezen te worden. In zo’n geval kun je het beste zijn nummer proberen te regelen met een of andere smoes. Vervolgens kun je dan langzaam het contact opbouwen via de sms of whatsapp.

  Via de whatsapp of sms zul je vanzelf gaan merken of hij interesse in jou heeft of niet (door de manier waarop hij reageert, hoe vaak hij een bericht stuurt, etc.) Als je het gevoel hebt dat hij interesse in jou heeft kun je via de whatsapp of sms vragen of hij een keertje iets wilt gaan drinken met jou.

  Als hij ja zegt weet je in ieder geval dat hij interesse in je heeft en dat is natuurlijk een goed begin. Als de eerste date vervolgens goed is bevallen kunnen jullie op een tweede date gaan en dan op een derde date. Daarna kun je hem vragen of hij een relatie met jou wilt (als hij dat dan nog niet aan jou gevraagd heeft).

  Ik hoop je zo alvast een beetje geholpen te hebben.

 • jazeker!!!!!!!!!!
  dank u wel!!!!!

 • Fijn om te horen.

  Veel succes!

 • Hallo, ik heb echt jullie hulp nodig!

  Ik ben semmy en ik ben 16 jaar. De jongen waar ik verliefd op ben is ook 16 en zit bij mij in de klas. Ik denk dat hij mij ook leuk vind, alleen weet ik het niet zeker. Ik heb veel signalen opgemerkt:
  -soms zie ik dat hij naar me kijkt
  -hij plaagt me vaak, meestal over hetzelfde wat hij altijd doet. Ik denk dat hij zo probeert met me te praten.
  -hij raakt me voortdurend aan, bijvoorbeeld als hij tegen me praat pakt hij mijn arm vast. Ook port hij mij soms. Maar het meeste wat hij doet is mijn haar door de war doen.
  – de laatste tijd komt hij veel baar me toe en wil een praatje maken, wat vaak over de zelfde dingen gaat.
  – hij houd in de gate of ik interesse heb ik andere jongens.

  Kunnen jullie hieraan zien of hij mij ook leuk vind of niet? Ik durf namelijk (nog) niet op hem af te stappen.
  Groetjes Daisy

  • Ik weet niet waarom ik me semmy noemde, maar ik ben daisy 😉

 • Hallo Daisy,

  Leuk dat je even een bericht hebt achtergelaten.

  Zo te zien heeft hij in ieder geval interesse in jou want anders zou hij dat niet doen. De signalen zijn dus goed.

  Ik zou met een of andere smoes zijn nummer proberen te regelen om via de whatsapp te kunnen praten.

  Vervolgens kun je via de whatsapp op een voorzichtige manier gaan flirten met hem om erachter te komen wat hij nu echt van je vindt.

  Dat is een stuk veiliger.

  Groetjes,
  Jim

 • hoi ik heb een vraag ik ben verliefd op een jongen en we gaan soms wel is voetballen samen wel met andere vrienden in de buurt en hij kijkt best wel vaak naar mij en we kunnen vaak goed samen lachen enzo en we hebben goede gesprekken en hij is ook vaak bij me alleen ik durf niet te vragen of hij me leuk vindt

  groetjes joy

  • oja als hij bij me is dan is dat op het schoolplein en hij gaat Gelukkig wel naar de zelfde middelbare school helaas niet de zelfde klas

  • Hoi Joy,

   Ik zou nooit rechtstreeks vragen aan een man of hij verliefd op je is.

   Je kunt het beste met een of andere smoes zijn nummer proberen te regelen zodat je kunt whatsappen.

   Dan ga je het gesprek langzaam sturen naar onderwerpen die te maken hebben met relaties.

   Denk aan; wat is je type, hoe denk je over eerste dates, hoeveel relaties heb je gehad, etc.

   Tevens ga je dan ook een beetje flirten via whatsapp/smsjes..

   Aan de reacties die hij je zal geven zul je vanzelf merken of hij interesse in je heeft of niet.

   Mocht je constateren dat hij interesse in je heeft kun je vragen of hij een keertje met je op date wilt.

   Als zijn antwoord ja is weet je dat hij ECHT interesse heeft en je waarschijnlijk ook echt leuk vind.

   Hopelijk heb ik je zo een beetje op weg geholpen.

   Groetjes,
   Jim

  • hoi Jim ik heb zijn nummer geregeld alleen hij zit niet zo vaak op zijn telefoon

  • Hoi Joy, Dat is altijd lastig als iemand niet vaak op zijn telefoon zit.

   Ik zou de komende twee weken regelmatig een gesprek via de telefoon proberen te starten (sms/whatsapp) en kijken hoe dit zich ontwikkeld.

   De kans is groot dat als hij jou ook leuk vind dat je zult ervaren dat hij steeds vaker begint te appen/smsen.

 • Hallo ik ben Milah en ik ben heel erg verliefd op een jongen uit mijn klas ik heb zijn nummer alleen ik ben zooo super verlegen!! Ik durf echt bijna niet een gesprek te beginnen! Heeft iemand misschien een tip hoe ik onopvallend een gesprek kan beginnen met hem?
  Alvast bedankt!

  • Ik bedoel een gesprek op whatsapp!

  • Hallo Milah,

   Het geeft niets dat je verlegen bent hoor.

   Wat ik nu ga zeggen klinkt misschien te simpel maar het is wel gewoon het beste wat je kunt doen. Zeg gewoon; Hey, hoe gaat het.

   Het gaat zich erom dat je een gesprek begint en langzaam maar zeker steeds meer en meer met elkaar begint te praten.

   Uiteindelijk is het de bedoeling dat je op een subtiele manier een beetje gaat flirten om erachter te komen wat hij van jou vind.

   Als hij positief in gaat op je flirts heeft hij waarschijnlijk interesse. Zo niet, dan heeft hij waarschijnlijk geen interesse.

   Hopelijk heb ik zo een beetje op weg geholpen.

   Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag.

   Groetjes,
   Jim

 • Ja heel erg bedankt maar is dit misschien een teken dat hij me ziet zitten want zijn vriend en hij waren aan het klooien in de les en toen maakte zijn vriend opeens een briefje waarop stond: in een hartje: zijn naam ♡ milah en dit moest m’n crush van m aan me geven maar dat deed hij niet hij zei alleen over z’n vriend dat ie me leuk vindt maar dit is sws niet waar want die vriend heeft al met iemand en zo en ook keek hij naar me en brak het oogcontact naar beneden af ik weet dat dit bij meisjes een goed teken is maar is dat bij jongens ook zo? Alvast heel erg bedankt!

  • Hoi Milah,

   Kun je dit nog even verhelderen:

   “en dit moest m’n crush van m aan me geven maar dat deed hij niet hij zei alleen over z’n vriend dat ie me leuk vindt maar dit is sws niet waar want die vriend heeft al met iemand”?

   Groetjes,
   Jim

  • M’n chrush is even F en zijm vriend is even L. L had een briefje gemaakt waarop stond: F ♡ Milah en L zei helemaal zo van ja F geef dit aan haar! (Dit zei m’n vriendin want ze zit naast L) en toen zei F dus van L heeft dit gemaakt maar eigenlijk vindt L je leuk. Ik weet zowieso dat L mij niet leuk vindt want hij heeft al met iemand.
   Ik hoop dat het nu wel duidelijk is!

  • Hoi Mila, het is nu helemaal duidelijk. Dat is een lastige kwestie want eigenlijk had ik de gezichtsuitdrukkingen van hem moeten zien toen dat gebeurde. Ik kan wel zeggen dat er dus duidelijk iets ”aan de hand” is.

   Ik heb zo’n vermoeden dat hij je wel eens leuk kan vinden maar pin me daar niet op vast. Het feit dat hij het op dat moment een soort van ontkent is niet meer dan normaal. Mannen geven zoiets niet snel toe wanneer er anderen bij zijn.

   Ik zou het nog wat meer tijd geven en kijken of je signalen kunt oppikken die bevestigen dat hij inderdaad meer interesse in je heeft dan eigenlijk normaal zou zijn als jullie slechts vrienden zouden zijn.

   ALs je nog vragen hebt hoor ik dat graag. Laat me maar weten hoe het verloopt als je wilt.

   Groetjes,
   Jim

  • Heel erg bedankt voor de tips! Maar ik heb nog 1 vraag want wat zijn echte typische signalen waar ik echt op zou moeten letten als ik dus echt wil kijken of hij me leuk vindt?
   Alvast bedankt!

 • Fijn om te horen dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen. Ja zoals ik je al zei kun je het beste het gesprek naar de app proberen te verplaatsen want daar kunnen beiden partijen wat vrijer praten en kom je er vaak sneller achter of iemand je leuk vind. Je merkt dan al gauw aan de manier waarop hij praat of hij je leuker dan normaal vindt. ALs dat zo is kun je vragen of hij een keertje mee wilt gaan naar de film of iets dergelijks. Als hij daarop ja zegt heeft hij waarschijnlijk ook interesse.

 • Ik weet niet of ik hiervoor bij het juiste adres ben maar ik heb een vraag over bindingsangst want ik ben heel erg verliefd op een jongen van mijn klas en in het begin was het gewoon normaal enzo en ik vond hen leuk maar hij gaf nog niet toe enzo, maar laatst heeft hij gezegd dat hij me leuk vindt maar nu opeens vindt ik hem niet meer zo leuk?! Ik heb dit met 2 jongens al eerder gehad en is dit misschien een teken van bindingsangst of is het iets heel anders? Ik hoor het graag!

  Anne-fleur
 • Hallo Anne-fleur,

  Het zou een vorm van bindingsangst kunnen zijn maar het kan ook zijn dat je valt op onbereikbare mannen en zodra ze opeens bereikbaar zijn jij het (onbewust) niet meer spannend vind en daarom een minder intens gevoel beleeft en dit ervaart als minder verliefd zijn.

  Groetjes,
  Jim

  • Ja dat laatste zou ook kunnen want in zij zijn als het ware best wel populair en ik dan ietsje minder enzo… Maar heeft u misschien tips ofzo die hierbij helpen? Of is hier niet echt wat aan te doen
   Ik hoor het graag!

   Anne-fleur
  • Als je me geen U maar JE noemt wil ik je best wat tips geven haha. Zoals ik al dacht heeft het waarschijnlijk meer te maken met spanning dan bindingsangst. Ik vermoed dat dit voor een deel (misschien) te maken heeft met je leeftijd en dat dit automatisch weer voorbij gaat dus ik zou mijzelf niet teveel zorgen maken als ik jou was. Wat betreft de tip; kijk als je jezelf aangetrokken voelt tot het uiterlijk van deze jongen en je hem tevens ook leuk vind om zijn karakter zou je misschien een relatie met hem kunnen aangaan en gewoon kijken waar het schip strand? Misschien ga je hem weer leuker vinden als jullie veel tijd met elkaar doorbrengen. Zelf zou ik die gok wel wagen omdat je zelf al zegt dat het hier om een patroon gaat en je de volgende jongen waarschijnlijk ook niet meer leuk vind zodra hij toegeeft jou leuk te vinden. Dus als hij goed voor je is kan het geen kwaad om het met hem te proberen.

  • Oke dankJEwel

   Anne-fleur
 • Hoii k ben rosa ben 12 jaar best wel jong nog maar ik heb een nieuwe klas . Ik was heel blij maar toen een jongen binnen kwam was k meteen verlieft en kon k me ogen nie meer van hem afhouden. Toen de vakantie begon ging in na het zwembad en ik zag hem daar toevalig en ik zat weer te staren na hem maar hij keek wel terug vaak . Wat moet k doen ik ben te verlegen om op hem aftestappen en mijn verliefdheid wordt erger ik kan alleen denken aan hem en kan nie meer eten help mij !

 • Hoi Rosaa,

  Je bent inderdaad nog heel jong dus ik vind het een beetje lastig om hier een goed advies over te geven. Als je niet op hem durft af te stappen wordt het natuurlijk lastig. Misschien kun je met een smoesje zijn nummer proberen te regelen? Of hem eerst toevoegen op social media en zo het gesprek beginnen?

 • Hallo,
  Ik ben Amerins ik ben 15 jaar en ik heb dringend hulp nodig! Ik vind een jongen al langer dan 6 jaar leuk. Alleen ik weet niet of hij mij leuk vind. We waren beste vrienden totdat we ruzie kregen. Maar toen we vrienden waren waren er ineens van die romantische momenten zoals naar de sterren kijken en het vuurwerk. Ook keek/kijkt hij vaak naar me en dan kijk ik terug en dan kijkt hij snel weg. Maar we hadden dus ruzie en afgelopen zaterdag heeft hij tegen mijn oom en moeder gezegd dat hij me leuk vond alleen dat hij niet durft vanwege de reactie die hij kan krijgen van zijn vrienden. Hij zei ook dat hij niet meer boos was. Alleen nu wil ik weten of dat echt is of niet. Ik vind hem zooo leuk en voor mij is hij de ware. Ik wil weten of ik dat ook voor hem ben.

  • Hallo Amerins,

   Dat is wel heel erg lang en ja als ik dat zo hoor dan denk ik wel dat hij je echt leuk vind. Anders zou hij dat immers ook niet tegen je oom en moeder zeggen. Het zou wel heel erg raar zijn als hij tegen hen zou liegen. Ik zou het gewoon proberen met hem. Vraag of hij een keertje met jou op een date wilt en dan weet je in principe direct waar je aan toe bent. Als hij ja zegt dan weet je dat hij interesse in je heeft en als hij duidelijk aangeeft dat hij daar geen zin in heeft dan doet dat natuurlijk pijn maar dan weet je wel waar je staat.

 • Hallo ,
  Ik ben gizem en bijna 12 jaar oud een jongen uit mijn klas is als sinds groep 2 op mij , we zitten nu in groep acht .
  Altijd als je iemand mag kiezen waarmee je samen mag gaan wat dan anoniem blijft kiest hij mij . Zijn vrienden zeggen dat hij smoorverliefd op mij is , alleen we zijn allebei heel erg verlegen dus durven we geen verkering te vragen . Zijn ouders hebben al meerdere keren gezegt dat hij me leuk vind tegen mijn ouders (ook waar wij bij waren) en met gym als we in groepjes moeten wanneer we ingedeeld worden gaat hij altijd van plek wisselen zodat wij bij elkaar komen . Hij kijkt ook in dde klas heel vaak naar me en als ik dan terug kijkt gaat ie soms wegkijken maar soms blijft die kijken alleen dan word die rood . We appen ook altijd heel erg lang met elkaar , ik had 4 jaar geleden iets tegen hem gezegt en vorige week zei hij opeens weet je nog dat je dat zei gewoon in die zin letterlijk! en hij weet zelfs wanneer mn opa jarig is . we zijn ook altijd op elkaars feestjes uitgenodigt oja en gister zat ik met een andere jongen te praten en zei justin(de gene waar op ik dus ben) gizem , kom je even mee maar daarna had die niets te zeggen het leek dat die jaloers was hij is al een puber hij is 1 jaar ouder als mij en ik ben ook al best wel een puber maar wat moet ik nu doen ik wil hem op het schoolfeest binnen kort vragen ik hij en nog 2 meisjes en q1 jongen organiseren het dus ik dacht dat ik en die andere dan eerdeer gaan en dat we dan kaarsjes enzo klaarmaken en dat ik hem dan v raag maar is dat een goed idee ?

  • oja en hij raakt me heel vaak aan soms gaat hij me als niemand kijkt kietelen ofzo en wanneer ik op de gang ga werken dan bedenkt hij en smoesje om ook op de gang te werken en bij ons is het dat als je een eerst waarschuwing krijgt je naam op het bord komt enz dus mijn naam kwam op het bord en daarna deed hij stom tegen onze mester en kwam zijn naam naast die van mij en vervolgens in de pauze heefdthij daar een hartje tussen gezet

 • Hoi ik ben kaylei en ik ben 15 jaar
  Ik zit met een jongen in de klas en vindt hem super leuk alleen weet ik niet of hij mij ook leuk vindt
  Hij vraagt vaak om naast elkaar te zitten
  En om samen te werken bij opdrachten maar ik weet dan niks te zeggen en dan is het best wel stil
  We chatten elke avond tot hij zijn gsm moet inleveren (internaat) na school geven we elkaar nog een knuffel en als ik bij zijn vrienden kom (ook de mijne) en hij staat erbij plagen ze hem
  als we niet samen zitten in de klas zit hij steeds naar mij te kijken en als ik terug kijk wordt hij rood en kijkt hij weg.
  Dit lijken me best duidelijke signialen maar een vriendin van me heeft gevraagd of hij iemand leuk vond maar hij zij van niet 🙁
  Ik weet het niet meer zou hij me wel of niet leuk vinden? 🙂

  • Goede morgen Kaylei,
   Sorry voor de late reactie (zie mijn welkomstwoord).
   Volgens mij zijn er toch verschillende signalen die erop duiden, dat hij je echt leuk vindt.
   Hij vraagt om naast elkaar te zitten, hij vraagt om samen te werken bij opdrachten, jullie chatten iedere avond.
   Je zei: dat een vriendin van je aan hem heeft gevraagd of hij iemand leuk vond. Maar hij zei van niet!
   Mijns inziens: hij hoeft dat toch niet tegen je vriendin te zeggen, dat je leuk vind? Niet iedereen is hetzelfde. Sommige mannen en of vrouwen houden dat liever voor zichzelf (als ze iemand echt leuk vinden).
   Als jij jezelf fijn voelt als hij in je nabijheid is, geniet er dan van. Laat het gewoon op zijn beloop!
   Laat het zijn natuurlijk proces belopen. Uit je reactie merk ik in in ieder geval aan zijn daden…dat hij heel graag in je nabijheid is…en dat is ook niet voor niets! Daden zijn vaker belangrijker dan woorden.
   En als je het antwoord echt wilt weten, vraag het dan gewoonweg rechtstreeks aan hem. Wat heb je te verliezen niks?
   In het aller ergste geval: stel dat hij zou zeggen, ik vind je niet leuk. Dan is dat zeker niet leuk om te horen, maar het werkt dan wel verhelderend voor je!
   Ik verwacht dat hij je wel leuk vind, als ik naar zijn daden kijk.
   Anders lees mijn artikel “een afwijzing” eens door, je vind het bovenaan in de menubalk.
   Misschien dat je daar nog een paar tips uit kunt halen.
   Ik wens je het allerbeste toe en veel geluk!
   Groetjes Alicia

 • De laatste reactie was 2015, maar onder het mom van niet geschoten altijd mis stuur ik toch maar een berichtje! 🙂

  Ik heb nu ongeveer 2 maanden contact met een man en we daten nu ruim een maand. Ik merk dat ik verliefd op hem begin te worden, maar heb een hele rotte relatie vorig jaar gehad waarin ik flink ben bedrogen. Ik merk nu dan ook dat ik argwanend ben over zijn intenties. Ik probeer te peilen of hij ook gek is op mij, maar de signalen zijn wisselend. Hij is bijvoorbeeld absoluut geen apper, hij ziet dat echt als een middel om informatie uit te wisselen en verder bekijkt hij het ook nooit. Hij belt daarentegen wel (bijna) elke dag, ook om te vragen hoe het met mijn tante gaat die stervende is. Hij laat bijv wel stiekem vallen dat hij ziet dat ik veel aandacht op social media krijg, maakte tijd binnen 2 dagen om naar me toe te komen als ik hem daarom vroeg omdat ik het moeilijk had met een overlijden. Gaat met me uit eten. Maar tot nu toe vind er ook iedere keer seksueel contact plaats. Hij stelde wel voor binnenkort iets te ondernemen, “beetje actie” omdat we door omstandigheden (operatie) niet veel buiten de deur ook hebben gedaan.

  Ik heb geen idee wat zijn intenties zijn. Ben ik een projectje, ziet hij potentie of ben ik makkelijk voor z’n behoefte?

  Hopelijk vind je nog de tijd om hierop te reageren!

  Groetjes,

  Michelle

  • Beste Michelle,

   Als je in je vorige relatie behoorlijk bedrogen bent. Dan associeer je een nieuwe relatie al snel aan pijn! Dat is niet meer dan menselijk.
   Je hebt nogal wat voor je kiezen gehad! Een nieuw “vertrouwen” moet de kans krijgen om te groeien en dat gaat stap voor stap. Luister naar je innerlijke stem, luister naar je intuïtie. Als dat niet lukt, probeer het dan met hem te bespreken zoals je het nu met mij besproken hebt. Geef je angsten aan, als iets je geen goed gevoel geeft (twijfels?) bespreek het dan met hem. Het kan best zo zijn dat hij geen apper is, ik app ook niet graag (via de app kunnen er soms misverstanden ontstaan). Een persoonlijk gesprek is veel beter. Probeer jezelf ook in je geest kwetsbaar naar hem toe op te stellen…praat met hem. Net zoals je jezelf lichamelijk naar hem toe opent…moet je dat ook op Geestelijk gebied doen. Ziel, geest en lichaam moeten altijd samen opgaan anders ontstaat er een disbalans in het hele organisme. Hij is de enigste die het antwoord weet. Het is zijn hart wat tegen jou zal spreken. Bekijk daarna of zijn woorden in balans zijn met zijn daden. Woorden kunnen iemand misleiden….daden niet. Wat zegt hij? Wat doet hij? Is dat in Balans? Dan is het goed. Veel succes en vertrouw op je innerlijke stem! Ook heel veel sterkte ivm met je tante! Alvast een fijne dag. Groetjes van Alicia

 • Beste,
  Ik ken iemand via het solliciteren dat was al 5 jaar geleden en ik was toen nog getrouwd. Ik was niet aangenomen vanwege het verre reizen. Maar sinds kort heeft hij mij nodig en voor zaken en hij appte mij. Ik heb hem met de proces meegeholpen ook al was het niet gelukt.Vanaf dat moment zijn we steeds gaan appen en hij had een bedrijf in het verre oosten. Uiteindelijk zijn we uit gekomen dat hij de helft van het jaar in verre oosten werkt en de helft in Nederland waar hij ook een vestiging heeft. Door met elkaar te appen wist hij dat ik gescheiden ben maar ik weet niet of hij singel is of niet. Ik durf dat niet te vragen maar ik had wel aangegeven op een subtiel manier dat ik niet zien zitten kwa afstand. 6 maanden is veel te lang.Wat ik zelf denk afstand relatie houd geen stand maar ik vind hem echt wel leuk bent op het randje om op hem verliefd te worden.Van alles wou hij mij helpen en vroeg of ik zijn hulp nodig heb want hij is nu inmiddels in Nederland. Ik was op dat moment ook heel druk en hij probeerde mij wat vaker te appen maar ik was op dat moment ook echt druk, ik kon pas 2 dagen later een appje terug sturen en heb geappt dat ik eventjes druk heb. Na een paar appjes was hij stoppen met appen. Ik vraag mij af waarom stopt hij nu met appen? Ik durf daarna ook niet meer met hem te appen. Ik zit te denken app hij mij niet meer omdat ik te druk heb? Ik heb wel even spijt dat ik dat zei dat ik druk heb.
  Na weken hebben we elkaar niet meer geappt. Misschien ben ik al te duidelijk wat ik wil in mijn toekomst.
  Wat denken jullie. Zou deze relatie stand houden? Mijn gevoel niet. Is hij wel verliefd op mij? Heeft hij wel een relatie? Mijn gevoel gaf aan van niet vooral met die afstand.Ik zelf weet ook niet hoe ik moet beginnen. Ik heb hem sinds laatste keer geappt en dat was zakelijk en kort. Kunnen jullie mij helpen wat te doen met deze situatie?

  • Beste Birds,

   Op je vraag of hij verliefd op je is? Daar kan niemand je een antwoord op geven behalve hij. Op je vraag: zou deze relatie stand houden? Daar kan ook niemand je een antwoord op geven. Zekerheid heeft men namelijk nooit. Iet wat vandaag vanzelf sprekend is, kan morgen weer anders zijn. Al de andere vragen die je hebt m.b.t. het appen kun je het beste rechtstreeks aan hem stellen. Ik zou het wel willen maar ik kan je niet helpen met deze situatie. Want als ik je al goedbedoeld advies zou geven… dan zou ik je bewijze van spreken in een bepaalde richting kunnen aansturen… en daarmee eventueel je lot kunnen gaan bepalen en dat is nooit en ten nimmer goed! Jij en alleen jij bent diegene die je eigen lot kan en mag bepalen. Dus volg je eigen hart! en laat je door niemand beïnvloeden. Snuffel wat rond op de homepagina van Succes in de liefde, doe wat meer kennis op, ontdek waar je wel of niet op moet letten en lees hier en daar wat hints en tips. Je zult op die manier weer nieuwe informatie tegenkomen en dat kan je weer een stukje verder op weg helpen. Ik wens je hierbij wel het allerbeste toe! Net zoals ik dat iedereen toewens!

   Met vriendelijke groet,

   Alicia

 • Heyy ik ben al heel lang verliefd op een jongen Sebastiaan maar hoe weet je of hij jou ook leuk vind

  xxx Sara

  Sara Kernkamp

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *