Is Het Raar Om Te Daten Met Een Kleine Man?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Een kleine man? De een houdt ervan en de ander moet er niet aan denken.

Hoe denk jij erover? Heb je al eens gedate met een man die kleiner is dan jou?

Hoe vindt jij het als een man telkens omhoog moet kijken wil hij je in de ogen kunnen aankijken? Of als hij op zijn tenen moet staan om jou een kus te geven? Of als jullie een middagje naar de stad besluiten te gaan en jij met kop en schouders boven hem uitsteekt?

Er zijn maar weinig vrouwen die daar geen probleem mee hebben. Over het algemeen kiezen vrouwen liever niet voor een kleine man. Uiteraard is en blijft het innerlijke altijd het meest belangrijkste!

7 procent van de vrouwen gaf aan een man die even groot is te accepteren en de overige 4% gaf aan geen probleem te hebben met een kleine man.

Is een relatie met een kleine man een dikke no go?

Iedereen verschilt van elkaar. De een kan leven met een man die kleiner is en de ander niet. Dat is echt iets wat je voor jezelf moet afwegen.

Wat vind je belangrijker? Zijn lengte of hoe de man als persoon is?

Zou je een kleine man laten lopen terwijl hij echt super lief voor je is? Een hele goede job heeft, een spontaan en aardig karakter heeft en heel sociaal is? Niet te vergeten ook nog eens erg aantrekkelijk en intelligent is?

Is zijn lengte dan werkelijk een afknapper of zou je daarmee kunnen leven?

Voor de meeste vrouwen is het natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel kleiner hij nu eigenlijk is. Is hij zonder hakken aan 5 centimeter kleiner? Of is hij misschien 10 centimeter kleiner?

Of zelfs 20 centimeter kleiner?

Des te groter het verschil hoe moeilijker het uiteraard zal worden. Zeker als je dol bent op hakken dragen.

Vinden mannen het een probleem om te daten met een grotere vrouw?

Het zou niet gek zijn om te denken dat mannen er hetzelfde over denken toch? Uit dat onderzoek is echter het tegenovergestelde gebleken.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

2 replies on “Is Het Raar Om Te Daten Met Een Kleine Man?”

 • Wel, ik ben een grote vrouw en tot nu toe zijn het echt alleen de mannen die er een probleem mee hebben. De onbeschofte opmerkingen die ik over mijn lengte heb gehad zijn niet meer op twee handen te tellen. Zelfs mannen die weten dat je langer bent voorafgaand aan een date, weten tijdens een date nog lullige dingen te zeggen als: “loop jij maar in de goot” of ‘Ik had niet gedacht dat je ook nog hoge hakken aan zou trekken”. Kortom volgens mij liegen die mannen dat ze barsten. Ze zeggen dat ze het geen probleem vinden, maar ondertussen!

  Marijke
  • Hoi Marijke,

   Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg vervelend om te horen dat je mannen hebt getroffen die zo gemeen zijn.

   Dat is ook gewoon echt niet normaal als een man zoiets durft te zeggen.

   Wat ik nu ga zeggen is misschien cliché maar wel de waarheid; als iemand zoiets durft te zeggen dan verdient diegene jou ABSOLUUT NIET.

   Ik hoop dat je snel een man treft die er geen probleem van maakt en jou waardeert zoals je bent!

   Groetjes,
   Jim

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *