Ben jij jouw eigen liefdesleven aan het saboteren?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Op zoek naar een liefdesleven.

Je wilt een goede relatie maar toch lukt het je niet om een man te vinden die ECHT goed voor je is en 100% voor jou gaat.

Als dit keer op keer blijft gebeuren en er geen overduidelijke reden voor is, dan moet je jezelf eens afvragen of het zo kan zijn dat jij jouw eigen liefdesleven saboteert? Er zijn verschillende methodes om dit te doen terwijl je het zelf niet eens in de gaten hebt.

Het bad boy type

Een van de meest veelvoorkomende methodes is kiezen voor de ”bad boy” types. Zijn de mannen waar je mee date vaak woest aantrekkelijk en hebben ze ”iets”. Je weet wel, die sex appeal, die onbeschrijfbare factor? Hebben ze zo’n rauw randje?

Maar zijn ze van de andere soms egoïstisch? Zijn het van die ”macho” types? Heb je het vermoeden dat ze niet verlegen zitten om aandacht van vrouwen? Houden ze er ook van om veel te flirten met anderen? Wordt je soms behandeld alsof hij je zo kan inruilen voor een ander?

Vermoed je dat hij niet 100% voor jou wilt gaan maar ben je bang voor de waarheid (ontkenning)? Dan is de kans groot dat je aan het bad boy syndroom lijdt.

Wie heeft de macht?

Een andere manier is jezelf onderdanig opstellen en de macht bij de man neerleggen zodat hij telkens beslist waar en hoe jullie avontuur eindigt. Ben jij altijd diegene die hem eerst een bericht stuurt? Reageer jij binnen een paar minuten en doet hij er een eeuwigheid over?

Ben jij altijd degene die voorstelt om iets te gaan doen en laat hij je vaak in onzekerheid achter door te reageren met; ja ik weet niet of ik dan kan, misschien, moeten we even kijken, etc? Komt hij gewoon online op de app en vertikt hij het om jou een reactie te sturen? Heb je het gevoel dat je altijd moet vragen om zijn aandacht?

Dan is de kans HEEL groot dat jij jezelf in het begin ”verkeerd” hebt opgesteld en hij nu het gevoel heeft dat die de macht heeft. En veel mannen zullen die macht gebruiken want als jij telkens om aandacht vraagt (op welke manier dan ook) dan voelen zij zich gewild. Anders zou je dat immers niet doen. Dat is een ego boost voor veel mannen.

De eeuwige single

Ook kun je jouw eigen liefdesleven saboteren door (onbewust) telkens te kiezen voor de mannen die eigenlijk geen behoefte hebben aan een serieuze relatie. Ze genieten van hun leven als single en willen dat graag zou houden omdat ze enerzijds wel aan hun trekken kunnen komen en anderzijds geen verantwoording hoeven af te leggen.

Ze praten je vaak naar de mond, doen zichzelf goed voor,weten precies wat ze moeten zeggen, komen charmant over, weten precies wat ze willen in het leven, zijn zelfverzekerd en laten je geloven dat er meer inzit (om je te ”veroveren”). Heb je soms te maken met een foute man, genotsjager en of player?

Nadat jullie seks hebben gehad laat hij opeens veel minder weten en dan komen zijn ware intenties tevoorschijn. Blijkbaar ging het hem alleen maar om de seks en meende hij het niet toen hij zei dat hij open stond voor iets serieus.

Conclusie

In dit artikel heb ik je laten zien hoe je jouw eigen liefdesleven kunt saboteren zonder dat je het direct in de gaten hebt. Waarom je dat op die manier doet en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen zal ik een andere keer onthullen.

Daarnaast wil ik ook even erbij vermelden dat uiteraard niet alle mannen hetzelfde zijn en dat dit artikel zeker niet geschreven is om de bovengenoemde types de grond in de boren.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *