Liefhebben

Posted by: liefde expert - Posted on:

Hoe heb je elkaar nu echt lief?

Liefde en affectie zijn nu eenmaal niet van elkaar te scheiden. Nog sterker affectie is een heel belangrijk item in een liefdesrelatie. De combinatie van liefde en affectie is ons al van jongs af aan vertrouwd. Denk hierbij even terug aan het beeld: hoe ouders hun pasgeboren baby overladen met liefde en affectie (er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen op de regel).

Liefde en affectie horen bij een onvoorwaardelijke liefde. Een voorwaardelijke liefde dat is een heel ander verhaal. Want een voorwaardelijke liefde berust hoofdzakelijk alleen maar op voorwaarden. Wat als die voorwaarden opeens stuk voor stuk wegvallen? Nou dan blijft er niet veel meer over.

Mijns inziens kun je liefde en affectie niet van elkaar scheiden.

Liefde en Affectie

Als iemand liefde en affectie weet te geven,  dan is het een van de meest prettige uitingen van liefde die je kunt ervaren. Denk hierbij even aan…….. Lees verder door het hele artikel te openen “Liefde en affectie“.

Geschreven door: Alicia

Ben je op zoek naar succes in de liefde?  Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *