Nieuwerelatie.nl review en ervaringen

Posted by: liefde expert - Posted on:

twee-harten-in-zand-geschreven

Datingsite Nieuwerelatie.nl is een datingsite in Nederland en België  voor mensen van 40 jaar en ouder die al een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Hier lees je Nieuwerelatie.nl reviews en ervaringen. Op de datingsite vind je dus singels van dezelfde leeftijd die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een vriendschap. De datingsite bestaat al sinds 2005 en heeft veel goede reviews en ervaringen. De verhouding man en vrouw ligt ook zeer goed (60 % man en 40 % vrouw). De datingsite is makkelijke in gebruik, ook als je niet veel met computers werkt.

Mogelijkheden op Nieuwerelatie.nl

Nieuwerelatie.nl is dus een datingsite voor met name de 40 plusser, maar iedereen boven de 18 kan zich inschrijven. Wat kun je dan zoal op de datingsite? Je kunt chatten met matches, elkaar een flirt sturen als je iemand leuk lijkt, foto’s op je profiel toevoegen en naar elkaar sturen. Je kunt makkelijk op zoek naar singles in jouw regio, je kunt dus zelf veel door profielen zoeken. Verder staan er nog wat succesverhalen op de datingsite en er is een blog met datingverhalen.

Ben je op zoek naar een leuke datingsite? Kijk dan eens rond op onze datingsites vergelijker pagina.

Uitsluitend gecontroleerde profielen

Een echt keurmerk is niet te vinden voor de datingsite Nieuwerelatie.nl. Wel staat op de site: ‘uitsluitend gecontroleerde profielen’. De garantie voor serieuze profielen garanderen ze dus door ze zelf te controleren op echtheid. Vertrouwt de site een profiel niet, dan wordt deze gelijk verwijderd. Als je bent aangemeld door middel van de bevestigingsmail te beantwoorden, krijg je meteen een nieuw bericht dat je profiel wordt gecontroleerd. Keurt Nieuwerelatie.nl hem goed, dan krijg je een nieuwe mail en kun je pas beginnen op de datingsite. Je komt er dus niet zomaar op.

Ook een fijn detail is, is dat alles via een beveiligde verbinding gaan (https staat voor de url). Hierdoor weet je dat al je gegevens beveiligd en discreet behandeld worden. Vrij kort nadat je profiel compleet gemaakt is, krijg je al voorstellen voor dates uit jouw omgeving. Dit geeft gelijk een trigger om een betaald account aan te maken. De site zorgt namelijk voor Matches voor je, maar je kunt ook zelf zoeken.

Inschrijven Nieuwerelatie.nl en doorloop 5 pagina’s

Inschrijven op Nieuwerelatie.nl is gratis. Het inschrijven gaat hier net even wat anders dan op andere datingsites. Je loopt hier namelijk een proces van vijf pagina’s door. Eerst vul je twee keer (vooral ter bevestiging) je e-mailadres in en een eigen bedacht wachtwoord.

Op de eerste pagina maak je een profiel/ gebruiksnaam aan. Met de groene knop controleer je of jouw naam die je hebt gekozen nog beschikbaar is. Is dit niet het geval, dan komen er andere opties voorbij. Heb je een beschikbare naam gekozen, dan kun je je woonplaats, geboortedatum, geslacht en seksuele geaardheid invoeren.

Op de tweede pagina vul je wat in over onderwerpen als: geloofsovertuiging, opleiding, of je kinderen hebt en of je rookt. Dit zorgt ervoor dat je je profiel helemaal compleet maakt en hiermee maakt Nieuwerelatie.nl matches voor jouw. Op basis van jouw profiel. Het is dan natuurlijk slim om je profiel zo goed, uitgebreid en nauwkeurig in te vullen.

De derde pagina gaat over je uiterlijke kenmerken als: lengte, haarkleur, gewicht, kleur ogen en meer van dit soort uiterlijke kenmerken. Dan kom je op pagina 4 en daar kun je meer over jezelf vertellen. Je kunt vermelden wat je hobby’s zijn, je muzikale voorkeuren, hoe je het liefst uitgaan en wat voor sporten je doet.

Dan kom je op de laatste pagina en daar kun je meer over jezelf vertellen in woorden. Minimaal 15 woorden te gebruiken, anders wordt het niet geaccepteerd. Vergeet dan ook zeker niet om daarna de bevestigingsmail te beantwoorden, omdat je meteen naar het profiel invullen gaat, kan dit wel eens vergeten worden. De site geeft hier wel een waarschuwing voor.

Er is een uitgebreid privacy beleid opgesteld waarin staat dat jouw persoonlijke gegevens uitsluitend worden gebruikt om jouw profiel te koppelen aan dat van passende partners voor jouw.

Betaald lidmaatschap

Het inschrijven is dus gratis, maar om van alle functies op de site gebruik te kunnen maken heb je een betaald lidmaatschap nodig. De kosten hiervan staan op de website. Er zijn ook geregeld kortingen op Nieuwerelatie.nl. Houdt dit zeker in de gaten. Als gratis lid kun je wel profielen en foto’s bekijken, flirts sturen en chatten in het chatcafé (met meerdere mensen tegelijk chatten is dit).

Met een betaald lidmaatschap kun je persoonlijke berichten sturen naar iemand en dus chatten met iemand alleen. Je kunt zelf uitgebreid zoeken naar matches, zien wie jouw profiel bekeken heeft , wie jouw profiel als favoriet opslaat, wie jouw berichten heeft gelezen, wie met jouw flirt, je profiel komt bovenaan in de zoekresultaten, je foto komt bovenaan aan de fotomuur en de gehele site is reclame vrij.

Voor vragen kun je de klantenservice per mail bereiken. Je vult een contact formulier in en zo krijg je antwoord op je vragen.

Nieuwerelatie.nl datingapp?

Er is geen mobiele app van deze datingsite. Nieuwe relatie.nl is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, maar via een tablet wel redelijk te gebruiken. Het is aan te raden om de datingsite dan vooral op een computer te gebruiken.

Alleen voor 40 plus?

Nieuwerelatie.nl is een datingsite voor vooral 40 plussers, maar iedereen vanaf 18 jaar mag zich inschrijven. Je kunt een uitgebreid profiel aanmaken en zelf op zoek gaan naar matches. Ook kun je matches zoeken in jouw regio. Wat het makkelijk maakt om af te spreken voor een date. En wie weet is die date wel heel leuk..

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *