Onzekerheid tijdens daten

Posted by: liefde expert - Posted on:

Ja, wie kent het niet. Onzekerheid tijdens daten. Het overkomt ons allemaal.

Je kunt het idee krijgen dat hij je meer dan leuk vindt, maar toch niet klaar is voor een relatie.

Of je onderneemt verschillende dingen met hem en nog weet je niet wat hij denkt. Onzekerheid tijdens daten kan je zelf ook onzeker maken. Je wilt graag weten hoe en wat hij denkt.

Onzekerheid tijdens daten als hij zich terugtrekt

Waarschijnlijk heb je het wel eens meegemaakt dat een man zich terugtrekt. Ja, zo opeens. Zonder duidelijke reden voorafgaand. Je kunt er geen touw aan vast knopen. Want ze doen het zonder waarschuwing. En zonder aan te geven wat de reden hiervan is.

Kan je je nog herinneren dat je een paar geweldige dates met iemand had. Je was ervan overtuigd dat hij je zou bellen. Je voelde het. Er was een klik. Er was chemie. Dat heb je niet zomaar met iemand. Wat hebben jullie gelachen. Jullie hadden veel gemeen en je voelde je erg op je gemak.

Je wist zeker dat hij je zou bellen. De hele avond hebben jullie met elkaar geflirt. Hij liet duidelijk blijken dat hij geïnteresseerd was. De fysieke aantrekkingskracht was er zeker. Je had ook echt het gevoel dat hij je beter wilde leren kennen. En op het einde van de avond zei hij nog dat hij zou bellen. Maar een paar dagen later heb je nog niets van hem gehoord. Wat vreemd. Hoe kan dat toch?

Wat betekent een tweede of derde date?

Als een man je vraagt voor een tweede of derde date dan betekent dit dat hij in je geïnteresseerd is. Dat betekent dat hij je beter wil leren kennen. Hij voelde een connectie met je op de eerste date. En heeft zeker een leuke tijd met je gehad. Maar het betekent niet dat hij alleen met jou aan het daten is of denkt aan een serieuze relatie.

Hij geniet van je gezelschap en wil je leren kennen. Hij begin aan je te denken. Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat je beter zijn taal kunt spreken en ook genieten van je date. Dat je niet te ver vooruit denkt. Maar gewoon in het hier en nu geniet van elkaars gezelschap.

Gebruik de eerste paar dates om elkaar te leren kennen. Om erachter te komen of je hem echt leuk vindt. En om erachter te komen of hij wel een goede keuze voor jou is. Je wilt uiteindelijk toch weten of hij je tijd en energie wel waard is? Als je de tijd neemt om elkaar te leren kennen, bescherm je jezelf ook tegen een gebroken hart. Want je bent nog steeds niet zeker van hem. Hij moet zichzelf nog bewijzen of hij het wel waard is.

Dit kunnen we wel van mannen leren. De tijd nemen om elkaar te leren kennen en geen hoge verwachtingen te hebben tijdens het daten. Om plezier te hebben. In het hier en nu. Niet wegdromen.

Wat betekent het als hij zich terugtrekt?

Als hij niets meer van zich laat horen na een paar dates dan kiest hij ervoor om geen relatie met je aan te gaan. Er zijn drie hoofdredenen te bedenken waarom een man ervoor kiest om zich terug te trekken.

  1. Hij trekt zich op een gegeven moment terug omdat hij toch niet de juiste connectie met je voelde.
  2. Hij trekt zich terug omdat hij emotioneel niet volwassen is en niet klaar is voor een relatie.
  3. Hij trekt zich terug omdat hij een player is en zijn intentie ook nooit is geweest om een relatie aan te gaan

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *