Op zoek naar een datingsite?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Het klinkt allemaal eenvoudig, een geliefde vinden via internet.

In totaal telt Nederland meer dan 100 datingsites, veelal gericht op een specifieke doelgroep.

Er zijn datingsites voor ouderen, studenten, vrouwen en mannen met een maatje meer, christenen, alleenstaande ouders, hoger opgeleiden of zelfs speciaal voor miljonairs. Hoe weet je nu welke datingsite goed is en waar je waar krijgt voor de abonnementskosten?

Een van de grootste problemen die we tegenkomen zijn nep profielen. Er staan bepaalde websites bekend om het aanmaken van eigen profielen om zo het ledenaantal op te drijven en altijd berichten te kunnen versturen. Daarnaast staan er op de meeste datingsites meer mannen ingeschreven dan vrouwen.

Ook is er een groot verschil in de kosten voor een lidmaatschap. Bij een aantal websites betaal je eenmalig inschrijfkosten maar bij de meeste zit je vast aan een maandelijks abonnement. Zoals je ziet zijn er verschillende factoren die bepalen of een datingsite potentie heeft voor het vinden van een partner.

De onafhankelijk datingsite vergelijker biedt een overzicht met de grootste en meest betrouwbare datingsites uit het land. “Het is de bedoeling elke bezoeker te helpen met de keuze voor een datingsite.

Inmiddels helpen we zo’n 250 bezoekers per dag om een datingsite te vinden die bij hen past.” aldus de redactie. De website biedt uitgebreide informatie over meer dan 90 websites opgesplitst in diverse categorieën.

Elke website is uitgebreid beoordeeld, de kosten worden transparant weergegeven en er zijn ervaringen te lezen. Daarnaast is er een uitgebreid filter waarin je kan filteren op specificaties zoals een chatmogelijkheid, gratis registratie, het officiële dating keurmerk of het gebruik van een matching systeem.

Ook zijn er op de website speciale artikelen te vinden over tips over de betrouwbaarheid van een datingsite of om bijvoorbeeld gescheiden mensen te helpen met het vinden van een nieuwe partner.

Het vinden van de juiste datingsite is een goede eerste stap. De volgende stap is het aanmaken van een compleet profiel met enkele duidelijke foto’s van jezelf. Probeer vooral jezelf te zijn online en doe je niet anders voor dan dat je bent. Succes met kiezen van een juiste datingsite.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *