Stop met appen en ga daten

Posted by: liefde expert - Posted on:

Stel, je hebt het nummer geregeld van het meisje waar je al een tijdje een oogje op hebt.

Super leuk! Je stuurt haar een app bericht, zij stuurt enthousiast jou berichten terug en voor je het weet ben je dagelijks je dag aan het bespreken. Niks mis mee, toch? Nee, niet helemaal, maar er is wel een grote maar.

”HOE WAS JOUW DAG? JA, CHILL. DE JOUWE?”

Ten eerste haalt het alle spontaniteit af van het contact. Een bericht ontvangen van diegene (een teken dat diegene aan je denkt) is leuk maar zodra het blijft bij chatberichten op je telefoon zonder elkaar te ontmoeten in real life, wordt het al gauw een app-relatie.

Daarnaast is contact hebben via de app laagdrempelig, jij zult dan ook de laagste prioriteit hebben. Dit wil je niet. Je wil indruk maken! Hoe je dat doet?

MANIER 1: PLAN EEN DATE WAAR ZIJ SOWIESO WILD VAN WORDT

Als je weet wat zij graag doet in haar vrije tijd, plan dan een ontmoeting waar zij  geen nee tegen kan zeggen. Wat je kunt zeggen in een chatgesprek tegen haar is het volgende:

”Ik ben eigenlijk niet zo van het appen maar ik vind het wel heel leuk om met je te praten. Ik heb wat leuks in gedachten om te doen. Laat het plannen en regelen maar aan mij over. Ik kan overmorgen. Hoe klinkt dat?”

Stippel de hele date uit tot in de puntjes. Haal haar op en breng haar naar de plekken die jij hebt uitgezocht. Wees galant en betaal haar drankjes. Wedden dat zij onder de indruk zal zijn en jou vaker wil zien?

MANIER 2: HOUD HET KORT MAAR KRACHTIG

Beiden drukke agenda’s? Stel dan het volgende voor:

”Ik vind het leuk om met je te appen maar het lijkt mij veel leuker je te zien. Laat mij je trakteren op een drankje morgenavond. Hoe klinkt dat?”

Wees wederom diegene die leidt. Bepaal waar je gaat afspreken en hoe laat. Betaal haar rekening.

Zo zie je maar dat het neerkomt op simpelweg gewoon vragen. Dit kan wat spannend zijn. Echter is een man die durft te vragen en actie durft te ondernemen vele malen aantrekkelijker dan een man die alleen maar berichten stuurt met smileys. 😉  Ga ervoor, dus!

Tot de volgende keer,

Geschreven door: Mila
Dating coach Mila

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “dating tips” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *