Succesvol online daten?

Posted by: liefde expert - Posted on:

De beste dating tips voor meer dating succes. Hoewel we allemaal de cliché uitspraken wel kennen over dat liefde niet om het uiterlijk gaat, is dit toch vaak wel het eerste waar we naar kijken. Succesvol online daten? Hoe gaat dat dan?

Lees hier de beste dating tips. Zeker op het internet is het cliché over het uiterlijk waar, waarbij een profielfoto en de persoonlijke omschrijving toch vaak de eerste dingen zijn die we zien, dus is het belangrijk dat je jezelf hier meteen goed neerzet. Voor zowel mannen als vrouwen is het verstandig om zorgvuldig je profielfoto te kiezen.

Profielfoto kiezen?

Welke foto moet ik gebruiken bij het daten online? Kies bijvoorbeeld een foto waarbij je gezicht duidelijk te zien is, waar je spontaan op staat en zorg voor een recente foto en niet één van 5 of 10 jaar geleden. Ik kom het in mijn dagelijks werk nog teveel tegen. Het is natuurlijk geen aangename verrassing als die pittige blonde dame lange bruine lokken blijkt te hebben of een stoere gespierde man helemaal niet meer gespierd is maar gewoon dik is.

Profielfoto tip Kies een foto waar je je goed bij voelt, waar je lekker zelfverzekerd op staat.

Succesvol online daten

Met de een leuke profielfoto ben je er nog niet. Online daten is waarschijnlijk één van de meest beoefende beroepen van het afgelopen decennium. Beroepen? Online daten zou natuurlijk een leuke activiteit moeten zijn voor naast je dagelijkse leven, dus naast het beroep waar jij je al de hele week in vast bijt. Echter tegenwoordig is het toch haast een professionele sport geworden waarbij alleen de meest getalenteerde onder ons het ultieme geluk lijken te vinden.

Online daten is niet alleen een kwestie van een leuke profielfoto met een goed geschreven tekstje erbij. Het is de kunst van jezelf (leren) kennen, jezelf verkopen en jezelf durven blijven! Jezelf blootstellen aan de digitale wereld, het is ook niet niks natuurlijk!

Mocht je dan inmiddels al zover zijn dat er zich een gegadigde kandidaat heeft aangemeld voor een echte date, dan is het altijd nog maar weer afwachten hoe deze persoon in real-life uitpakt.

Gelukkig zijn er in 2017 meer dan genoeg online dating tips en trucs die het ons net allemaal iets makkelijker beloven te maken in de wereld van het internet daten. Zo zijn er natuurlijk allerlei manieren om je dating profiel op te vrolijken, dus om meer aandacht te trekken.

Ook zijn er bepaalde communicatieve vaardigheden die je een handje zullen helpen bij het volgende gesprek, en er zijn talloze zogenaamde ‘quotes’ die jouw de moed in zullen spreken die je nodig hebt voor de echte date!

Persoonlijke omschrijving

Na de profielfoto is het tweede onderdeel waar ons oog op valt de persoonlijke omschrijving. Dit is een klein stukje informatie, waarbij je kort en bondig iets over jezelf vertelt. Hier schuilen echter ook de grootste valkuilen, een aantrekkelijke beschrijving is namelijk nog niet zo makkelijk als het lijkt!

Mensen houden niet van opscheppen, dus probeer niet arrogant over te komen. Aan de andere kant houden we ook niet van onzekere types, dus je mag best (een van je) sterke/leuke/opvallende punten noemen. Liegen is al helemaal not-done, ga dus niet van alles lopen verkondigen wat achteraf niet waar blijkt te zijn.

Het beste advies voor een persoonlijke omschrijving op jouw dating profiel?

Keep it short, sweet and simple.

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer relatie en dating artikelen op de “Dating tips” pagina met datingtips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *