Tijdelijk Uit Elkaar, Wat Betekent Dit Voor Jullie Relatie?

Posted by: liefde expert - Posted on:

Je houdt echt enorm veel van hem of haar en opeens zegt je partner; ik wil tijdelijk uit elkaar.

Soms komt het onverwachts en soms verwacht. Hoe dan ook, het blijft natuurlijk pijnlijk.

Het geeft een gevoel van machteloosheid. Je kunt er immers niets aan doen. Of klopt dat niet helemaal?

Ik kan niet garanderen dat je kunt voorkomen dat de ander het definitief beëindigt maar je staat natuurlijk niet helemaal machteloos. Op het laatste moment een relatie redden is zeker mogelijk!

Voordat je echter een ”reddingsplan” kunt bedenken zul je erachter moeten komen waarom de ander tijdelijk uit elkaar wilt. Als je partner bijvoorbeeld niet meer gelukkig is doordat jij jezelf op een bepaalde manier gedraagt/opstelt kun je dat natuurlijk gaan veranderen.

Zoiets kost echter tijd en het is natuurlijk ook nog maar de vraag of je partner je wel echt een nieuwe kans wilt geven. In dit geval moet je gewoon afwachten en jezelf focussen op je eigen tekortkomingen en deze proberen te verbeteren.

Wat kun je in de tussentijd doen?

Het is belangrijk om te voorkomen dat je niet in een depressieve toestand terecht komt want dat zal je relatie niet ten goede komen. Je schept zo namelijk een negatieve sfeer en aangezien je partner tijdelijk uit elkaar wilt omdat diegene ongelukkig is (lees: negatief gevoel heeft) is dat het laatste wat je moet doen.

Je partner moet juist een positief gevoel krijgen wanneer diegene in jouw buurt is. Daarnaast wordt je partner misschien ook nog jaloers wanneer hij of zij ziet dat het je prima af gaat zonder hem of haar. Je zou niet de eerste zijn die op zo’n manier een relatie red.

Het is overigens niet de bedoeling om jouw eigen liefdesverdriet weg te stoppen. Het is enkel belangrijk dat hij of zij (of iemand die dat kan vertellen aan haar of hem) niet ziet dat je er helemaal doorheen zit. Wanneer je jouw emoties moet uiten kun je dat het beste doen op een plek waar niemand je kan zien/horen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *