Tinder ervaringen en hoe je matches krijgt

Posted by: liefde expert - Posted on:

Mijn Tinder ervaringen van de afgelopen jaren. ‘Zit jij op Tinder Mariska?!’ Dat vind ik nou eigenlijk niks voor jou.

Deze zin heb ik van veel vriendinnen gehoord. Tinder, is toch die datingapp met die ‘vieze’ mannen. Haha, ja ik ga je eerlijk toegeven, die zitten er ook op, maar er zitten ook leuke mannen op! Mijn vriend heb ik 2 jaar geleden via Tinder leren kennen en we zijn nog steeds gelukkig samen. Lees hier mijn Tinder ervaringen en hoe je matches krijgt.

Aanmelden bij Tinder

2 jaar geleden heb ik in een flauwe bui met een vriendin een Tinderprofiel aangemaakt. Ik was 21 en nooit echt verliefd geweest. Samen met die vriendin hebben we gelachen om allerlei gesprekken die we via Tinder hadden. ‘Wil jij mijn kers op de taart zijn?’ Was een van die mooie openingszinnen die ik tegen kwam. Na een maand van deze rare gesprekken, kwam ik erachter dat er ook ‘serieuze’ gesprekken te voeren zijn. Er zitten ook echt leuke jongens op Tinder.

Eerste date

Zo had ik in februari mijn eerste date met R. Wat was dat spannend! Normaal zou ik zulke dingen nooit doen, maar goed: hè grenzen verleggen en wie weet is het wel gezellig. R. kwam uit het westen van het land (ik had mijn kilometers wat ruim ingesteld). En ik kom uit de Achterhoek. We spraken af in Utrecht en dronken daar wat en hebben wat door de stad gelopen. Daarna reed ik weer in de trein terug naar huis. Ik was niet echt kapot van deze date. Een leuke jongen, maar nee. Niet echt een klik of iets, zouden ze dan in het echt tegenvallen?

Tinder app maar verwijderen?

Ik wilde eigenlijk de app verwijderen, maar mijn allerbeste vriendin kreeg op dat moment verkering. Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Juist, Tinder. Ik vond ze zo schattig samen. Dus ik dacht, dan houden we de app nog even en er volgden weer wat gesprekken. Wat ben ik uiteindelijk blij dat ik die app niet verwijderd heb. Halverwege maart kwam T. voorbij. Wat een leuke lach en lief gezicht! Het gesprek was aan. Via de chatfunctie op Tinder gingen wij al snel over naar Whatsapp (praat toch makkelijker). Ik had al snel door dat dit een ‘serieuze’ jongen was. Hij vroeg naar mijn opleiding, hobby’s en dat soort dingen. Al snel wist ik veel over T. en op een avond trok ik de stoute schoenen aan.

Dating match

Op een vrijdagavond was ik alleen thuis. Ik appte voor de grap naar T. dat ik mij verveelde. ‘Zal ik naar jou toekomen?’ was zijn antwoord. Ik dacht, dat doet hij niet. En voor ik het wist appte hij dat hij onderweg was. Help! Ik zat al in mijn “Hello Kitty” pyjama (gauw omkleden dus).
En daar stond hij dan voor de deur (in mijn hoofd deed ik een driedubbele check of het echt dezelfde jongen was en dat was hij, misschien zelfs nog wel leuker).
De avond verliep vrij snel.

We kletsen heel wat af en kwamen erachter dat we een gezamenlijke hobby hadden: YouTube video’s kijken. Toen hij hoorde dat ik blogde was hij daar ook erg in geïnteresseerd (scoor je bij een meisje natuurlijk punten mee). De tijd vloog voorbij.

Relatie?

We kletsten tot zeer laat in de avond…. Toen kwam het moment dat T. toch echt naar huis ging. Beide vonden we het erg gezellig, dus ja hoe zeg je dat tegen elkaar…. Met een kus, of 2 misschien en een knuffel.
Twee dagen later kwam T weer langs. We kletsten wat en daar kwam de vraag: Ga je volgende week mee naar mijn ouders?

Hoe moet ik je dan voorstellen, als een vriendin of mijn vriendin? Hoe schattig dacht ik. En een hele slimme wijze om erachter te komen hoe ik erin sta. Mijn vriendin zei ik blij! Vanaf toen hadden we verkering. Misschien is dit op een bijzondere en snelle wijze gegaan, maar dat past ook wel bij ons.

Daten via internet is normaal

De klik was er gewoon en jaren later zijn we nog steeds blij met elkaar. Het klikt echt super goed tussen ons en we lachen nog steeds heel veel. En volgens mij is dat wel belangrijk in een relatie. Wat ben ik trouwens ook blij dat ik Tinder niet heb verwijderd, wie weet was ik T. dan nooit tegengekomen. Liefde via internet kan dus prima.
Ik denk dat het ook steeds meer een ‘ding’ van nu is. Het online daten is zeker een goede stap. Online praat je toch makkelijker met elkaar dan wanneer je iemand in ‘real life’ tegen komt.

Denk je dat er een klik ontstaat, dan spreek je eens met elkaar af. Ik had ook van te voren niet gedacht dat het tussen T. en mij zo goed zou gaan. Het moest misschien zo zijn. Door het online daten heb ik mijn vriend ermee gevonden en daar ben ik super blij mee!

Geschreven door: Mariska

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer dating artikelen op de “Datingsites” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *