Verliefd op je beste vriendin? Dan zijn dit je opties

Posted by: liefde expert - Posted on:

Verliefd op je beste vriendin?

Als je heimelijk verliefd bent op je beste vriendin, dan kan dat zowel voor hoogte en dieptepunten zorgen. De hoogtepunten zijn dat je graag bij haar bent en leuke dingen met haar kunt ondernemen.

De dieptepunten als je verliefd op je beste vriendin bent kunnen pijnlijk zijn, in die zin dat je misschien meemaakt dat ze aan het daten is. Of dat ze jou overlaad met verhalen van andere mannen.

Als je verliefd op je beste vriendin bent dan wil je natuurlijk graag dat ze aan jou denkt, i.p.v. aan andere mannen. Als je verliefd op je beste vriendin bent dan gun je haar natuurlijk een goede man (als zij verliefd is op een ander). Je wilt dan voorkomen dat andere mannen met haar gevoelens spelen, haar niet waarderen, weinig respect tonen, haar slecht behandelen.

Als je verliefd op je beste vriendin bent, dan denk je  zij jouw ware liefde is omdat jullie een sterke band hebben. Je merkt misschien op dat jullie goed met elkaar kunnen praten, je haar echt bijzonder vindt en jullie veel gemeenschappelijke interesses hebben. Als je verliefd op je beste vriendin bent, dat is het het beste als je haar dan openlijk verteld. Het kan namelijk ook best zo zijn, dat zij ook verliefd op jou is.

Weet je van jezelf dat jij haar echt gelukkig kunt maken? Heb je het gevoel in de Friendzone te zitten en wil je eruit? Dan is dit artikel voor jou.

Je bent verliefd op je beste vriendin en bent het zat.

Het is misschien begonnen als een onschuldige vriendschap maar je merkt dat je haar leuker dan leuk vind. Je vindt haar speciaal en zou graag meer willen.

Je voelt de vlinders in je buik en denkt voortdurend aan haar. Als je eraan denkt hoe het zou zijn als jullie een stelletje zouden zijn krijg je een gelukkig gevoel.

Een gelukkig gevoel wat vervolgens keihard de grond wordt ingeboord omdat het slechts een droom is. Het is (nog) geen realiteit.

Je weet dit nu al een tijdje en je had gehoopt dat zij duidelijke signalen zou afgeven. Dat ze zou laten doorschemeren dat zij jou leuk vind. Maar helaas gebeurt dat niet.

Ze maakt geen avances en in de tussentijd verstrijkt de tijd. Er gebeurt helemaal niets. De ene dag is hetzelfde als de andere. Erg pijnlijk.

Wat moet je doen als je verliefd bent op je beste vriendin?

Je beste vriendin zal uiteindelijk iemand vinden die niet met haar gevoelens speelt, haar wel met respect behandeld en goed is voor haar. Als jij haar niet verteld dat je verliefd op haar bent.

En dat kan van de ene op de andere dag gebeuren. Het kan zelfs zo zijn dat jij het pas te horen krijgt als ze echt verliefd op een ander is.

Er moet dus iets gebeuren voordat het te laat is. Je zult actie moeten ondernemen maar hoe pak je dat aan? Wat kun je nu eigenlijk doen?

Doorgaan op deze manier is geen optie dus eigenlijk heb je maar twee opties en het maakt niet uit voor welke optie je kiest, je zult je vriendschap in ”gevaar” moeten brengen.

1) Je bent eerlijk en vertelt dat je verliefd bent op haar

Je kunt natuurlijk altijd vertellen dat je verliefd bent op haar en kijken hoe ze reageert.

Ze zal ofwel  zeggen dat zij ook gevoelens voor jou heeft of ze zegt dat ze jou niet op die ”manier” ziet met als gevolg een vreselijke, ongemakkelijke stilte maar dan weet je wel waar je aan toe bent.

Daarnaast is het op die manier ook heel lastig om ervoor te zorgen dat ze alsnog verliefd op je wordt. Er is namelijk geen spanning meer tussen jullie.

2) Je zegt niks tegen haar maar probeert haar te versieren

Op deze manier heb je namelijk één voordeel en dat is dat zij ook niet weet of jij verliefd bent op haar en daardoor is er nog altijd onzekerheid (lees; spanning) in het spel.

Je zult met haar moeten flirten maar wel op zo’n manier dat je gemixte signalen afgeeft. Dus op sommige momenten flirt je met haar en op andere momenten toon je geen interesse.

Op die manier zal ze zich langzaam gaan afvragen wat je nu eigenlijk van haar vind en hoe meer ze aan je denkt hoe beter het is.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “succes in de liefde” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *